reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

DZIEN DOBEREK WSZYSTKIM!
Ja juz po sniadanku, dietetycznym oczywiscie ( hihihi zobaczymy jak dlugo)
Widze ze wiele z was myli o chrzcinach, my tez. Ja k ksiadz sie zgodzi to zrobiny w sobote po swietach. Juz zamowilam lokal bo w domu nie chce robic sobie balaganu :p :p :p
Fajnie ze dzis niedziela- mam wolne od kotowania- idziemy na obiadek do mojej mamy!!

reklama
Witam :):) Widze że wszyscy o chrzcinach :):) My juz po Zuzia miala ten dzien 02.11.05 r. i spisala się naprawdę całą msze spała :):) Wyglądała tak :

A tak wyglądała na imprezce :):) Ja robiłam w domu bo mi to taniej wyszło :):) A tak w ogóle to z lokalu też idziesz do domu :):) - czasami :):)

witam wszystkie Mamy duuuuzym usmiechem!
rany jak mi tego potrzeba bylo!!randka z wlasnym mezczyzna bez dzieci i wszelkich innych obowiazkow to jest to, czego mi brakowalo :)
a dzis lyzwy na nogi i czas posmigac na lodowisku ze starsza.
Milego dnia wszystkim wesolo zycze ;)

Halcia - super zdjecia. Zauważyliscie ze dzieci slicznie wygladają na chrzcinach, takie małe ksiezniczki i mali ksiezeta, super ;D

No tak niby po imrezie w knajce idziesz do domu ale juz nie musisz kolo gosci chodzzic- a moze zjecie a moze talezyk wymienic. Po wyjsciu z knajpi\ki do domciu maluszka kapac i czysto i spokuj.
Jemy moj synek na chiba biegunke co mu podac zeby pomoglo?

reklama
Do góry