reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Powiem wam że to ubranko do chrztu co Zuzia miala ma już 10 lat jak nie więcej :):) Przecież nie bedę kupować na 1 raz to pożyczyłam od kuzynki :):):)

Wielkie dzięki

reklama
wpadlam zobaczyc co sie dzieje a tu cisza!!!!!!!!! no mam nadzieje ze jutro z ranka cos popiszecie!!! do zobaczyska!!!!!!!!

mordziulka no tak świerze bo dałam do pralni chemicznej - pranie kosztowało 10 zł :):)

NHapewno jeszcze nie jedno dziecko pójdzie w tym do chrztu :):)

czy tylko ja sie bardzo nudze w domu????????? normalnie nuda na maxa! moze jeszcze bede miec gosci ale nie wiem w sumie to mogliby przyjsc! bo juz mnie qrwi.. bierze!!!!!!!!!

Ja też się nudzę :( właśnie małą uspałam - jeszcze śi na kolanach :):) stary też już śpi a ja jak zwykle siedze sobie tutaj i coś tam pisze :):)

Witam! Ta pogoda to chyba oszalała u mnie znowu sypie snieg. Ja juz nie chce, mam dosc zimy!!!! Wiosna gdzie jesteś???

u mnie tez wiosny nie widac!!!!!!!!!!! dzis znowu zasypalo ulice!!!!!!!!!!!!!! a my do warszawy na kontrol z hubciem! nie wiem jak pojedziemy mam nadzieje ze jakos bedzie dobrze!
halcia twoj maz zawsze tak wczesnie spac chodzi?

Witam serdecznie wszystkie Mamusie! u mnie dzis swieci ladne slonko i (o ile nie wychodzi sie na dwor) nawet czuc wiosne...zycze wszystkim Paniom milego dnia ;)

reklama
Witajcie!
U nas znowu zima,a ja mam dzis tyle spraw do zalatwienie na miescie.Wlasnie poprosilam mojego tate zeby przyszedl i posiedzial z jasiem a po wyskocze na miasto.

WITAJCIE INTERNETOWE CIOCIE!!

Do góry