reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana - śniadanko i herbatka już po :):):)

Dzisiaj czeka Zuzie piku piku na żółtaczke miejmy nadzieje że to jakoś zniesie :):):)

mordziulka pisze:
halcia twoj maz zawsze tak wczesnie spac chodzi?

No nie zawsze ale często bo on rano o 5 wstaje do pracy a ja razem z nim wstaje :):) no i Zuzia tez na jedzonko wstaje :)

U mnie już napadało ale teraz słonko się wychyla z za chmurek :):) może bedzie ładnie

reklama
My też dzisiaj jedziemy na miasto, mamy rehabilitacje i dlatego wcale a wcale mi sie ta pogoda nie podoba

Cześć dziewczyny !!!

Wczoraj byłam w realu chciałam pampersy kupic w promocji a tu już po i tylko dziecko mi się wkurzało bo głodne a tu trzeba było do hypernowej jeszcze po pieluchy. a tak w ogóle to u pradziadka bylismy, był oczarowany mała, nic nie mówił z wrażenia. Fajne przeżycie.
Ale zimnica brrrrrr

Ja własnie jem obiadek a za chwile musze nakarmic małego no i trzeba sie zbierać. A tak mi sie nie chce :p

popatrzylam dzis przez okienko, taka ladna pogoda, slonko swieci, ani jednego obloczka, no super doslownie. ubralam sie, ubralam Groszka i wyszlismy na spacerek. otwieram klatke a tu taki ziab, ze wytrzymalismy tylko dwa okrazenia bloku i do domu, bo zamarznac mozna...kiedy bedzie koniec tej okropnej zimy, co???

reklama
czesc babeczki :)

wlasnie zostalam tu zaproszona przez jsorbka................

podczytuje Was czasem, ale jakos tam nie mialam smialosci, Wy juz sie i tak dobrze znacie.........chociaz jest z wami " nasza lipcowa" MaMalgosie hihihi

mam 7 miesiecznego synka Kubusia.....caly domek na glowie.............i staszna tesknote za chwila dla siebie.........

to na razie tyle, pewnie pozniej cos sie uda napisac, teraz zmykam bo moj syn upodobal sobie nasza komode i zaraz ja sobie przewroci na glowe

Do góry