reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,
oj poszalałyście z postami, ale nadrobiłam :tak:
Wyprawa rowerow była krótsza niż przewidziałam, bo Marcin usnął i musiałam wracać. I tak jechałam ze Śpiochem kawał drogi, bo innego wyjścia nie było. Planowałam wstąpić do sklepu kupić chleb oraz może jakąś czapeczkę dla Marcina ale nie dojechałam
wink2.gif
no cóż, jak się wyśpi, zje to pojedziemy jeszcze raz. Chyba, że będzie upalnie, to po południu dopiero się wybierzemy.
As gdzie jest ten fajny stomatolog? Do Marek mam kawałek ale może jest gdzieś bliżej w moją stronę?!
karolcia witaj! Domyślam się, że jest Ci ciężko samej, ale co zrobić skoro tak musi być.
fanta ja dziś też jakoś kiepskawo się nastroiłam od rana;-)mam nadzieję, że to minie.
Mam trochę prasowania ale najpierw zabiorę się za podłogę w kuchni. Z racji tego, że Mały śpi, odkurzanie odpada, zamiotę i zmyję. Jak starczy czasu, to poprasuję. Nie mam pojęcia co zrobić na obiad:baffled:
Miłego dnia!
agfulek ja mam do dr.Grudnia jakieś 400 - 500 m .Praktycznie tuż pod nosem.
Do tej pory chodziliśmy do E-dentu ,który mam prawie naprzeciwko domu,ale nasza stomatolog ulubiona się przeniosła ,bo otworzyła swój gabinet ,a na osiedle Derby nie chce mi się dojeźdżać .
Pozostało poszukać dentysty gdzieś blisko domu :-D:-D i tak trafiłam na ten miły gabinecik dr.Grudnia ;-):-):-)
A tak w ogóle to gdzie mieszkasz jeśli można spytać:confused:;-);-)

reklama
Witajcie Kofane mamuski!
Ja juz mam wsio posprzatane i obiadek tez zrobiony. Dzisiaj mielone!:-) U nas obecnie troche sie zachmurzylo, mam nadzieje, ze padac nie bedzie bo chce wyjsc z malym na spacerek i male zakupki. Jutro czwartek... wiec tradycyjnie duze zakupy.
My tez planujemy jakos w weekendzik wypasc nad jeziorko, oczywiscie jesli pogoda na to pozwoli.
aguska - o kurcze :baffled: u nas kazdy plac zabaw ma piaskownice i jedna mamy kolo domku. maly zawsze moze do niej pojsc i sie troche pobawic w miedzyczasie. ;-)
agulek - niezly spioszek z Marcinka, moj to by z wrazenia nie usnal :confused:
Beata - widze, ze z Zar jestes, to masz niezly kawalek do morza. My mamydokladnie 3 godzinki do Gdanska.:tak:
malinka - super pomysl z ta tapetka ;-)
Justa - to rosnie Tobie mala kuchareczka, dzieciaczki uwielbiaja nasladowac doroslych. Ksawidlo uczy sie obecnie obserwujac, obserwuje nas, dzieci i wsio powtarza.
U nas burza byla wczoraj wieczorkiem. Przylazla z Bydzi... jak zawsze :-D

Podłogi pozmywane, ciuchy poprasowane, kawka (bezkofeinowa) wypita. Marcin jeszcze drzemie, a ja mam chwilkę dla siebie i oczywiście na BB :-)
As ja mieszkam koło Halinowa/Sulejówka, więc do Marek niby niedaleko ale do denstysty jednak lepiej bliżej
Asienka ależ Ty jesteś zorganizowana, już masz wszystko zrobione :-) ja wyciagnęłam mięsko na sosik do spaghetti. Jednak będę robić później, przed przyjściem M z pracy. Jak Mały wstanie zjemy zupę z wczoraj :-)a jeśli chodzi o Marcina, to w sumie była pora Jego drzemki, więc się stało ;-)

hej u na właśnie burza przechodzi a waliło błyskało sie!a co w tym najlepsze Bartuś to wszystko przespał:-Di śpi nadal pewnie zaraz wstanie u nas już tylko leje
więc ze spacerku nici :-(

reklama
U mnie właśnie zaczęła się burza. Niedawno wróciliśmy z miasteczka. Tym razem Marcin nie zasnął
wink2.gif
kupiłam czapeczkę, sobie getry i M bokserki. Zaszalałam
biggrin.gif
oczywiście jeszcze chleb i 3 kulki serowe na drogę. Marcin jak wychodzimy z piekarni to od razu woła "dać am". Sadzam Go na fotelik i muszę dać coś na ząb
wink2.gif

krolcia mniammmm placuszki, a jak je robisz?

Do góry