reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc dziewczyny....
Przeczytałam co u was... ale wybaczcie mi brak sił do pissania, Byłąm dziś pierwszy dzień w pracy na tym okresie próbnym no i jestem wykończona.... moze jutro coś wiecej popisze

As dobrze ze z córcią wszystko ok i ze doszliście do celu....

Fanta zdrówka dla malucha. Masz może nebulizator w domu?? Mogłabys mu inhalacje z soli fizjologicznej robić to szybciej katarek przejdzie.

Anulaaa dla twojej córci też dużo zdrówka...

reklama
hej dziewczyny ja dziś już po kawce z humorem takim sobie mam dziś troche biegania a jak mi sie nie chce:no:
Bartuś szaleje momentami mam dosyć jego wrzasków bo wymusza dosłownie o wszystko i tylko krzyk i pisk aż głowa boli ach ten mój buntownik.
dziś zwalił mnie z łóżka!:-D chciał żebym już wstała i koniec było leżenia:-D
pogoda ładna to dobrze bo mam sporo prania do zrobienia a tak na dwórek wywieszę i szybko przeschnie.
zaraz małemu dam kanapeczke i idę z nim na poczte przewietrzy się chociaż;-)
Fanta jak Kubuś?
anulaaa a jak u was sytuacja?
ewuniaf a u was dalej szpital domowy czy przechodzi?
teraz dopiero zdałam sobie sprawe ile mamy chorowitków:szok: zdróweczka życzę kochane

Witajcie :-)
dziś już w lepszym humorku ;-)
nio własnie pisałam na innym temacie o dziewczynach ;-) Wiki już krostki z pupki zeszły prawie zostały na rączkach i nóżkach i przerzucił się teraz na Nikole ale nie ma ich aż tak dużo ... Tylko Wiki ma gorączke cały czas bez nurofenu ani rusz....

Witam. Pogoda się robi ładna i bardzo dobrze :tak: już niech się w końcu zrobi jakieś lato :-) Kuba się bawi, a ja usiadłam na chwilę :tak: posprzątane już mam, obiadek mam jeszcze ze wczoraj więc tylko ziemniaki obrać :tak: zaraz pranie się skończy prać i koniec na dzisiaj roboty :-D

Lena każdy robi jak uważa...
ja też się wahałam nad tymi szczepieniami ale jakoś nasz pediatra nas nie przekonywał że powinniśmy zaszczepić więc....

reklama
Cześć dziewczyny!
Dziś się wyspałam :tak:, małego katar jak był tak jest ale już mu troszkę lepiej :-). Na noc zrobiłam małą inhalację i może dlatego przespał mi całą noc <prawie całą, bo budził się napić>. Teraz postaram się być już na bierząco z Waszymi postami ale dopiero od jutra. W ogóle gdzieś zgubiłam jeden dzień, bo dziś już środa? :eek:.
Anulaaa, zdrówka również dla Twojej pociechy :tak:
As, fajnie, że pielgrzymowanie się udało :tak:
Beata, normalnie chyba na diuracelki działasz :-D tyle masz energii normalnie podziwiam :tak:.
Lena, nie wypowiadam się na temat szczepień, mam swoje zdanie <które chyba znasz> i nie lubię nagonki na swoją osobę bo mam inne niż co poniektóży zdanie :sorry:. Matka wie najlepeij czego potrzeba dziecku :tak:
Aguska, no widzę, że Bartuś tryska energią :tak:, co do zachowania mój Kuba ma tak samo :sorry: i też wymusza płaczem... staram się to ignorować ale jak są teściowie, to jest na zasadzie: "daj mu żeby nie płakał bo on jest mały" :baffled:, a żeby ich nie wysłuchiwać, to ubieram się z małym i idę na spacer :cool:.
Asienka PL, trzymam kciukasy :tak:
Ewuniaf, nebulizatora nie mama ale dolałam do podgrzewacza wody i wkropiłam kilka krobelek inhalolu :tak:. Gratuluję etetu! Napewno szybko się wdrożysz :tak:, opowiadaj jak minoł pierwszy dzień w pracy :-).
Chyba wszytko? Justa co tam u Was kochana? Bo jakoś nie widziałam Twojego posta :confused2:. Chyba, że szpiegujesz jak zawsze :tak: :-D

Do góry