aguska2017
Fanka BB :)
anulaaa witaj wśród nas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
POMOŻEMY !!!!Witajcie,
ja również mogę dołączyć do mam siedzących w domu ;-)
Pomożecie??
Też mam ten nadmiar skóry i nic się z tym zrobić nie daWitajcie,
Marcin drzemie, a ja mam chwilę dla siebie. Pogoda średnia. Niby na razie nie pada ale jest pochmurno. Nie nastraja to pozytywnie...wiecie, ostatnio jakoś się zdołowałam...nie wiem dlaczego ale są min. dwa powody:
1 - mój wstrętny brzuch tzn nadmiar skóry.
2- dowiedziałam się, że w pracy są dziwne ruchy i pewnie jak wrócę to mnie zwolnią. Planuję zmniejszyć sobie etat ale to mnie uchroni tylko do końca umowy tzn do 25 stycznia. Niby, nie ta, to będzie inna ale...
anulaaa witaj!
as oj to miałaś ciekawie, współczuję. A co do komarów, to jakaś plaga...wstrętne są i strasznie tną....
fanta zdrówko w miarę, głowa mnie pobolewa ale to przez pogodę. A samopoczucie kiepskie :-(
Ja, ja, ja!Która chętna na kawusie?