aguska2017
Fanka BB :)
No i się rozpadało:-(
Bartek jabłuszka nie chce zjeść a zawsze je uwielbiał
no nic trzeba sie ogarnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aguśka ja też mam wysypkę po amoxicilinie w każdej postaci właśnie po ciąży.Ja jestem uczulona na penicylinę a w duomoxie sa pochodne ale na mnie działał ok do czasu.po ciąży wszystko mi sie zmieniło.
As współczuje że jesteś uczulona na ukąszenie pszczoły moja ciocia też jest i też już ją raz dosłownie ratowali.
Wiem ,że nie uczą tego co powinni ,ale wybieram się na APS ,a tam podobno jest lepiej.witajcie, czytałam was, ale jakos nie miałam weny do pisania. A dzisiaj, obudziłam sie 10 minut temu i nie moge juz zasnac to pomyslałam ze napisze w końcu.
[*] dla Zosi
As fajnie ze wybierasz sie na oligo, ja poszłam na studia rok pozniej własnie z powodu oligo. Poziom był tak wielki ze zabrakło mi punktów, dostałam się wtedy na kulturoznawstwo i geronto ale podziekowałam. Czekałam rok, poprawiłam mature i dostałam się na terapie. Swietna sprawa, szkoda tylko ze tak bardzo kładą nacisk na nie to co trzeba. Tracilismy czas na historie wychowania, filozofie itd. WSzyscy zgodnie twierdzilismy ze bedziem kuc całymi nocami byle by uczyc sie tego co trzeba a nie bzdru, niestety program studiów był taki a nie inny.
Reszte napisze potem bo bateria mi pada. Miełgo dnia
Wiem ,że po wszystkim można zejśc ,ale tu pisałam konkretnie o tym antybiotyku.;-)Cześć dziewczyny!!!
i ja czytałam o Zosi......
As współczuje uczulenia na pszczółki. I niestety zejść można nie tylko po Duomoxie ale po każdym jednym leku, np moja babcia jest uczulona na jakieś substancje utwardzające w tabletkach i prawie żadnych brac nie może. Moj maż uczulony na Linko i Klindamycyne - też po nich puchniestrasznie.
Moja Kasia jeszcze nie wiadomo na co uczulona ale reaguje dusznościa jak tylko zaczyna mieć katar. mam w domu dexaven w ampułkach i w razie czego podajemy domiesniowo. no i streydy wziewne...
Gimpelka czesc- pisz co tam u Otka!!!
Lena a jak twoja Gajka???
Aguska, Fanta ja po duomoxie mam wysypke...
Czasami dzieci nie chcą jeść danego produktu a za chwilkę zjedzą podwójną porcję.No i się rozpadało:-(
Kochana Twój młody budzi się jeszcze mało razy.Ewunia u Otka najlepiej Spi teraz dwa razy na dzien po 20-30 minut, a w nocy bez zmian. Trzy razy się budzi. Dwa razy na jedzenie, raz na przytulenie. Chociaz az kilku dni budzi sie tez dodatkowo na 40 minut koło godziny 4 i bawi sie włózeczku czym popadnie. Potem zasypia w dośc dziwnych pozach:] Bebilon2 się przyjął:] A ewunia odkryłam Twoją tajenicę radzenia sobie doskonale z trójką dzieci! Ty poprostu się wysypiałaś, bo Hania spała cała noc! Dopiero wczoraj to przeczytałam, jakos wczesniej musiało mi umknąć Ja przed porodem lubiłam zyc w biegu, mogłam cały czas cos robić, gdzies jedzic, no byc w ruchu non stop, a po porodzie wszystko oklapło przez to ze nie spię w nocy. Teraz przy zyciu trzyma mnie tylko myśl, że kiedyś naprawdę prześpię cała noc
Dziewczyny jak tam kredyty, mieszkaniaa, dzieci, uczulenia, pogoda? Lena jak w pracy? As jak w fundacji?
U nas otwierają niedługo biedronke po remoncie i pampersy dada beda po 20 złoty. Jesli uzywacie takich to sprawdzcie w ofertach, moze u Was tez beda. My mielismy zamiar cały czas uzywac Pampersa, ale odkąd dada sie zmieniły to po zebraniu informacji i na doswiadeczniu zauważyłam ze są drugimi pieluchami w kolejce, czyli zaraz po pamprsie, a są o połowe tańsze. Uzywalismy tych oryginalnych az Wojtek skonczył 3 miesiąca, a poterm przerzucilismy sie na dada. Są całkiem podobne.
To kochana mały malarz Ci rośnieGimpelka my też używamy dada;-) naprawde są fajne a wczoraj zapomnieliśmy wziąść pieluszki z domu jak wychodziliśmy i przypomniało nam sie w połowie drogi(a szliśmy do prababci) więc m poszedł do sklepu i kupił na sztuki w sklepie były happy i powiem szczerze że dada bardziej mi odpowiadaja.
natomiast jeśli chodzi o te chusteczki nawilżające dada to bartus miał na nie uczulenie ale ostatnio ich użyłam i jest już ok.
Gimpelka to Wojtuś i tak grzeczny jak sam sie bawi w łóżeczku mój to jak sie w nocy przebudzi to nie było przebacz ja musiałam albo przy nim siedzieć albo brać go na ręce.
a teraz Wojtuś to będzie Cie tylko zadziwiał najlepszy okres wam sie szykuje:-)chociaż chyba każdy okres życia dziecka jest super;-)
Bartek lata z pędzlem dorwal go tatuś źle schował i chyba chce malować ściany
Pogoda już lepsza choc pada to jest już o wiele jaśniej i może uda mi sie ić do tego lekarza.
agulek życzę poprawy samopoczucia moje dziecię leży na kołderce na podłodze z tatusiem oglądaja teraz baje mały już wykąpany i zjadł teraz mleczko pewnie nie długo zaśnie bo dziś nie miał drzemki.a byliśmy wcześniej na spacerku mały oczywiście biegał po trawce jak rakieta hehe
lena zdroweczka ale to aż tak źle że antybiotyk musicie brać?