reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As, będzie dobrze jak już złożyłaś papiery, to napewno się załapiesz :tak:. 3 mam kciuki :tak:. Zdrówka dla czworonoga :tak: ;-). Bedziesz prasowała? hmm...gdybym wiedziała, że załapiesz wene to bym wczoraj się nie męczyła z prsowaniem i bym podrzuciła Ci i swoje :-D.
Gdzie się ukrywa reszta dziewczyn???? :szok: Aguska, Lena, Justa, Ewuniaf, Beata, Malinka, Kinga i cała reszta nowych??? Jedynie Lyla, jest usprawiedliwiona, bo wyjechała :tak: :baffled:

reklama
ja się meldować:-D
ja już swoje pranko wyprasowałam Bartuś ładnie zjadł zupke a teraz bai sie nakrętkami od słoików to ostatnio jego super zabawka zreszta on bierze np niekapka i zakręca daje mi do odkręcenia i tak w kółko:-D

Aguska, fajnie, że jesteś :tak: . Mój Kuba, to się teraz bawi opakowaniami po serkach grani <takie małe wiaderka z pokrywką, zostawiam je T na śrubki i składuje je w piwnicy :-D>. Do tego dorzucam mu łyżeczki ze dwie plastikowe i się bawi w gotowanie. Lecę zupkę zmiksować i małemu dać :tak:. Później się odezwę. Zresztą zaraz szanowny teściu się zjawi i na bank będzie chciał mojej zupki spróbować :-D:tak:, bo uwielbia. Później się zjawię, miłego dzionka :tak:

fanta a ty Kubie jeszcze miksujesz zupki?bo ja czasem jak mały nie chce zjeść to robie mu taki krem np.ostatnio jak miał jarzynówke i zacząl wybrzydzać to mu zmiksowałam na krem i zjadł wszystko.
no i jak Kubusiowi smakował serek?
mój lata ze zwykłymi łyżeczkami i często karmi pluszaki albo mnie:-D
ostatnio uwielbia piłke ładnie sobie z nią radzi potrafi już znad gowy ładnie rzucić oczywiście nie zawsze mu to wyjdzie ale jest coraz sprawniejszy;-)
ja mam zamiar zaraz sprzatać tylko babcia ma wziąść małego na dwór a ja w spokoju poukładam jego zabawki

ja juz posprzatałam ale Bartus był z babcia na dwrku bo inaczej nie dałabym rady
a Bartek przed chwila chodził w moim różowym laczku na obcasie az sie rozplakałam jak w nim tak śmigał:-D:-D:-D

ja juz posprzatałam ale Bartus był z babcia na dwrku bo inaczej nie dałabym rady
a Bartek przed chwila chodził w moim różowym laczku na obcasie az sie rozplakałam jak w nim tak śmigał:-D:-D:-D

Ja chciałam Gaję wysłac z tatusiem...ale ona bierzez antybiotyk i chyba niech zostanie w omku:)

reklama
Oto jestem kochane!
Widzę, że dziś puściutko :-(. Czyżby u Was zrobiło się słonecznie? :-D. Bo w Szczecinie ok jakiejś godzinki nie pada :tak: ale strasznie wieje :-(. Więc nici z dzisiejszego spacerku... Szkoda. Mam nadzieję, że jutro nie będzie wiało :tak:, nie wymagam już nawet słońca he, he.
Dziś tylko na chwilkę :eek:, no ale cóż bywa... Mam wolne od obowiązków he, he :-):-):tak::happy:. Mężuś zrobił obiadek i zaraz zapodaję więc tylko się melduję iż jestem :tak:. Wczoraj nie miałam już jak do Was zajrzeć, bo obiad mnie pochłonoł, T wrócił z pracy, kawkę z teściem zanim pojechał wypić :tak:, zakupy trzeba było zrobić i szybko wszytko strasznie zleciało. Po za tym mały mi nie spał do 21:20 :szok:. Tylko przez, to że ok 17 położyliśmy go znów spać, bo się biedny o nogi potykał :-D.
Aguska, ja małemu nie mixuję już zupek :tak:. Ja zazwyczaj jak robię zupkę pomidorową, to włoszczyznę wyciągam i mixuję :tak:. Wtedy zupa jest taka gęsta. Pychotka :-). O serku już chyba pisałam? A może nie. W każdym bądź razie nie pamiętam :confused2:. Dałam małemu z dżemem <trochę tylko dla smaku> i zjadł całe pudełeczko <tam jest z 150g>, aż w szoku byłam, ale oczywiście bez chlebka bo go w zęby kłuje :tak: :-D. Nie wysypało go i biegunki też nie dostał więc wszytko gra :tak:.
Lenka, jak tam antybiotykoterapia? Zdrowe już? Zdrówka dla Ł :tak:. Widzę, że z domku się wyrwałaś i w gabinecie piękności byłaś :tak:. No to jesteś teraz piękna i wypoczęta co :tak: ;-).
Gimpelka, co taka zalatana? Usiądź i odpocznij sobie :tak:. Miałaś dzisiaj wpaść do nas i co?.
Dobra uciekam kochane, bo mimo iż mam wolne syna trzeba nakarmić he, he :-D.

Do góry