reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena i jak wyniki konkursu?
gimpelka Amelka spała ze mną, przyzwyczaiła się ponieważ ja kończyłam szkołe(liceum zaoczne) i zajęcia trwały od 15-21 i zanim bym po nią przyjechała do babci i autobusem wróciłą to byśmy na 23 w domu byli, to u babci z babcia spała, u babci ciasno bo to kawalerka wiec nie bylo jak kojca umieścic:(

reklama
Witam się poniedziałkowo!
Widzę, że chyba większość wyjechała na wakacje ewentualnie korzystacie z ładnej pogody :tak:. W Szczecinie w końcu wyszło słoneczko :-), ale z tego co czytałam ma być ładnie tylko do środy. Szkoda... Kubusiowy sobie smacznie śpi, ja popijam kawkę i robię obiad. T dzwonił, że dziś ma nadgodziny, a miał dziś jechać do banku dowieść dokumenty:-(. Po za tym mam fryzjera umówionego na 17 więc mam nadzieję, że wyrobi się i będę mogła wyjść. Coś mi komputer szwankuje, bo co jakiś czas się zawiesza i nie mogłam wejść na forum :crazy:. Nawet posty ciężko jakoś publikuje :baffled:.
Gimpelka, widzę, że ostatnio jesteś bardzo aktywnym forumowiczem, a raczej forumowiczką ;-). Co do wypadów w niedziele do sklepu, to niestety siła wyższa :-D. Gratuluję ząbka! Udanej kawki i ploteczek ;-)
Lenka, chciałam kliknąć w zdjęcie Gai ale niestety już chyba konkurs zakończony, bo nie ma znaczka i like i poprostu się nie da :-(.

Gimpelka, nie zauważyłam kiedy bylaś ostatnio ale widzę, że sporo Twoich postów :tak:. Fajnie, że Ci się na naszym wątku podoba. W ogóle są tu fajne babeczki :blink:. Choć ostatnio coraz mniej zaglądają. Zaraz zmykam mielone robić, Kubulec już się obudził i jęczy :confused:. Dałam mu kartkę i kredkę i sobie chłopak pisze. Rzecz jasna nie po kartce a po bluzce. hmm...no trudno kiedyś się napewno nauczy do czego służy kartka :-D.
Lyla, nie boisz się że później ciężko Ci będzie odzwyczaić Amelkę od spania z Tobą?

A mam do was dziewczyny jeszcze pytanie;)
Słuchajcie Moja Amelka ma już 6 ząbków i jak patrze to całe dziąsła są napuchnięte w każdym miejscu i tak już z tydzień ponad będzie, możliwe żeby kilka zębów na raz wyszło?
Wiem że są odstępy ok tygodnia między zębami bo tak była u nas wcześniej,ale teraz całość jest napuchnięta i już sama nie wiem.:szok:

Lyla, być może Amelce wychodzi kilka ząbków na raz. Ale z dziećmi, to różnie bywa. Dobrze by było jak byś poszła z nią do poediatry on napewno Ci wszystko wyjaśni i będziesz spokojniejsza :tak:

Witam się dziewczyny!
Widzę, że jestem pierwasza :szok:. Dziwne, że o tej porze jeszcze żadna nie napisała żadnego posta. Gdzie Was wywiało?
U mnie jak narazie bez większych zmian. Byłam wczoraj u fryzjera i ściełam włosky. Mam teraz fryzurę ala wygolony bob. Dobrze, bo krótkie włosy nie wymagają długiej pielęgnacji :tak:. Omały włos, a nie poszła bym do fryzjera :-(. T napisał mi, że ma nadgodziny, a teściowa dzwoniła, że będą z teściem później... Ale na szczęście się udało, bo wszyscy zgrali się wczasie i najpierw wrócili teściowie i już miałam z nimi zostawić małego, a chwilę po nich do domu wpadł jak poparzony T i kazał mi się zbierać:-D.
Kubusiowego położyłam spać i popijam kawkę. Obiadek mam z wczoraj tylko ziemniaczki ugotuję i to by było na tyle z dzisiejszych obowiązków :-D

reklama
Normalnie dziś straszne pustki :szok:. Czyżby wakacje spowodowały taką ciszę na naszym forum?
Gimpelka, fajnie, że jesteś :tak:. Chociaż jest z kim popisać i do kogo :-). Tak już się chwaliłaś Wojtusiowym ząbkiem ;-).
Mój T właśnie usnoł, a ja lecę kawy sobie zrobić, bo też jakaś nie tomna jestem :-(. Ogólnie rzecz biorąc, to czekam na babkę ze spisu powszechnego, bo u sąsiadów już trochę długo siedzi...;-)

Do góry