reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena dużą tą impreske robisz, czy tylko Roczek dla Bliskich itp?:)
My na roczku z tych wrażeń zapomnieliśmy dać Amelce łańcuszka, kiliszka i pieniedzy zeby sprawdzic co wybierze heh;)

reklama
No to taka spora ta lista gości, u Nas było ok 15 os:)
No my też mieliśmy dać co popadnie ale z tego wszystkiego nie daliśmy nic, wieczorem jak goście poszli to mi się o tym przypomniało:)

Lena 100 lat dla Małej solenizantki;)
Podeptała na roczek?:)
U nas pogoda na zmiane, Amelke dziś przetrzymałam i zasnęła w swoim łóżeczku po raz pierwszy, ja siedziałam obok żeby wiedziałą że jestem, nie było tak strasznie;)Pff pffu nie zapeszam;)

Lena 100 lat dla Małej solenizantki;)
Podeptała na roczek?:)
U nas pogoda na zmiane, Amelke dziś przetrzymałam i zasnęła w swoim łóżeczku po raz pierwszy, ja siedziałam obok żeby wiedziałą że jestem, nie było tak strasznie;)Pff pffu nie zapeszam;)
Tak chodzi już od miesiaca a nawet ponad;)

Cześć!
Ja tylko na chwilkę. Wczoraj nie miałam czasu wpaść do Was bo prawie cały dzień siedziałam w castoramie :wściekła/y:. Dziś tylko na chwileczkę.
Lenka, z okazji urodzinek Gai chciałam złożyć życzenia :-)
W dniu Twoich pierwszych urodzinek życzę Ci Gaju
aby wszystkie dziecięce dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było już porannej pobudki i zawsze wiał wiatr specjalny,
co rozwiewa wszystkie smutki!
Niech na ten roczek zniesie Ci kilka sroczek moc prezentów,
dużo zdrowia, no i serca Twoich bliskich....
Mnóstwo wielkich buziaczków przesyła e-ciocia
;-)
Zobacz załącznik 366550Zobacz załącznik 366551
Dobra uciekam, bo dziś też do casto jedziemy meble zamówić :eek:.
Miłego dnia i spokojnego popołudnia!

reklama
Do góry