reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny!!!
ja ostatnio taka zalatana jestem ze nie mam czasu czytac a tym bardziej pisać :/
Gimpelka twój Wojtus jak zwykle uroczy!!!! A co do zabiegu Michałka to juz sie przygotowuje psychicznie!!! boje sie jak cholera!!!

Aguska, As pisałyście ze mmacie za mało kilogramów....Ja wam chetnie oddam troche moich hehehe

Fanta , Gimpelka ładne z was kobietki:tak: Gimpelka a ciebie to jednak skądś kojarze!!! Dopiero teraz tak po zdjeciach patrze:-D

Lenka oddano głos :)

Zycze wszystkim dobrej nocki!!!

Cześć kobietki!
W Szczecinie pogoda niestety bez rewelacji <piździ jak w kieleckim :-(>. Wczoraj wieczorem na dodatek było chyba jakieś urwanie chmury, bo strasznie lało i była okropna burza. My w tym czasie jechaliśmy do aqua parku i siedzieliśmy w aucie <szczerze Wam powiem, że już miałam w połowie drogi prosić T żebyśmy wracali do domu, tak się bałam :zawstydzona/y:> na szczęście powoli się jechało te 40 km i ludzie, też wolno jechali i ostrożnie. Mam zamiar wyrwać się na spacerek <puki nie pada> ale dopiero jak mały mi się prześpi. Dziś też niby śpiący, a jednak kręci się jak by robaki po nim łaziły :eek:. Ja nie wiem co on ma ostatnio z tym spaniem :baffled:.
Ewuniaf, dziękuję za komplementa :-D. Choć na tym ostatnim zdjęciu, to strasznie wrednie wyglądam :-D, taki uśmiech mi dziwny wyszedł... Jak tam dzieciaczki? Teraz jakoś Twój Michałek <z tego co pamiętam> operację będzie miał. 3mam kciuki żeby wszystko dobrze przebiegało i jeszcze lepiej się zakończyło :tak:.
Gimpelka, pozazdrościć pogody :tak: my z racji pogody niestety na procesję się nie wybieramy, tylko na jakiś spacerek w okól bloku, a szkoda, bo chciała bym żeby Kubuś zobaczył jak to wygląda. Smacznego obiadku :-)

czesc!!!
Gimpelka fajną wam Wojtus niespodzianke zrobił!!!!! Super że pisali o was.... o nas tez w kwietniu pisali w wyborczej (o domym porodzie) tyle ze ze względu na mój zawód i fakt że mój szef jest bardzo przeciwny porodom domowym nie zgodziłam sie na opublikowanie naszego zdjęcia i ujawnienie nazwiska... Kurcze bałam sie ze bede miała problemy w pracy( zwłaszzca ze niezbyt pochlebnie opisywałam poprzednie porody- a to niezbyt fajnie pracując w szpitalu przy nowonarodzonych :) )

Jak wam dzis mija dzień???

MY powoli przygotowujemy sie (psychicznie) do jutrzejszego wyjazdu... To bedzie ciezki dzień... Dobra ide nas pakować bo po poludniu nie bedzie na to czasu.....

Witam się piątkowo!
Znów przed nami weekend. T dziś poszedł do pracy, bo nie brał wolnego żeby weeken dobie przedłużyć. Kubusiowy dziś bez problemu zasnoł :-) z czego bardzo się cieszę. Na obiadek planuję dziś sos słodko-kwaśny z kawałkami kurczaka i ryżem. Na szczęście szybko się smaży kurczka więc obiad będzie szybciutko :tak:. Umówieni dziś jesteśmy z bankiem i w końcu składamy wniosek o kredyt. Pod wieczór postaram się jeszcze do Was zajrzeć i napisać co i jak. Mam nadzieję, że się uda. Tak bym bardzo chciała... Coś pochmurno się zrobiło i raczej będzie padało nie fajnie:-(. Jak to ujeła ostatnio moja koleżanka ładną jesień mamy tego lata :-D.
Lenka, głos na Gaję już oddany :-). Nie chwalisz się jak tam w pracy? Wakacje już masz prawda? Jak przygotowania do jutrzejszego święta?
Gimpelka, fajny artykuł, a jaka pamiątka :tak:.
Ewuniaf, nie pamiętam ale chyba jedziecie do szpitala prawda? Nie pozostaje nic innego jak życzyć Wam spokojnej podróży i oby wszystko poszło po Waszej myśli. Co do szefa to świnia z niego, przecież każda kobieta ma prawo wybrać jak chce rodzić dzieciątko. Myślał, że co? wszystkie kobitki zamiast rodzić w szpitalu to będą rodziły w domach, przez Wasz artyków... szkoda słów.

Gimpelka no to ładnie że w gazecie o tym pisali:D
U Nas pogoda straszna, pada i pada, i słońce i tak na przemian cały dzień;D
Nowy ząbek się pojawia;)
Dolna dwójka z lewej strony:D
Wkońcu:)

Ewuniaf powodzenia życzymy i trzymamy kciuki.

reklama
Do góry