reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

gimpelka słodziak z twojego Wojtusia ślicznie wam rośnie:tak:;-)

Ja już po kawce z przyjaciółka Bartuś przed chwila wstał i będzie jadł rosołek:-) pogoda jakaś dziwna jest bardzo ciepło ale tak jakby miało padać :baffled:

dziś jakiś wielkich planów nie mam nie wiem co będziemy z Bartkiem robić

Gdzie wy sie dziewczyny podziewacie?wyjechałyście wszystkie?

reklama
Gimeplka śliczny Wojtuś;)
Amelka jednak wirusa miała i sama go zwalczyła, zapobiegawczo smekte i lacidofil baby daje czy cos takiego.
Gimpelka mnie tez to złapało...nie obrazisz sie jesli jutro wysle spudniczkę?
Aguśka już klikam lubie to;P

witam sie po długiej ieobecnośći!!!!

bardzo wam wszystkim dziekuje za wsparcie i ciepłe słowa- było nam to potrzebne (a przynajmniej mi bo bardzo sie bałam)

Michałek operacje zniosł dobrze choć pierwsza noć po zabiegu była bardzo ciężka (spał tylko 3godz i tacy niewyspani wracaliśmy z Warszawy)

dZIASIAJ ZDJĘŁAM MU CEWNIK I opatrunek. Nie wygląda to tak źle jak myślałam!!! teraz go boli przy siusianiu. Przed nami długi czas gojenia- 3 miesiące bez rowerka, 6 tygodni bez kąpieli.... ale bedzie dobrze!!! :)

Choć próbowałam podczytywać co u was słychać to jeszcze nie wie co u której z was sie dzieje teraz wiec nie poodpisuje narazie (poza tym musze bardzo pilnować malucha zeby sobie nie uraził miejsca po operacji)

Lena jak po roczku twojej córusi???? 100 lat!!!! Niech zawsze dla niej słonko świeci!!!!

Aguska zdjecia super- ślicznie wyglądasz z Bartusiem

Gimpelka twoj Wojtuś już taki duży!!!! - musze kiedyś obejrzeć sobie tą twoją gąsienice zdjęciową!!!! Moja Hania też najbardziej teraz lubi leżeć i bawic sie nogami :)

Jutro M. zostaje sam z dzieciakami mam nadzieje ze sobie poradzi!!! Ja mam praktykę z mojego kursu (jeszcze poniedziałek a potem 13 egzamin)...

Miłego dnia dla wszystkich

Witajcie babencje.
Dziewczyny od rana chodzę i się zastanawiam czemu ja taka poddenerwowana jestem:eek: i już wiem :-D:-D:-D
Dziś o 18 mam wyniki matur :szok::szok::szok:
Trzymajcie kciuki :-D:-D:-D:-D

ewuniaf to dobrze że juz najgorsze macie za sobą ;-) życzę szybkiego powrotu do zdrowia Michałka
My dziś na dwórku byliśmy tylko 30 minut bo za ostre jest słońce
As kciukasy zacisnięte
lyla a widzisz mała ma silny organizm zuch dziewczyna;-)
a gdzie Fanta?

anyolki patrząc na suwaki można stwierzić ze masz dwa potwory i jedną królewnę. Smiesznie to brzmi:) A co do gazetówmamy to mąż chciał mnie kiedyś przekonać do tych pieluchomajtków czy jakto się tam zazywa, ale nie dałam się. JAkoś mi się nie podobają.
Idę dalej robić torcik z okazji naszego małego święta:] Miłego dnia

Bo to trochę tak jest z tymi Potworkami, choć ostatnio Królewna też pokazuje, że co jak co, ale Charakter to ona ma ;-)
A ja się na pieluchy wielorazowe zdecydowałam z kilku powodów: kasa (a raczej jej brak), ekologia, ale przede wszystkim higiena: zmieniliśmy piec i w nowym pampków się nie da palić (spalenie jednego po nocy to problem - zresztą co do takiego rozwiązania też zawsze miałam wątpliwości), a śmieci u nas wywożą raz na miesiąc. Pampersy leżące miesiąc w kuble... horror. I nie było rady :-)
Miłego świętowania!

My dziś na dwórku byliśmy tylko 30 minut bo za ostre jest słońce

Ja też chcę słońce! U nas od tygodnia leje, pranie na sznurkach kiśnie, a my w domu :-(

Dzięki za odzew dziewczyny! Jesteście kochane! Zdrówka dla wszystkich chorych i rekonwalescentów.
An

reklama
Z matmy nie zdałam;/
18 procent i poprawka.
Do poprawki przystąpie ale i tak do jakiejś policealnej złoże papiery bo co jak nie zdam poprawki? będzie już za późno, a jak zdam no to dobrze i tak na zaoczne będę szła.

Do góry