reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
O to jestem! Aczkolwiek tylko na chwilkę.
T odebrał dyplomik i pękam z dumy :-D. Zabiera mnie mężuś na randevou :-D wybaczcie nie mam pojęcia jak to się piszę. Kubulec już smacznie sobie śpi więc mogę troszkę popisać ;-). O choroba właśnie mi się przypomniało, że nie mamy prezentu dla teścia na jutro...
Lenka, ubrałam się w swój szary kostiumik i jak to koledzy męża stwierdzili no, no, no :-D. Dzięki za pomoc :tak:.
As, słodki piesek. Mi się marzy bichon hawańczyk :tak:.
Aguska, nie smutaj się. Pamiętaj:
a) facet, to facet <niestety>,
b) facet to świnia <tylko ogonek ma z przodu>,
c) Kopernik była kobietą ;-).
Tak na serio to mam nadzieję, że to nic poważnego i nie stresuj się bo wrzodów dostaniesz, a wtedy nici z grilowanego jedzenia :-(.
Gimpelka, extra fotka Wojtusia z otwartą buzią<taką zdziwioną albo głodną> :-D

WItam;)
Gimpelka-Śliczny synek;)
Niestety nic nie wyszło z wypoczynku na plaży;/
U nas padało, myślałam że przejdzie ale zadzwoniłam do brata który jest w krynicy i tam burza, wiec nie stety odwołany wyjazd;/
Pogoda się poprawiła i byliśmy na spacerku;)
Amelka poznała u znajomych nowe koleżanki z niemiec i szybko nauczyła się mówić Nein, Ja(już umiałą) i und;)
heh przyda się wyjazd bo mamy do M do Niemiec leciec;)

Czesc dziewczyny

U nas też pochmurno i co troche pada :/

As pieska masz cudnego!!! Ale niezły byczek z niego (z niej) wyrośnie. Super że tak szybko udało ci sie jarzmić bestie:-D:-D:-D
Nam chyba wiecej czasu zajęło uczenie naszej Lusi załatwiania sie na dworze. My stosowaliśmy troszke inna metode- po kazdym jedzeniu ,spaniu i zabawie wychodziliśmy z nią i chodzili tak długo aż sie załatwiła. Przez jakieś dwa tygodnie zdarzało jej sie siurać na schodach ale szybko sie nauczyła...

Ide drugie danie podawać a potem na ciacho do cioci :)

Miłego dnia wszystkim zycze

Cześć dziewczyny! :-)
Usypiam małego <wygląda to tak, że siedzę z nim w pokoju i pilnuję, a on wtedywie, że jest ktoś w pokoju i zasypia, inaczej się nie da :sorry:> więc mam czas i zajrzałam do Was na chwilkę ale widzę, że ruch na forum dziś u nas słabiutki :-(. W Szczecinie pogoda kiepska, pada i pochmurno, mam nadzieję, żę u Was trochę lepiej. Mój T siedzi z gośćmi i teściem <kupiliśmy teściowi Balentaysa [nie mam pojęcia jak to się piszę :-D] z dwoma szklaneczkami, bo były w gratisie ;-). On sobie siedzi przy stole a ja mam wolnego kompa :-D. Wilk syty i owca cała ;-).

u nas podobna pogoda prawie cały dzień pada
fanta ja mam gorzej z usypianiem bo muszę Bartka mieć w ramionach albo polulać chwilke bo inaczej nie zaśnie:sorry:
A dziś Bartuś był niemożliwy uderzył sie kilka razy tak szalał.Raz zarył buzią o rurę od kaloryfera (wlazł za łóżko) i aż krew się polała te moje dziecko chwilami przechodzi samo siebie!zęby nadal mu dokuczaja ale jest coraz lepiej:-)
ja mam dziś już troche lepszy humor objadam się dziś na maksa;-)
Z m będziemy filmik oglądać i tak jakoś nam minie sobota

Witam poniedziałkowo!!!

Ależ tu rzeczywiście była pustka wczoraj!!!!

Gimpelka a ty już obroniona czy na dziekance???? Jedziesz tylko znajomym z roku szczescia zyczyc??:-) fajnie!!! Dobra z ciebie dziewczyna!!!:-D:-D:-D
Jak tam wczorajsze urodzinki teściowej minely?/ Pogoda do kitu masz racje i nie sądze by sie wypogodziło....

Nic to lece bo Misiek w drugim pokoju bez majtek biega i jak go znam to zamiast w nocniku bede miała kałuże na panelach:-D:-D:-D

Miłego dnia dla wszystkich!!!

reklama
Do góry