reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć Lena!!! widze że już niedługo do roczku- to już w sobote:tak:
My tego dnia mamy 5 miesiecy Hani i operacje Michałka!!! Mam nadzieje ze to bedzie dobry dzień!!!
U was wszystko juz dopiete na ostatni guzik z imprezką urodzinową???

reklama
Witam kochane u nas pogoda podobna jak u was
gimpelka to z ciebie dobra koleżanka jest:-)
ewuniaf i jak tam była kałuża?
lena powodzenia w pracy koniecznie napisz jak bylo

U nas ok Bartus szaleje jak zwykle dziś z marchewkami biegał:-Dbuchnął z kuchni i udawał króliczka:-D
wczoraj miło spędziliśmy dzień najpierw na spacerku w parku Bartuś wspinał sie na górkę na czworaka albo na nóżkach z pomocą tatusia a potem siada na pupcię i zjeżdżał:-D śmieliśmy sie że ćwiczy już przed zimą:-D cudny widok mówie wam a jakie zielone miał spodnie:-D
a wieczorkiem poszliśmy na koncert bo były dni Elbląga najpierw była Farna potem Brodka a na sam koniec ale my już niestety nie zostaliśmy bo zrobiło sie zimno i późno De Mono.szkoda bo najbardziej na nich mi zależało ale trudno sie mówi
a co tam u was kochane?

Aguska nie nie było kałuży:-D na szczescie zdążyłam go na nocnik posadzić :)
Bartuś na pewno słodko wyglądał i jako kroliczek i jako mały wspinacz górski :-D:-D:-D dzieciaczki są słodkie jak są zadowolone i szczesliwe:tak::tak::tak: Fajnie ze udało wam sie wyjsc na koncert.... Ja juz nie pamietam kiedy ostatnio na jakims byłam:szok:

IMG_3086.jpgIMG_3124.jpgIMG_3139.jpgJeszcze wklejam moje maluchy!!!

Załączniki

• IMG_3123.jpg
    IMG_3123.jpg
    29,9 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
a co tu takie pustki?
ja już poprasowałam wypiłam kawke z przyjaciółką bartuś wstal pop drzemce i zaraz będzie jadł obiadek
pogoda w kratke więc pewnie nici ze spacerku
acha przed snem moje genialne dziecko wyskoczyło z łóżeczka łapałam go wlocie-kaskader

hej;)
Ale was zaniedbałam...przepraszam:-)
U nas pogoda taka sobie;D
Obkupiłam dziś Amelkę, kupuje po trochu większe ubranka bo później tak na raz kupić to duży wydatek.
Za jakiś czas będę miała ubranka po mojej niuni na sprzedaż w rozmierze 80 , za jakiś czas wystawię, jak ktoś chętny będzie to zapraszam;)

lyla czyli twoja niunia nosi 86 92?bo mój bartek na wcisk wchodzi już w 86 i też kupuje mu po trochu ale już tylko w 92 chociaż to zależy od firmy bo ma nawet jedną bluzę w rozmiarze 74 i jest nadal dobra albo kurteczke wiatrówke niby rozmiar 9-12 msc a nosił ją jeszcze nie dawno jak miał 15-16 msc!

aguśka, Moja Amelka nosi rozmiar 80(nie któe są dobre jeszcze)Ale już powoli robie porządki i to co za małe to będę sprzedawać, no właśnie tak jest z tymi rozmiarami, że niektóre 9-12 mies są dobre a np 80 jest za ciasne;O
Powoli zaopatruje się w body (rozmiar 18-23 mies),w Pepco mają na króki rękaw po 4.99 a na długi po 5,99, bluzeczki itp.
Dużo ubranek mam z Niemiec(M tam pracuje) i ich numeracja to istny szok, Amelka nosi bluzeczka 9-12 mies a rozmiar 80(bluzy) wygląda jak nasze 92;)

reklama
lyla ja z pepco też kilka ciuszkow dla Bartka mam;-)
A mój Bartus urósł ma 82 cm:-) i chyba przytył bo jakaś buzia okrągła mu się zrobiła :confused: a co tam niech rośnie:tak:
a ja mam takie pytanko co do stópek ile cm mają wasze maluchy?bo nie pytam o rozmiar bo to już wogóle jakaś masakra w każdym sklepie inna rozmiarówka.tak sie pytam z ciekawości jak coś bo mój Bartuś ma 13,2

Do góry