reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Dawno mnie nie było, ale była taka ładna pogoda że rzadko siadałam do kompa, albo nie chciało mi się pisać po prostu nie miałam natchnienia do pisania:-) Dzisiaj zrobiło się chłodno po burzy ale moze troche się pózniej poprawi ta pogoda:-)
Aguska nie przejmuj sie moja Natalka ma skończone 4 lata i też ma takie napady chisteri, i ja nie mam pojęcia z kąt to się bierze ale to chyba troche nasza wina bo czasami za dużo im pozwalamy, a pózniej dzieci wyczuwają że więcej mogą i wykorzystują to w każdej sytuacji:-)

reklama
Aguska, chyba rośnie mi mały lovelas :-D, bo z taką 3letnią Alinką, to po placu zabaw chodzi za rączkę.
Lenka, nie ma się co martwić wagą kochana, tak jak Aguska pisze Gaia zgubi te kilogramy. Ja pamiętam jak Kubulec ważył 12,5 kg jeszcze tak całkiem niedawno, a teraz? Kilogram mu się schudło. Dzieci po pewnym wieku zaczynają już rosnąć i nie przybierają tyle na wadze :-)
Ja się tam nie przejmuje uważam ze co ma byc to bedzie;)

Lena, normalnie kobieta bez stresu :tak: :-D. Zawsze tak masz, że się nie przejmujesz? Bo ja to każdą pierdołą się przejmuję, no prawie każdą :-(.
Barbara, witam po długiej nie obecności :tak:. Już myślałam, że do pracy poszłaś ;-)

Witam mamusie

Troszke mnie nie było bostrasznie zalatana jestem. Wybaczcie ale jeszcze nie przeczytałam co u was. Obiecuje nadrobić dzisiaj.
POpsuła nam sie lodówka:szok: wiec musieliśmy pojezdzić po sklepach i nową zamówi bo 5 osób w domu bez lodówki to katastrofa....
Wczoraj u Kasi w przedszkolu było pożegnanie starszaków wiec na przedstawieniu zryczałam sie jak głupia:-D
Musiałam też wychowawczyniom pokazać jak uzywać babyhalera bo Kasia na to zielone przedszkole jedzie 12 czerwca. (Kasia ma astme i dostała leki na stałe- już umie sama sobie wziewy podawać ale chce żeby pani to nadzorowała i pilnowała godzin podawania leków)
W sumie to mamy teraz miesiąc biegania po lekarzach. Z Hanią Poradnia Rehabilitacyjna !# czerwca, Michał ma operacje w Warszawie 25 czerwca.... Czasu na nic nie mam....

Póki co nie moge wam nić odpisać bo jeszcze nie poczytałam co u was słychać ale zyczę wszystkim dużo słonka i radości na dzisiejszy dzień!!!

Pozdrawiam

Witam mamusie

Troszke mnie nie było bostrasznie zalatana jestem. Wybaczcie ale jeszcze nie przeczytałam co u was. Obiecuje nadrobić dzisiaj.
POpsuła nam sie lodówka:szok: wiec musieliśmy pojezdzić po sklepach i nową zamówi bo 5 osób w domu bez lodówki to katastrofa....
Wczoraj u Kasi w przedszkolu było pożegnanie starszaków wiec na przedstawieniu zryczałam sie jak głupia:-D
Musiałam też wychowawczyniom pokazać jak uzywać babyhalera bo Kasia na to zielone przedszkole jedzie 12 czerwca. (Kasia ma astme i dostała leki na stałe- już umie sama sobie wziewy podawać ale chce żeby pani to nadzorowała i pilnowała godzin podawania leków)
W sumie to mamy teraz miesiąc biegania po lekarzach. Z Hanią Poradnia Rehabilitacyjna !# czerwca, Michał ma operacje w Warszawie 25 czerwca.... Czasu na nic nie mam....

Póki co nie moge wam nić odpisać bo jeszcze nie poczytałam co u was słychać ale zyczę wszystkim dużo słonka i radości na dzisiejszy dzień!!!

Pozdrawiam

Oj współczuje;(
Oby było wszystko ok:)

reklama
Do góry