reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Normalnie muszę się pochwalić bo zaraz pęknę :-D. Kuba siedział z godzinkę na nocniku i zrobił siusiu i kupkę, a jaki był zdziwony, że nocnik gra :-D.
Lenka, extra filmik :tak: ale jestem pod wrażeniem jak Gaja szybko drepcze :tak:, fajnie się turla z piłeczką :-D.
Ewuniaf, masz strasznie dużo roboty przy calutkiej trójce dzieciaczków <podziwiam>. 3mam kciuki za Hanię i poradnię, za operację Michałka oraz za dzielną Kasię :tak:.
Muszę uciekać, bo Kuba wzioł długopis i popisał mi narożnik :wściekła/y:

Fanta gratki dla Kubusia super że zrobił na nocnik:-);-)a bartuś dziś znowu mi nasikał na podłogę i jest zafascynowany swoim siusiakiem:-Dże coś z niego leci hihi:-D
U nas nareszcie popadało wreszcie lepsze powietrze:tak:

właśnie bartek zjadł drugie danie bo wcześniej zajadał się jego ukochanym rosołkiem a teraz mu ugotowałam kawałek schabu do tego ziemniaczki z koperkiem i gotowany brokuł i marchewka.mały się zajadał:-)cudny widok jak dziecko trzyma w ręku brokuła i go wcina ja dopiero od niedawna się przekonałam się do nie których potraw:-p
Bartuś teraz szaleje i powiem wam że coraz częściej ma te swoje napady histerii tylko raz bardziej a innym razem chwile popiszczy zapłacze i już po wszystkim;-)
U nas nadal pada ale to dobrze:-)
szkoda tylko że z małym muszę siedzieć w domu.

Lena oglądałam filmik!!! Cudnie!!! dzieciaczki są takie słodkie kiedy jeszcze są takie nieporadne:-D ... i ta piłeczka!!! Naprawde cudnie

Fanta gratuluję nocniczkowych postępów!!!! Dzielnego masz syna:-D Już sobie wyobrażam to zdziwienie na twarzy kiedy nocnik zaczął grac:-)

Aguska widze że zdrowe odzywianie to u was podstawa. Moj Michał tez uwielbia wszystkie warzywka ale Kasia niestety ich nie znosi- w ogóle to taka mięsiara mogłaby samym moięsem żyć.
A napadami histerii sie nie przejmuj, nie reaguj za bardzo to sam załapie że płacz mu nic nie daje.... Dzieci wyrastają szybko z takich zachowań!!! I nie smutkaj się bo wszystko bedzie dobrze!!!!:tak::tak::tak:

Ide kapać moje potworki!!! Może jeszce wlece jak już wszystkie będą spać!!!

Moje już w łóżeczkach więc czas na chwile relaksu:-D Byle wyciągnąć nogi na stole i napić sie lampeczki winka....
Zyczę wszystkim mamusiom spokojnej, przespanej nocki!!!

reklama
Fajny filmik z tymi kroczkami;)
Ja maiałam gdzieś filmik jak moja Amelka raczkowała, a raczej jak pełzała:D
Dziś pogoda lepsza, pomimo opadów;)
No Amelka dziś dziadkowi kapcia wrzuciła do wc i zamoczył się trochę:D
heh

Do góry