reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lena to tylko pozazdrościć bo mój nigdy długo nie spał
Witam porannie pogoda piękna m pojechał do pracy a my z Bartusiem planujemy dZień:-)Mój ukochany synuś oczywiście wstał po 6 więc spania nie ma.
popołudniu ma przyjść mój brat i ma zobaczyć nam ten komputer bo coś się nam zawiesza:-(A że jest informatykiem to pewnie szybko naprawi:-)
Wczoraj moje dziecko nauczyło sie wyjmować szczebelki ze swojego łóżeczka:szok:na szczęście tatuś zaraz coś tam powciskał i już mały nie może ich tak łatwo wyjac.

reklama
Lena to tylko pozazdrościć bo mój nigdy długo nie spał
Witam porannie pogoda piękna m pojechał do pracy a my z Bartusiem planujemy dZień:-)Mój ukochany synuś oczywiście wstał po 6 więc spania nie ma.
popołudniu ma przyjść mój brat i ma zobaczyć nam ten komputer bo coś się nam zawiesza:-(A że jest informatykiem to pewnie szybko naprawi:-)
Wczoraj moje dziecko nauczyło sie wyjmować szczebelki ze swojego łóżeczka:szok:na szczęście tatuś zaraz coś tam powciskał i już mały nie może ich tak łatwo wyjac.
Bosze u nas tez wyciaga i nie wiem juz co zrobic;(

Ja nie wiem co jeszcze Bartek wymyśli ale napewno niebawem sie dowiem.
U nas dalej ząbkowanie mały jak drzemał to obudził sie z wielkim płaczem nie mogłam go uspokoić a co najlepsze przez sen pakał i nawet stał na podłodze z zamkniętymi oczami!a bolało go tragicznie wpadł aż w histerie 15 minut tak płakał bez przerwy ja byłam aż przerażona.Na szczęście minęło i spał dalej.Zajrzałam mu dziś w buziaka i tak górne 3 ładnie wychodzą ale dzisła są nie źle opuchnięte a na dole została nam jeszcze jedna 3 która już prawie więc pewnie na dniach się przebije.mam nadzieje że szybko już wyjdą te 3 i będziemy mieli narazie spokój.

Ja nie wiem co jeszcze Bartek wymyśli ale napewno niebawem sie dowiem.
U nas dalej ząbkowanie mały jak drzemał to obudził sie z wielkim płaczem nie mogłam go uspokoić a co najlepsze przez sen pakał i nawet stał na podłodze z zamkniętymi oczami!a bolało go tragicznie wpadł aż w histerie 15 minut tak płakał bez przerwy ja byłam aż przerażona.Na szczęście minęło i spał dalej.Zajrzałam mu dziś w buziaka i tak górne 3 ładnie wychodzą ale dzisła są nie źle opuchnięte a na dole została nam jeszcze jedna 3 która już prawie więc pewnie na dniach się przebije.mam nadzieje że szybko już wyjdą te 3 i będziemy mieli narazie spokój.

gratulacje zębolków;)

Joanna witaj;-)
Słuchajcie dziewczyny moje dziecko za głośno biega!znowu!sąsiadka co mieszka pod nami przyszła na skargę.Eh glupie babsko a szkoda bo już stosunki nasze tak jakby się poprawiły a jej chyba tak za nudno i musi się czepiać.ja to sobie nie dam;-)szkoda mi tej baby bo stara a głupia.
Dziś grillujemy:-)

Co to znaczy ze justa edytowała mój post? Myślałam że As jest modernizatorem?

Wątek "Mamy będące w domu " ma dwóch moderatorów.Możesz to sprawdzić wchodząc na główny dział : Mamy będące w domu . Kto jaki wątek moderuje wyświetla się na samym dole.
Edytowałam twój post gdyż wg. regulaminu pkt. 3 : Regulamin forum - Forum BabyBoom
"Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie"

A tutaj jest regulamin "Mam będących w domu" : https://www.babyboom.pl/forum/mamy-bedace-w-domu-f123/regulamin-ogloszenia-moderatorow-37533/

Pozdrawiam i miłej niedzieli życzę.

Aguśka no to niezła sąsiadka;)
Dzisiaj wróciliśmy o 4 z imprezy ur a moja rano mówi ze tak sie darlismy ze ja obudzilismy :)
A ja jednak prawie nie piłam i wiem ze byliśmy cicho!!A najlepsze to, że sypialnie ma całkiem z innej strony:)
Kurna siedze nad menu na roczek i juz sama nie moge sie zdecydowac:)Pomóżcie PLIS:)

Joanna Kochana co u Was??

A gdzie fanta, Vikamcia, Barbara, Dowikla, As??

Hej po weekendzie!
justa wiedziałam ze modernizator moze dużo, ale zeby posty zmieniać? Trochę dziwne, to znaczy ja nie mam nic przeciwko bo tu jest bardzo przyjemnie, miła atmosfera itd, ale na innych tematycznych forach modernizatorzy mogą zmienć tresc posta i komuś zaszkodzic;/ Dziwne.

Moderator postów nie zmienia, moderator łączy posty napisane jeden pod drugim tego samego użytkownika. :-)

Moderatorem jest to członek forum, który biorąc czynny udział w prowadzonych debatach dba o prawidłowy ich przebieg i przestrzeganie cywilizowanych form uczestnictwa. :tak: Dobra i miła atmosfera na wątku musi być! :-D

Moderator jedynie ma prawo edytować post użytkownika , jeżeli ten nie stosuje się do regulaminu ( post pod postem, wulgaryzmy, posty o obraźliwym charakterze , niecenzuralne filmiki, obrazki...)
Moderatorzy są od pilnowania porządku na forum , nie od szpiegowania, rodzenia konfliktów.;-):-)
Jeśli gdzieś odkryłaś , że moderator zmienił treść postu w całości innemu użytkownikowi , by zaszkodzić jemu lub innym użytkownikom , sprawę należy zgłosić adminowi.

Mam nadzieję, że rozwiałam Twoje obawy. :-)

Co do karmienia piersią... Swego czasu , po porodzie korzystałam z tej stronki : Karmienie piersią - porady położnej - serwis eDziecko.pl

lub , gdybyś miała kiedyś jakieś pytanie , problem , wątpliwości z Wojtusiem to tutaj możesz zadac lekarzowi pytanie on-line,odpowiedz dostaje się dość bardzo szybko.:tak: Profesjonalna porada lekarska w 1 godzinę - dziecko24.pl

reklama
wita i ja po weekendzie:-)
My wczoraj po grillu byliśmy bardzo zmęczeniu Bartuś się kąpał w swoim baseniku 2 razy:-)a szczęśliwy przy tym był:-D
Ja się objadłam karkówka:-p
I dziś ma być tak gorąco wiec zastanawiam się gdzie pójść z Bartkiem tak żeby zniósł jakoś tę pogodę hm pomysłu nie mam w tym Elblągu nic nie ma:-(
Ja teraz piję kawusię;-)
Gimpelka fajne zdjątka:-)

Do góry