aguska2017
Fanka BB :)
Ewuniaf zdróweczka dla was;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to widzę że Gaja nie źle sobie z tobą radziteż myślałam żeby iść sobie z Bartkiem na kulki ale nie wiedziałam czy jest sens z takim maluchem jednak ty mnie tym zdjęciem przekonałaś;-)
OBY się Wam udało znaleźć w końcu to mieszkanie....a co masz migrenę...czy tylko na zmianę tak reagujesz??Witam. Wybaczcie że nie poczytam ale od dwóch dni głowa mi pękapogoda ma się zmienić i dlatego
M ma wolne do jutra więc korzystamy z pogody
wczoraj byliśmy oglądać dwa mieszkania
jedno fajne, ale za małe jak dla nas no i trochę za drogo
a drugie trzypokojowe ale strasznie zaniedbane a ja nie będę komuś remontu robić
dzisiaj idziemy oglądać trzecie mieszkanie z agencji
mniej więcej 800zł z opłatami więc tyle samo co teraz płacimy więc może się uda
no i nie daleko miejsca co teraz mieszkamy więc dobrze
obiad mam ze wczoraj, pierogi M robić więc nic nie muszę robić :-) zaraz tabletkę sobie wezmę bo głowa pęka
![]()
Witam się!
Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce. Poczytałam Was troszkę, dopiję kawkę i będę uciekała bo mam gro do zrobienia, a na 11 umówiłam się z kumpelą na placu zabaw. Pogoda w Szczecinie dziś przepiękna. Mam tylko nadzieje, że nie będzie duszno tak jak wczoraj
. Kubulec w najlepsze się bawi moim telefonem i tańczy
, dobrze, że mój T tego nie wiedzi bo odrazu by się darł, że dziecko bawi się telefonem
. Obiadek też mam wczorajszy więc na szczęście to mi odpada ale znów mam stertę prasowania, bo teściówka korzysta z pogody i ciągle robi pranie
Ewuniaf, również zdrówka Ci życze. Ja kicham dziś jak szalona...
Aguska, to Bartek wbrew oczekiwaniom nie spał tak długo jak przypuszczałaś, że będzie spał. U mnie maluch wstał tak jak ja o 8. Dobrze, że nie mam problemu z jego porannym wstawaniem.
Beata, meteroopatką jesteś czy tak jak Lenka pisze na migrene cierpisz? W ciągu dalszym trzymam kciukasy za mieszkanko.
Lenka, a co tam u Ciebie?
Precz z chorobami...precz choróbska od Ewuni...współczuję WamFanta no ja też ciągle kicham... U nas to w ogóle prawie szpitalWszyscy zasmarkani. M. co prawda już od wczoraj do pracy chodzi (tydzień był na zwolnieniu...) Właśnie zaraz zabieram sie z moją trójeczką do lekarza... To dopiero bedzie wyprawa
Beata a pomagaja ci w ogóle tabletki na taki ból głowy??? Bo ja tez tak mam ze jak ma być zmiana pogody zwłaszcza jak jakieś duże wiatry mają przyjsc albo ma być bardzo duża zmiana temperatur to zawsze głowa peka przez 3 dni. Zadne leki nie pomagają, mam światłowstret i najchętniej bym się zaszyła w jakims ciemnym pokoju w ciszy i spokoju- niestety niewykonalne
No i trzymam &&&&& za mieszkanko!!!
hehe ona juz tany tany robi:|)Własnie wróciłam ze spacerku. Jestem strasznie zmachana. Najpierw poszliśmy na plac zabaw ale tam niestety zero cienia więc nie zabawiliśmy tam długo, a później zawendrowaliśmy do parku <tam cienia dużo:-)>. Droga powrotna za to była okropna, bo po drodze znów zero cienia. Mały był tak zmęczony, że mi padł pod domem, to wjechałam wózkiem do klatki, małego na ręce, windą do góry, małego rozebrać, później windą na dół, po wózek i do góry, później do zsypu żeby go schować. Uff! Dobrze, że Kubusiowy śpi w najlepsze.
Ewuniaf, no to rzeczywiście wyprawa ogromna z taką gromadką. Dobrze, że mąż chociaż już zdrowy, a i Tobie i dzieciaczką zdrówka życzę :-).
No, no Lenka, to jak drukujesz zaproszenia, to pewnie jakąś salę balową wynajełaś ;-). Dobrze, że Gaja już chodzi to nawet sobie potańczy w dniu urodzin. Torcika jak się domyślam sama pieczesz:-). Mmmmmmm...ciastuszko truskawkowe schrupała bym oj schrupała![]()