reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć kochane! Witam się weekendowo! :tak:
Jak Wam dzionek leci? Bo mi dziś gospodarczo :-D. Wszystko już porobiłam, zaraz lecę na zakupki z T do reala, a później jakiś obiadek ;-). W sumie, to dziś robie sos słodko-kwaśny z ryżem i kawałeczkami kurczaka. Humorek dziś lepiej niż w czoraj ale i tak na dzień dobry już zdąrzyłam pożreć się :-( i poodzić ;-) z T <wiem co sobie zaraz myślicie he, he:-D;-)>. Figa!
W ramach przeprosin robił mi pyszne śniadanko.
Lenka, masz talent kobito do robienia ciast i torciaków :tak::tak::tak: mmmm... pyszności ;-). Ty kochana nie masz dziś urodzin? Bo na torcie jest 25????
Gimpelka, naleśniczory chyba by nie przeżyły podróży :-D. Tak nasza poczta dba o przesyłki ;-) ewentualnie jak by wyczuli żarełko, to by je zjedli, a ja bym dostała samo opakowanie :-D. Co do zdjęć to babcie i prababcie dosłownie kochają takie rzeczy;-).
Beata, u Nas też pogoda do du...szy :-(. Nie pamiętam kiedy ostatnio było tak zimno w maju :szok: a niby ocieplenie klimatu ma być :-D.

Nie nie mam:)
Mój brat miał wczoraj:)

reklama
Witam kochane:-)
lena wymiatasz tymi smakołykami powinna otworzyć jakąś restauracje albo cukiernie:-)
Fanta jak Kubuś?
mnie coś choróbsko bierze:-(
Byliśmy na urodzinkach u prababci:-)Bartuś sie wyszalał ale niestety chwile przed wyjściem tak sie rozbrykał że był na przedpokoju leciał i sie przewrócił o buty no i zarył główką o kant drzwi:-( takiego guza jeszcze nie miał!:szok:wielki jest!Bartek zaniósł sie ale lekko szybko złapał oddech no i po chwili robił wszystkim papa;-)
Jutro rano idziemy do drugiej prababci na działeczkę bo mężuś mój ma jej chodnik układać czy coś takiego:-pnie wiem nawet bo ja mam zamiar z Bartkiem tam szaleć na trawce:-)no chyba że będzie brzydka pogoda to nici z naszych planów.
Bartuś ma jeszcze katar i coś czuje że szybko mu nie przejdzie bo te zębolki dopiero co sie przebiły więc jeszcze mu troche będą dokuczały.
miłego wieczorku

hej mamuski!!!

Lena tak patrze na te twoje pyszności i az sie głodna robie!!!!:-D ostatnio rzadko mam czas na robienie takich specjałów a twoje wyglądają rewelacyjnie a smakuja pewnie tak jak wyglądają!!!:tak:

Fanta a jaki kaszel ma twój synek??? Myślę że pomyśl Aguski z oklepywaniem jest świetny:tak: Zdrówka dla malucha, Masz może w domu nebulizator??? Bardzo dobrze przy kaszlu i katarze robią inhalacje z samej soli fizjologicznej...

Aguska u nas oklepywanie przy kazdej chorobie to podstawa, biorę maluchy przez kolano tak żeby główka i klatka piersiowa były poniżej reszty ciała i klepię!!!
Zyczę udanyej pogody jutro i miłego pobytu "na trawce"!!!

Ja wczoraj byłam na wykładach do wieczora, dzisiaj od rana do 15- jutro to samo....
W nocy mieliśmy akcje z Kasia bo znów nam się dusiła choć tak silnego ataku nie miała już chyba z rok. musieliśmy i inhalacje i leki domięśniowe podawać:szok:, Tym razem udało się bez szpitala. Dzisaij przed spanniem już zapobiegawczo dostała leki. Mam nadzieje ze ta noc bedzie lepsza....

Pewnie nie odpisałam wszystkim, jeszcze nie do końca orientuje sie na waszym wątku ale mysle ze z czasem sie wkrece:-)
Teraz jakoś mało czasu mam na wszystko. Trójeczka maluchów potrafi wykończyć. No i jeszcze ten kurs teraz a wiadomo ze jeszce o dom zadbać trzeba... moje przeziebienie tez nie chce odpuścic!!!

Zyczę wszystkim przyjemnego wieczorku!!!

Witam kochane:-)
lena wymiatasz tymi smakołykami powinna otworzyć jakąś restauracje albo cukiernie:-)
Fanta jak Kubuś?
mnie coś choróbsko bierze:-(
Byliśmy na urodzinkach u prababci:-)Bartuś sie wyszalał ale niestety chwile przed wyjściem tak sie rozbrykał że był na przedpokoju leciał i sie przewrócił o buty no i zarył główką o kant drzwi:-( takiego guza jeszcze nie miał!:szok:wielki jest!Bartek zaniósł sie ale lekko szybko złapał oddech no i po chwili robił wszystkim papa;-)
Jutro rano idziemy do drugiej prababci na działeczkę bo mężuś mój ma jej chodnik układać czy coś takiego:-pnie wiem nawet bo ja mam zamiar z Bartkiem tam szaleć na trawce:-)no chyba że będzie brzydka pogoda to nici z naszych planów.
Bartuś ma jeszcze katar i coś czuje że szybko mu nie przejdzie bo te zębolki dopiero co sie przebiły więc jeszcze mu troche będą dokuczały.
miłego wieczorku
heehe oj do cukierni to jeszcze mi daleko a restauracja czemu nie;)
Gaja spi maż tez a ja czekam na pizze;)

agusiek oby guziolek szybko się zagoił...
dobrze że boiedaczek nie zrobił sobie nic poważnego ....

lena nie przejmuj się mi tez najbardziej smakuje nocami :-) hehe
a w dzien jakoś nie mam chęci na nic :-p i mogłabym wcale nie jeść :szok::tak:

gimpelka jesteś pierwsza a ja 2... a już 19:szok::szok::szok:

reklama
Witam. Widać pustki ;-) pogoda dzisiaj dopisała więc pewnie większość na dworze :-) my dzisiaj cały dzień u siostry, Kuba się wyszalał, teraz właśnie zjadł kolację i ogląda auta :tak: ja już wykąpana teraz M poszedł się kąpać :tak: Kuba padnie i ja dzisiaj też ;-) padnięta jestem jak nie wiem co :-) M ma wolne do środy więc będziemy szukać jakiegoś mieszkania :tak: ciocia ma znajomości i jutro będę dzwoniła do pewnej pani co wynajmuje mieszkania :tak: ma jedno dwupokojowe za 500zł miesięcznie plus opłaty więc git :tak: trzeba tylko się umówić i zobaczyć :tak: siostra zaskoczyła nas dzisiaj, jest w ciąży :-) mniej więcej w drugim miesiącu na styczeń ma termin ;-) ale jej zazdroszczę bo też bym chciała :-( instynkt macierzyński daje swoje :-( no ale niestety, nie stać nas na drugie dziecko no i postanowiłam do policji składać papiery więc jak mnie przyjmą to przez jakiś 3 lata nie będę mogła sobie na to pozwolić :-( no zobaczymy jak to wyjdzie :sorry: spokojnej nocki życzę :-)

Do góry