reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie kochane .
Ja dziś tylko na chwilkę.
Mam nogę w gipsie :wściekła/y::wściekła/y:
Po wczorajszej przygodzie poszły mi 2 stawy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na razie na 2 tygodnie gips i leżenie ,bo nie mogę obciążać.
Dostałam Clexane 0,4 czyli heparynę.
Te zastrzyki robi się w brzuch -ech cholera dodatkowe atrakcje .:wściekła/y::wściekła/y:
bidulka;(

reklama
Fanta zdrówka dla Kuby :tak:
Lana a skąd dokładnie jesteś?
As to poszalałaś na rowerze z Kubulcem :-D

Witam. Od rana piękne słoneczko świeci :tak: ja dzisiaj mam wolne od roboty, nic mi się nie chce :-p Kuba ogląda sobie bajkę i się bawi więc ja sobie usiadłam :tak: włoski sobie umyłam bo trzeba do sklepu iść i mam nadzieję że ruszę tyłek :sorry2: wczoraj dobrze że nie poszłam z Kuba do piaskownicy bo się jakieś chmury zebrały i zaczęło strasznie wiać :tak: no ale pokropiło powiało i poszło dalej :sorry2: mam nadzieję że na weekend będzie ładnie bo w piątek do teściowej a w niedzielę do siostry na grilla :-) dzisiaj trzeba do dziadka pojechać i z nim pogadać na temat mieszkania :tak: ale to chyba tylko M wyślę bo mi się nie chce :zawstydzona/y: lenistwo się szerzy :-D

Ja jestem z Międzyrzecza. nie wiem czy wiesz gdzie to jest?

U nas dzis od rana dzien pelen wrazen. najpierw siedze z mala na lozku i robie jej kiteczki ktos mi wlazi do domu... po chwili slysze pukanie bylam pewna ze to moze etsciowa albo brat czy tata ze sam ktos wszedl choc oni zawze pukaja no ale kto by mi wlazil do chaty bez pukania. wyskakuje bo cos mi za dlugo patrze a tam policja! gosciuz kajdankami mowi do mnie przyszlismy zatrzymac W......! zapytalam kto to? hmmm od kad tu wynajmuje czyli od grudnia zaden W.... tu nie mieszka! powiedzialam jak sie nazywam maz itp ze od grudnia tu miszkam.. policjant z nbiedowierzaniem stwierdzil ze tu ktos inny mial wynajmowac! ehh strachu sie najadlam bo balam sie z emoze ktos w cos nas wplatal. historia niczym z filmu!
zglosilam wlascicelowi ktory w mig u mnie byl i zglosil to na policje i mam napisac pismo o tej sytuacji a on pojdzie zlozyc skarge na policjantow.

pozniej M przyszedl z fuchy caly czarny i chcial sie wykapac. pech chcial ze napuscil goracej wody juz jedna noga wszedl i odkrecil zimna by wymieszac wode bo za goraca byla i niestety musialo nie byc wody u nas bo buchnela mu czarna;p
malo nie posikalam sie ze smiechu i niesttey biedaczek kapal sie w goracej!;p

Juleczce dzis tez wynalazlam nowego ząbka:D 3 prawa na dole sie przebila i nawet nie wiedzialam;p

malina , oj daję radę daję :-) h3ehe Vi mi pomaga przy wynoszeniu pampków itp :-p więc nie jest źle:-D
aqle mam wesoło w domu nie powiem .. biegam non stop jak nie tu to tam .. hih

ale najwazniejsze to mam od rana spokój bo Vi wyspana , Emma wyspana i ja mogę wtedy zrobić oboiad , posprzątać, pranie porobić itp i o 11 już mam wszystko porobione przeważnie
gimpelkaq mały jest cudny :-)
natalia gratuluję założenia firmny
justa dzięki za odpowiedx.. zauwazyłam ze właśnie wsyztskie stałe bywalczynie zniknęły (no prawie wszystkie):-p
agusiek
niezłego masz łobuziaka
oj as nie za ciekawie z ta nogą:baffled:oby szybko się zagoiła
lena
gatuluję ząbka :-)

As współczuję nogi w gipsie :sorry2:
Lana wiem gdzie Międzyrzecz :tak: w Wędrzynie mój M zasadniczą robił :tak: a przeżyć współczuję :szok: taka nasza policja, pójdzie wejdzie do mieszkania a nie sprawdza :no:

Witam wieczorem :tak: my już po kolacji i wykąpani ;-) mi się spać chce jak nie wiem co, a M chce jakiś film oglądać :sorry2: oj chyba zasnę na początku filmu ;-) piaskownica zaliczona dzisiaj chociaż na chwilę :tak: niby słoneczko świeci bezchmurne niebo ale jak zawieje to zimny ten wiatr jak nie wiem :sorry2: no w końcu ma się ochłodzić na weekend :dry: oby chociaż w niedzielę nie padało :tak: zjadłam kolacyjkę i jeszcze głodna jestem :-p idę sobie zrobić coś jeszcze do jedzonka wypiję herbatkę ciepłą i posiedzę :-) spokojnej nocki życzę :-)

As współczuję nogi w gipsie :sorry2:
Lana wiem gdzie Międzyrzecz :tak: w Wędrzynie mój M zasadniczą robił :tak: a przeżyć współczuję :szok: taka nasza policja, pójdzie wejdzie do mieszkania a nie sprawdza :no:

Witam wieczorem :tak: my już po kolacji i wykąpani ;-) mi się spać chce jak nie wiem co, a M chce jakiś film oglądać :sorry2: oj chyba zasnę na początku filmu ;-) piaskownica zaliczona dzisiaj chociaż na chwilę :tak: niby słoneczko świeci bezchmurne niebo ale jak zawieje to zimny ten wiatr jak nie wiem :sorry2: no w końcu ma się ochłodzić na weekend :dry: oby chociaż w niedzielę nie padało :tak: zjadłam kolacyjkę i jeszcze głodna jestem :-p idę sobie zrobić coś jeszcze do jedzonka wypiję herbatkę ciepłą i posiedzę :-) spokojnej nocki życzę :-)

heheh moj brat tez zasadnicza mial w wedrzynie ale pozniej pomoglam mu zalatwic przeneisienie do Mcza;p
no i zostal zawodowym zolniezrem i juz go straszyli Afganistanem. papiery dostal i oddal wypelniony oby go tylko nie chcieli.
Beata to chyba wszytskim dzis sie spac chce.. pogoda sie zmienila bynajmniej u nas... ja tez lece zaraz na film.. chce ogladnac Wieczny student. zerkam katem oka;p
co do policji to skarga juz napisana;p zobaczymy czy odniosa sie do tego:)

Kochane z Okazji Dnia MAMY życzę Wam:
Wymaluję na laurce
Czerwone serduszko,
Ptaka, co ma złote pióra
I kwiaty w dzbanuszku.
Żyj, mamusiu moja miła,
Sto lat albo dłużej!
Bądź szczęśliwa i wesoła,
Zdrowie niech Ci służy!

Witam kobietki w ten piękny NASZ dzień:-)
U nas tak sobie Bartuś w nocy się budził popłakiwał bo dostał kataru:-(chyba go wczoraj trszkę przewiało teraz jest ok tylko jakiś ciepły mi sie wydaje ale apetyt ma;-)zobaczymy później wkurza mnie już ta pogoda bo jednego dnia jest bardzo ciepło a drugiego zimno wieje.I tak jestem zdziwiona że Bartek dopiero teraz coś złapał.mam nadzieje że szybko mu przejdzie.
fanta jak Kubuś?lepiej?
no i co tam kochane u was??

reklama
Lana no mój też w wojsku teraz robi, Afganistanem też straszyli ale jak na razie chętni jeżdżą :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy!!!!!!! Zdrowia szczęścia radości z pociech!!!!!!!!!!!!

Witam. Pogoda taka sama jak wczoraj :tak: podobno na weekend ma być zimno i ma padać :sorry2: mam nadzieję że się pogoda im nie sprawdzi ;-) zaraz trzeba się wziąć za sprzątanie chociaż trochę, pranie już nastawiłam, jeszcze garki zmyć i obiad zrobić :tak: dzisiaj sobie wymyśliłam łazanki :-p Kuba ma jeszcze spaghetti ze wczoraj więc obiad ma bo on kapusty nie zje :dry: dzisiaj trzeba do dziadka w końcu pojechać i z nim pogadać :tak: bo to dwa miesiące zostały :dry: oj jak mi się nic nie chce :baffled: idę się wziąć za robotę bo jeszcze do sklepu trzeba iść ;-)

Do góry