reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć dziewczyny!!

As gratuluję zdanego egzaminu!!!:tak:

Gimpelka zdrówka dla twojego Wojtusia, nie dziwie sie ze taki marudny jak nosek przytkany i jeszcze ta pogoda.... Hania też jakoś mniej je za to dużó częściej. A co do orderów to się z tobą 100% zgadzam:-D Pranie, sprzątanie, gotowanie i opieka nad dzieciakami jednocześnie raczej niewielu facetom wychodzi. Chociaz powiem szczerze ze na mojego narzekac nie mogę. Jak mieliśmy tylko Kasię i Michałka a ja jeździłam do pracy na zmiany to nie było mnie od 5 rano w domu. M. musiał sam dzieci obudzić , ubrać, nakarmić i porozwozić do przedszkola i niani. Potem odebrać, dać obiad i potem jeszcze kolację i wykąpać maluchyi sam położyć spać. Zwykle kiedy o 21 byłam w domu dzieci smacznie spaly za to dom wyglądał jak po przejściu tornada:-D:-D:-D

Natalia lila wiesz chyba cie troche rozumiam. moi teściowie mieszkają pod nami- czasem mam ich serdecznie dość... I marze o tym zeby ich w ogóle nie widywać:wściekła/y:...

Aguska no niestety dziedci wybierają sobie różne pory do wtawania, ale nie martw sie nocne pobudki z czasem mijają:-D. U nas nie jest źle. Hania odkąd 3 tyg skończyła to nie je w nocy. Zasypia o 20.30 i śpi do 5.30 potem cycus i spi jeszcze do 7.30. Najwczesniej kasia wstaje ale wie już że ma nikogo nie budzić wiec bawi się w swoim pokoju.

Lena super że Gaja ma sie już dobrze!!!!

Wczoraj mój mąż ja i Hania byliśmy z teściem na rybach, To dopiero jest relaks- posiedzieć tak sobie z wędką nad pięknym jeziorkiem, przy kumkających zabkach:-D:-D:tak: Odpoczynak od dzieciaków!!!!

Zyczę wszystkim miłej niedzieli :)

Witam. Wczoraj nie zajrzałam bo jakoś nie miałam kiedy
sorry2.gif
rano pojechaliśmy na żary, do domu wróciliśmy po 13 i od razu się wzięłam za sprzątanie i obiad, jeszcze Kuba nie spał
sorry2.gif
potem piaskownica, kąpiel, kolacja i usiadłam dopiero po 21.30
sorry2.gif
jeszcze M mnie kurzył wczoraj i tak się zdenerwowałam że przez pół dnia ryczałam, a wieczorem jak się uspokoiłam to oczywiście serce dało o sobie znać
no.gif
dobrze że dzisiaj poszedł do pracy i musiał wziąć k*** auto bo ma bardzo daleko, k*** przez las 15 minut drogi
mad.gif
lepiej dla niego jak jutro wróci do domu
mad.gif
my już po śniadanku i zaraz trzeba iść do kuchni, ale mi się nie chce jak nie wiem co
sorry2.gif
dzisiaj znowu ciepło ale za to chłodny wiatr wieje i jest inaczej, bo wczoraj to duchota była
yes2.gif
spokojnej niedzieli życzę
biggrin.gif
jeszcze potem zajrzę
biggrin.gif

Witajcie dziewczyny:)
pisalam tu z wami kiedys:p
pozniej nie bylam w stanie nadrobic tego co piszecie przeprowadzki inne sprawy na glowie i odpuscilam sobie.
teraz znow mam ciut czasu choc nie zawsze moze wsytarczyc mi na wszytsko.. mimo to na nowo sprobuje wdrozyc sie w temat.
Nadrobic oczywiscie nie jestem w stanie:)
Moze ktos skojarzyc wtedy pisalam pod nickiem daffi.

Witaj Daffi ;) :-)
As cieszymy się razem z Tobą! Gratuluję! Nareszcie wakacje.:-D
Bea czasem faceci potrafią dokuczyć.:confused2:

I u nas skwar.:tak:
Wieczorkiem idziemy na spotkanie ogniskowo - kiełbaskowe dzieci I komunijnych.:tak:
O i tak zleciał kolejny tydzień.:-)

yhh a ja znów zabiegana..
ale postaram się was nadrobić jak uśpię dziewczynki :-)
mam nadzieję że się uda bo mam 3 dni do nadrobienie hehe

aguska tylko wyczytałąm wcześńiej jak kładziesz spać dziecko..
a może by na południe przetrzymać dłużej tak do 12 ??
wtedy bedzie chodzić spać chwilę późńiej i późnije wstawac rano...??
co o tym myslisz?? moja chodzi spać o 12-13 i właśnie wstaje mi ok 7-8 dopiero :-)

reklama
Do góry