reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

polski zdany na 60 % -nie jest źle ;-):-):-)

As GRATULUJĘ!!!!
A do nas burza zmierza, a ja w domu sama z Amelką. :baffled:Nienawidzę burz.:no:
Za czasów dzieciństwa babcia nastraszyła nas, że włosy ściągają pioruny.:eek: Mama zniosła pranie ze dworu , to my inteligentne załorzyłyśmy sobie z siostra majtki na głowę i tak przesiedziałyśmy całą trwającą burze , aż do rana. :sorry2:
Lecę szukać jakiś gaci.:ninja2:

P.S. Coś mi się obiło o uszy , że wczoraj , czy dziś o 18 miał nastąpić koniec świata? :eek::confused:
Ale gdzieś walnęło.:hmm::hmm::hmm:

reklama
Witam.

Popodczytywałam was wczoraj trochę ale i tak minie troszkę czasu nim bede dokładnie zorientowana na waszym wątku:-)

Aguska2017 to chyba nie jest tak ze można mieć tylko 3 suwaczki bo na watkach mam wielodzietnych dziewczyny mają nawet po 6 suwaczków:tak:
Gimpelka wiem o czym mówisz z tymi pozami w łóżeczku - Hania też mi się obraca na brzuszek przy każdej możliwej okazji :-D Czasem gdzieś reka utknie i do konca się przewrócić nie moze...

Fanta ja również trzymam zaciśnięte &&&&&&& :)

Lena jak się ma Gaja?? Dalej bezgorączkowo?? Zdrówka dla niej!!!

Natalia_lila fajnie że u ciebie nie jest w domku tak gorąco. My mieszkamy w domku jednorodzinnym razem z teściami. Tzn oni na dole my na górze. mamy osobne wejscia do domku. MY na poddaszu w takie ciepłe dni mamy około 35 stopni przy pootwieranych oknach.
Gimpelka Hania w samym body na ramiączkach dzisiaj cały dzień...

Qrcze byłam z malutką na szczepieniu dzisiaj ale nie zaszczepili mi jej. Od paru dni walczymy z pleśniawkami (Michał brudnymi rączkami wtykał jej smoczek - niestety niedopilnowałam :( ) Macie jakies sprawdzone sposoby na pleśniawki?? Nie miałam tego kłopotu ani z Kasią ani z Michałkiem. Wypisała mi Nystatynę dzisiaj ale zastanawiam się czy są jakieś sprawdzone domowe sposoby????

Serdecznie pozdrawiam wszystkie mamy!!
Tak dalej bezgoraczkowo a po południu pojawiły się chrostki czyli trzydniówka;)
Na pleśniawki Aphtin jest bardzo dobry 1,80 w aptece
polski zdany na 60 % -nie jest źle ;-):-):-)

GRATULACJE KOCHANA:)Oby do przodu:)

justa ja też nienawidzę burzy a co do końca świata to jutro o 18 ja słyszałam a co zabawne jutro mój mąż ma urodziny i sie śmiał że dlatego koniec świata:-D
bartu śpi ja zaraz będę jeść kolacje potem kąpanko i do łóżeczka;-)
ewuniaf no właśnie Lena mi przypomniała nazwe Aphtin my smarowalismy odrobinę na smoczek;-)i to pomogło z zalecenia lekarza oczywiście;-)
Lena to dobrze że to tylko trzydniówka:tak:mój Bartek był bardzo wysypany i to przez prawie 3 dni
miłego wieczorku

justa ja też nienawidzę burzy a co do końca świata to jutro o 18 ja słyszałam a co zabawne jutro mój mąż ma urodziny i sie śmiał że dlatego koniec świata:-D
bartu śpi ja zaraz będę jeść kolacje potem kąpanko i do łóżeczka;-)
ewuniaf no właśnie Lena mi przypomniała nazwe Aphtin my smarowalismy odrobinę na smoczek;-)i to pomogło z zalecenia lekarza oczywiście;-)
Lena to dobrze że to tylko trzydniówka:tak:mój Bartek był bardzo wysypany i to przez prawie 3 dni
miłego wieczorku

Dobrze ze juz opusciła nas goraczka;)
Ale tutaj cisza;)

Witam w sobotę:-)
pogoda taka sobie słoneczka brak niestety i chyba będzie padać ale zobaczymy
Bartuś sie bawi wstał dziś o 6:-) czyli sobie przestawił i śpi prawie o godzine dłużej zawsze coś:-)
teraz sie bawi jeszcze troche pewnie będzie chciał spać
A jeśli chodzi o noc to mały o 23 wstał i nie chciał spać lulałam go chyba pół godziny na rękach zasypiał a jak go tylko odłożyłam do łóżeczka to sie budził wkońcu sie wkurzylam położyłam sie do łóżka i uznałam że jak nie chce spać to trudno i wiecie co?chwilke pomarudził po czym zaraz sie położył i zasnał:-)

Witam ja tylko na chwilkę
dziś ustny z angielskiego.
Zdajemy od 14.
Usilnie się prosi o trzymanie kciuków :tak:;-):-):-)
Z angielskiego marzę tylko o zaliczeniu czyli 30 % do szczęścia mi potrzeba ;-):-):-)

Witajcie my juz po zakupach z mezulkiem:)
AS trzymamy kciuki:)
ja juz obiadek naszykowany mam;)
Mojej Gai przestawiły sie godz i nie wstaje o 6 tylko o 8;)

lena zazdroszcze spania do 8;-)
ja oczywiście czekam na mojego mężulka jeszcze z pracy nie wrócił bo jak zwykle musiał troche zostać dłużej
Bartek siedzi teraz z dziadkami i wcina ziemniaczki:-)
ale u nas dziś wieje ale nie jest jako bardzo zimno
gdzie wy kobiety sie podziewacie?
miłego dnia

reklama
My już jesteśmy po obiadku. Diana siedzi i ogląda książeczki. Ja sprzątnęłam pół chałupy. Dziś przyjeżdżają do nas teście, a jutro moi rodzice. Nie wiem, chyba jakaś kontrol normalnie...

Do góry