reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aguska, najbardziej, to martwię się tym, że mieszkanko baaardzo nam się spodoba <bo co innego na necie oglądać i na żywo>, a kredyt nie wypali :sad:. Czy coś takiego. Ja też zawsze koleżanką wzrostu zazdrościłam :-D i miałam komplex niższości <non stop mogłam w szpilkach chodzić>, a zanim poznałam mojego T, to byłam z takim wysokim chłopakiem <do pachy mu sięgałam:-D> i wkurzało mnie, że taka mała jestem. Póżniej przestałam się tym przejmować <bo słyszałam komentarze, że małe to fajne i takie tam :-D>, a mojemu T wzrost nie przeszkadza i to mnie chyba tak najbardziej podbudowywuje, a i cieszę się strasznie jak na kogoś niższego trafię :-D.
Betata, też 3mam kciuki za wygraną :tak:. Jak wygrasz, to chociaż pocztówkę wyślij z tych wakacji za granicą :tak:.
Basiu, zdrówka dla Natalki :tak::-)

reklama
WITAM:-)
U mnie także ładnie się zapowiada:-)
Moja Natalka od trzech dni cały czas ma straszny kaszel, wczoraj poszłam do lekarza i pediatra powiedziała że to od alergii, bo Natalka ma czyste gardło i osłuchowo też nic nie ma , więc trochę się wkurzyłam , ale co zrobić:-( Dostała leki na alergię na kilka miesięcy aż nie chce mi się myśleć:-( Dość że m ma problemy alergiczne to jeszcze mała do tego:-(
No ale dzisiaj ma już inny ten kaszel w końcu zaczeło jej sie odrywać i ten kaszel nie jest już taki suchy:-(
Natalka juz właśnie kończy śniadanie i idę jej zrobić inhalacje:-( A sobie ide zrobić kawkę bo Natalka sama sobie siedzi i robi sobie inhalacje:-)
Zdrówka.
Jak dajesz małej leki wykrztuśne to koniecznie trzeba oklepać 15 minut po inhalacji.:tak:;-):-):-)

Śliczny chłopulek

Witam kochane w środę.
Wracam dziś do pracy.
Właśnie kończę prezentację i zaglądam do Was :tak::-):-)
Za chwilkę jakieś śniadanko i trzeba do sklepu się wybrać,z psem na spacer.Chałupkę trochę ogarnąć,obiad ugotować,pranie wstawić :rofl2:
Na 14 do fundacji i:
Na dzień dobry mam 2 dzieci,potem spotkanie z prezesem,i kolejne dziecko,a na 17 .30 pewnie muszę jechać na wywiadówkę do młodej.:tak:
Nie będzie dziś czasu na nudę :-D:-D:-D:-D:-D

hej Gaja w nocy miała goraczke teraz juz nie;(
Robie inhalacje jutro kontrol zobaczymy co bedzie;)
bidulka :-(

Normalnie żołądek mnie boli i zaczynam się denerwować:-). Na 16 jesteśmy umówieni na obejrzenie mieszkania, a później jedziemy do doradcy kredytowego. Ciekawa jestem co nam powie ciekawego :-D.
Jeśli się już zdecydujecie na kupno , to trzymam kciuki &&&&, aby warunki wasze były korzystne do wzięcia kredytu.:tak::tak::tak:

Justa, świetne fotki :tak:. Jeśli na zdjęciu z Julką, to Ty to ładna babka jesteś i też nie duża :tak:. .
No to ja.:unsure::unsure::zawstydzona/y::sorry2::-)
Mam całe 160cm. Julka ma 134cm, a Kacper 146 cm. :szok:Mąż 182 cm. :sorry2: Dlatego napisałam , że zazdroszczę i szczupłym i wysokim.:-D:tak:

mam przyjaciółke która jest jak modelka 175cm szczupła zgrabna ale jak ubierałyśmy szpile to bywało często tak że ona była poprostu wyższa od facetów:-D to sobie wyobraźcie np na dyskotece ona tańczy a koło niej taki o głowe mniejszy chłopak do niej podbijał hihi to były czasy:-D
komicznie to musialo wyglądać.:tak::-D

Słodziutki. :tak::tak::-) Wygląda na przynajmniej 6 m-cy.:tak:

Nie będzie dziś czasu na nudę :-D:-D:-D:-D:-D
Dzień lataczy się zaczął.:-D
Powodzenia w nowej pracy!

A ja zaraz obiadek podam, odrobimy lekcje i zmykamy na długi spacerek.:tak:

Gimpelka ja myśle ze do 6 msc powinnaś jeszcze z tym poczekać bo mały jest na piersi więc widocznie potrzebuje jeszcze tyle jedzonka;-)wiesz ja bardzo krótko karmiłam wiec nie wiem jak to jest bo mój Bartek jadł dużo ale mleczko modyfikowane i po 3 msc wstawał tylko raz koło 4 nad ranem a czasem o 3 a wieczorem jadł o 22-23.tylko że mleko modyfikowane jest bardziej sycące i dzieciaczki dłużej wytrzymuja;-) oczywiście tu nie ma reguły bo każdy maluch inny.też słyszałam o podawaniu herbatki albo wody zamiast mleczka ale moim zdaniem powinnaś jeszcze dawać pierś do 6 msc i zobaczyć może mały sam zrezygnuje z czasem ;-)
My już po spacerku zaraz małemu jeść musze dać

Witam sie wieczornie dzwoniłam do pediatry kazała zbijać i czekac do jutra a póki co goraczka spadła po ibum zobaczymy noc;)Mowi ze dobrze ze jest bo organizm walczy z infekcja!!
Ale intuicja mi podpowiada ze jutro jej nie bedzie!!

Witam!! Jestem mamusia 3 wspaniałych dzieciaczków!!! najmłodzsa ma prawie 4 miesiace. Jestem na urlopie macierzyńskim i siedze z maluchami w domku, Przyjmiecie nową mamę do waszego grona??
Pozdrawiam serdecznie

Ale się cieszę goraczka nas chyba opuszcza ta godz a u nas 37,7 wiec chyba bedzie ok!!!

WITAJ EwuniaF napisz skad jestes:)

reklama
LenaDTR jestem z woj. opolskiego :) w domku siedzę już od sierpnia ubiegłego roku (szef nie chciał bym z brzuchem przychodziła do pracy ze względu na bezpieczeństwo moje i dzidzi)...:/ Zdrówka dla twojego malucha!!!

Do góry