reklama
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
aguska, fajne buciki na koturnie są w CCC albo w Daichmannie i też nie drogo. Trzeba popatrzeć i poszukać. Zaraz linka Ci lenka, wrzuce do sklepu. Tylko tam sportowa odzież jest i adiki różnego rodzaju. Szpilek na pewno nie znajdziesz , aguska, a zdjątka tak jak mówiłam dopiero jutro :-), bo muszę obiad dla T wstawić zanim z pracy wróci . I mój Kubulec już się należał, więc wyciągne go i niech pobiega troszkę .
Buty i odzież sportowa - Adidas, Nike, Puma, Reebok - Sklep, Outlet sportowy 50 Style
a tu macie linka do moich butów to nie będę musiała zdjęć robić ;-)
PUMA DRIFT CAT II JR Buty Lifestyle Dziecięce Puma- Sklep, Outlet sportowy 50Style
Buty i odzież sportowa - Adidas, Nike, Puma, Reebok - Sklep, Outlet sportowy 50 Style
a tu macie linka do moich butów to nie będę musiała zdjęć robić ;-)
PUMA DRIFT CAT II JR Buty Lifestyle Dziecięce Puma- Sklep, Outlet sportowy 50Style
B
Beata1988
Gość
Witam nową mamuśkę
Lena witamy a to nie dobrzy neta Ci zabrali
Aguska moim zdaniem powinnaś Bratka rano kłaść koło 12 a nie 10 wtedy dzień mu się przestawi, z godzinę później pójdzie spać i będzie może dłużej spać rano
Fanta ale Ci się udało z butami :-)
Witam. Pogoda coś się nie chce poprawić na lepsze Moje dziecko się zbuntowało i nie poszedł spać na wieczór szybciej padnie za to M poszedł do pracy na 13 i będzie jutro, więc spokój mam obiadek mam już zrobiony, za jakieś pół godzinki tylko ziemniaczki postawię i tyle :-) miałam się wziąć za sprzątanie ale jakoś ochoty mi brak co się dziwić taka pogoda że nawet na spacer nie ma jak wyjść Kuba zrobił mega bałagan u siebie w pokoju a ja będę musiała potem sprzątać wszystkie zabawki oj jak mi się nie chce ;-) idę zrobić sobie herbatkę i posiedzę chwilkę :-)
Lena witamy a to nie dobrzy neta Ci zabrali
Aguska moim zdaniem powinnaś Bratka rano kłaść koło 12 a nie 10 wtedy dzień mu się przestawi, z godzinę później pójdzie spać i będzie może dłużej spać rano
Fanta ale Ci się udało z butami :-)
Witam. Pogoda coś się nie chce poprawić na lepsze Moje dziecko się zbuntowało i nie poszedł spać na wieczór szybciej padnie za to M poszedł do pracy na 13 i będzie jutro, więc spokój mam obiadek mam już zrobiony, za jakieś pół godzinki tylko ziemniaczki postawię i tyle :-) miałam się wziąć za sprzątanie ale jakoś ochoty mi brak co się dziwić taka pogoda że nawet na spacer nie ma jak wyjść Kuba zrobił mega bałagan u siebie w pokoju a ja będę musiała potem sprzątać wszystkie zabawki oj jak mi się nie chce ;-) idę zrobić sobie herbatkę i posiedzę chwilkę :-)
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Beata, no widzę, że w końcu odpoczywasz :-). Nawet nie wiesz jak się cieszę, że nie tylko ja mam lenia , a z tymi butami to były cyrki . W ogóle mam tak nie wymiarową nogę, że mam dziecięce . Idę do makaronu zajrzeć, bo zapomniałam, że mi się gotuje
Fanta ty masz dziecięce a ja w normalnych rozmiarach mam problem,żeby kupić,bo takich wielkich to raczej nie produkują ...
Zwykle to 41-42 muszę brać
Wpadłam do Was pomiędzy poprawianiem prezentacji na polski,szykowaniem obiadu,sprzątaniem i zabawą z Kubulcem.
Oj dzieje się dzieje.
Młodemu angina mija .
Właśnie siedzi z nogami na stole w jadalni i gra na laptopie
Zwykle to 41-42 muszę brać
Wpadłam do Was pomiędzy poprawianiem prezentacji na polski,szykowaniem obiadu,sprzątaniem i zabawą z Kubulcem.
Oj dzieje się dzieje.
Młodemu angina mija .
Właśnie siedzi z nogami na stole w jadalni i gra na laptopie
aguska2017
Fanka BB :)
beata ja małego chciałam kłaść później tj nie o 10 tylko np. o 11-12 ale on sam mi tak zasypia troche sie nie dziwie jak wstaje np o 5.30 kiedyś mi chodził spać o 12 ale wstawał o 8
fanta ja to wogóle mam dziecinne hehe noszę 35-36 a do tego mam bardzo szczuplą stopę więc mam problem z doborem obuwia
dołączam sie do leniuszków mi też nic sie nie chce robić a Bartek zrobił mi mega bałagan w pokoju
As fajnie że Kubie przechodzi
fanta ja to wogóle mam dziecinne hehe noszę 35-36 a do tego mam bardzo szczuplą stopę więc mam problem z doborem obuwia
dołączam sie do leniuszków mi też nic sie nie chce robić a Bartek zrobił mi mega bałagan w pokoju
As fajnie że Kubie przechodzi
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Wpadłam znów zajrzeć do Was ;-). Mój T wraz z teściem majstrują coś w łazience, kabina prysznicowa już przyjechała i w sobotę będzie stawiana. Już myślę gdzie by się tu ewakułować żeby im nie przeszkadzać. Mam tylko nadzieję, że pogoda dopisze. Kubulec mój już śpi, dziś troszkę później poszedł spać, bo do reala pojechaliśmy i przed 21 wróciliśmy. Mam nadzieję, że chociaż jutro dłużej sobie pośpi.
As, fajnie, że Twój Kubuś już zdrowieje . Ale masz dużą stopę , to Ty wysoka babka jesteś? Jak Ci idą przygotowania do ustnej? Pochwal się jaki masz temat, bo ciekawa jestem .
Aguska, ja mam stopę 36 ewentualnie jak mnie cisną to 37 które bywają lekko za duże :-(. Więc tak jak pisałam stopę mam nie wymiarową .
Lenka, małej inhalacje robisz?
Gimpelka, no tak forum oblegane więc nasze dzieciaczki się zmówiły i są wyjątkowo grzeczne ;-)
As, fajnie, że Twój Kubuś już zdrowieje . Ale masz dużą stopę , to Ty wysoka babka jesteś? Jak Ci idą przygotowania do ustnej? Pochwal się jaki masz temat, bo ciekawa jestem .
Aguska, ja mam stopę 36 ewentualnie jak mnie cisną to 37 które bywają lekko za duże :-(. Więc tak jak pisałam stopę mam nie wymiarową .
Lenka, małej inhalacje robisz?
Gimpelka, no tak forum oblegane więc nasze dzieciaczki się zmówiły i są wyjątkowo grzeczne ;-)
Ostatnia edycja:
reklama
Mój temat to Miłość w literaturze i filmie .Przedstaw na dowolnych przykładach.
Wzięłam pod uwagę "Nad Niemnem" film i ksiązkę
"Romeo i Julię " film i książkę
"Szkice węglem"
I "Tylko mnie kochaj " film
Chciałam uchwycić różne aspekty miłości ;-)
Co z tego wyjdzie to się zobaczy
Kopytko mam tak jak pisałam 41-42 ,wysokość176 i waga 64 kg.
Jak mój mąż mówi:
Długa jak miesiąc ,chuda jak wypłata i z nogami jak kajaki.
Wzięłam pod uwagę "Nad Niemnem" film i ksiązkę
"Romeo i Julię " film i książkę
"Szkice węglem"
I "Tylko mnie kochaj " film
Chciałam uchwycić różne aspekty miłości ;-)
Co z tego wyjdzie to się zobaczy
Kopytko mam tak jak pisałam 41-42 ,wysokość176 i waga 64 kg.
Jak mój mąż mówi:
Długa jak miesiąc ,chuda jak wypłata i z nogami jak kajaki.
Podziel się: