reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fanta w wojsku wszystko działa jak w kalejdoskopie, co chwilę się coś zmienia :sorry2: a praca nie pewna po nsr :dry: a od razu do podoficerskiej to cud się dostać :tak: mam nadzieję że Twojemu M się uda i wytrzyma :tak:

Witam wieczorem :tak: widać i pogoda dopisuje i przed świętami to cisza ;-) mnie dopadło przeziębienie znowu, katar, kaszel masakra :baffled: Kuba ostatnio też mi gorączki dostał i do lekarza, okazało się że ma tylko gardło czerwone i przez katar zaczął kaszleć, dostał antybiotyk który bierzemy obydwoje :tak: mam nadzieję że do świąt chociaż się polepszy :tak: Kuba już tylko kaszle a mi gorączka doszła :baffled: no masakra jakaś, a kto winny? Oczywiście M coś z roboty przytachał :no: dobrze że święta u mamy spędzam to nie muszę nic za bardzo robić :-p jutro muszę tylko posprzątać bo mam mega piaskownicę w domu :tak: idę dokończyć kolację i się kładę bo padam a to już po 21.00 :szok: nawet nie wiedziałam :-) spokojnej nocki życzę :tak:

reklama
witam :-(Z okazji zbliżajacych sie świąt chciałabym Wam kochane złożyc zyczenia:tak:

Wielkanoc pachnie wiosną.
to pora tak radosna, pełna pisanek kolorowych i prezentów zajączkowych. Na stole bazie i cukrowy baranek i mnóstwo wody w dyngusowy poranek. Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych, życzę Wam rodzinnych miłych spotkań przy wielkanocnym stole, dużo zdrowia, pogody ducha, smacznego jajka, mokrego dyngusa.,błogosławieństwa od Zmartwychwstałego :tak:

Beata zdróweczka wam życzę
fanta a jak Kubuś się bawil?był grzeczny czy bardziej łobuzował?wymyślił coś ciekawego?
Bartka niestety zaraziłam ale teraz się zastanawiam czy to nie katar na alergie:baffled: bo znowu ma czerwone z noska ciągle się leje i teraz nie wiem.ma suchą skóre i szorstka.niestety jak nie urok to ...
ale ogólnie jest dobrze uczę małego chodzenia za rączke dla jego bezpieczeństwa 8i powiem wam że całkiem całkiem nam to idzie codziennie jest coraz lepiej oczywiście bunt musi być i kilka razy usiądzie mi pięknie na chodniku:-Dale co tam.
jutro idziemy święcić jajka ciekawe jak będzie się zachowywał w kościele
miłego dnia

Witajcie;)
Ja własnie szykuje Koszyczek dla Gai serwetka musi byc przyszyta bo ona wyma****ac tym koszykiem wszystko pogubi;)
Moja mama kupiła jej taki malutki i wsadziliśmy na próbe czekoladowe jajka ale jak dałam do reki to nie wiedziałam czy łapac jajka czy uciekac by mnie nie rzuciła raczej walnęła tym koszykiem:)
Joanno Trzymajcie się:)

Witam się dziewczynki.
Trzymam kciuki za chorowitków.:tak::tak:
U mnie ze zdrowiem coraz lepiej..;-)

Wczoraj byłam w kościele i zostałam sobie na czuwaniu :tak:
Dziś też na 18 idę do kościoła i potem znów pewnie na czuwanie zostanę ,bo bardzo lubię ;-)
Mięso mam już upieczone,domek praktycznie posprzątany,bigos się gotuje...
Teściowa piecze właśnie makowce,zrobi też młodą kapustkę .
Nasze menu świateczne :
Na świąteczne śniadanko prócz święconki jeszcze tradycyjnie zasmażana biała kiełbaska z cebulką,półmisek wędlin pieczonych z chrzanem i jajka pod wszelką postacią:-D:-D:-D
Na obiadek zaplanowałyśmy na pierwsze danie czarninę z makaronem lub biały barszczyk,a na drugie danie schab z ananasem , żółtym serem i żurawiną z młodymi ziemniaczkami i koperkiem lub kurczak pieczony z pieczarkami .:tak::tak:

Jeszcze zostało mi zrobić biały barszczyk i flaki
do tego sałatkę gyros i z makaronu ryżowego
do kompletu karpatka i sernik na zimno lub ptasie mleczko i można świętować.:tak::-D:-D:-D
Kochane zapraszam zajrzyjcie ;-)
http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf

witam:-)

życzę wam
smacznego jajka
kurczaków,baranka
ciasta z rodzynkami,
ostrego chrzanu,
tęczowych mazurków
mokrego dyngusa
i ode mnie wielkiego całusa
wesołych świąt życzy lidka z rodziną:tak:

Witam wieczornie!
Coś pustki na naszym forum :baffled:. Ja na dziś mam dość przed świątecznych zakupów...
Ludzie zamiast być życzliwi dla siebie przed świętami, to są bezczelni, marudni i chamscy...:szok:. Każdemu się tylko śpieszy i nikt nie patrzy na drugiego człowieka. Ale coż począć. Beata, mój T nie ma wyjścia jak tylko wytrzymać :-D.Tak po za tym, to zdrówka Wam życzę :tak:.
Aguska, jak znajdę chwilkę czasu, to filmik z telefonu wrzucę, to sobie obejrzysz. Co prawda krótki ale zabawny. Kuba nic nowego nie wymyślił. Jego najlepszą zabawą było uciekanie na czworaka po piachu, i zakopywanie ręki i konsumcja piasku :-D.
Co do chodzenia z maluchem za rękę, to mój mały uczy się teraz chodzić za dwie <z dwiema osobami>. Jak na razie mu nie za bardzo, to idzie, bo jak trzyma mnie za rękę i T chce mu podać, to jemu daje, a mnie puszcza:-D.
Muszę się pochwalić, że kupiliśmy już Kubie nocnik. Co prawda na razie tylko ślini paluszki i przykłada do mechanizmu żeby mu grał <T mu pokazał jak to działa> i taszczy go za sobą ale mam zamiar już w maju zacząć go sadzać. Zobaczymy co z tego wyniknie:tak:.
Spokojnej nocki i dobranoc.

fanta czekam na filmik:-D
my też kupiliśm ostatnio nocnik ale taki najzwyczajniejszy jest tylko kubus i tygrysek.jak narazie to Bartek w spodenkach na chwile usiadzie ale z gołą pupą to go chyba parzy:-D
zobaczymy na jakiś czas
Wesołych Świąt kochane

Witam. My już ze zdrowiem lepiej :tak: Kuba poszedł spać, jak M wyjdzie z łazienki to sobie podłogi umyję i nic więcej nie robię ;-) wczoraj sobie posprzątałam więc mam wolne :tak: dzisiaj po południu jedziemy do rodziców, jutro wieczorem wracamy a w poniedziałek do teściów na cały dzień i w taki sposób zajrzę chyba dopiero we wtorek ;-) także życzę wesołych, ciepłych, radosnych, spokojnych, mokrych, smacznych świąt :-D

reklama
WITAM:-)
U nas cieplutko i świeci słoneczko:-) Ja tak że już posprzątałam, upiekłam ciasto i zrobiłam sałatkę:-) Jutro po śniadanku jedziemy do moich rodziców i wracamy dopiero w poniedziałek:-)
ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA:-)

Do góry