reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam :-) oj widać że się pogoda zrobiła bo cisza :tak: no i jeszcze święta teraz :tak: Kuba właśnie zjadł kolację, M robi kolację a ja siedzę :tak: znowu mnie przeziębienie wzięło ale na szczęście już mi przechodzi ale za to ząb się odezwał :sorry2: no jak nie jedno to drugie :sorry2: idę zjeść póki kolacja ciepła :tak:

WITAM:-)
Coś ostatnio duże pustki, wszystkich wywiewa na podwórko:-)
Jutro jadę z mężem do alergologa i po buty dla nas wszystkich, chociaż bardziej potrzebne są one m i córce:-)
Dzisiaj byłam z Natalką u dentysty i byłam bardzo zdziwiona bo moje dziecko dało sobie bez drgnięcia zrobić ząbka bo jeden na końcu jej się psuł :-) Ja chociaż miałam wszystko w porządku:-)

Cześć Babeczki kochane!
Normalnie stęskniłam się za Wami na tych moich wakacjach. Wróciliśmy w środę wieczorem. Pogoda Nam dopisała, normalnie aż nie chcialó się wracać do Szczecina... Laba się skończyla niestety :-(. Dziś załatwialiśmy sprawy urzędowe i zakupki, jutro część dalsza zakupów...
Skończyłam nadrabiać tygodniowe zaległości w czytaniu ale nie było tego dużo. Coś przed świętami zaganiane jesteście;-). Jak zawsze zresztą.
Aguska, jak tam zdrówko? Nie zaraziłaś Bartoszka?
Beata, jak na razie w Szczecinie NSR działa ale nigdy nic nie wiadomo. Mój T miał iść na przeszkolenie oficerskie ale już drugi rok nie ma naboru, bo nie ma pieniędzy i nie wiadomo też czy za rok będą. Więc zaczyna od najniższego szczebla. W czerwcu już go nie będę miała w domu. Mam tylko nadzieję, że z teściową uda mi się jakoś wytrzymać.
Joasiu, nie wiem co mam napisać. Napewno jest Wam ciężko. Mam nadzieję, że rodzina przyjdzie z pomocą w tych trudnych chwilach. Musisz mieć siłe dla dzieciaczków! Mają tylko Ciebie. Jak coś, to pisz czego Ci potrzeba i odzywaj się czasem.

reklama
Kochane!
Z okazji zblizających się Świąt Wielkanocnych składam Wam najserdeczniejsze zyczenia : dużo zdrowia, radości z każdego dnia, jak najmniej zmartwień oraz wszelkiego dobra.

Justa_82

wielkanoc-wesolych_swiat.jpg

Do góry