reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wodę morska Marimer ,maść majerankową, syrop z prawoślazu ale to tylko jak widzę że katar gęsty jest i go drapie gardło
Bartek chyba też jest przeziębiony bo ząbek kolejny mu wyszedł i mamy już wszystkie 4:-)

reklama
Właśnie skończyłam szkołę !!! :-D:-D:-D:-D:-D
Ostatni egzamin ,który moim zdaniem mi nie poszedł z Polskiego zaliczyłam na 54 punkty ,gdzie kolejna osoba po mnie miała tych punktów dopiero 30 :szok::szok::szok:
A trzecia osoba 23 punkty ,reszta na granicy zaliczenia lub do powtórki :baffled::baffled::baffled:
Cieszę się ogromnie ,bo w ten sposób zapewniłam sobie 5 na koniec roku z polskiego na semestr.:-D:-D:-D:-D

woda morska jest w sprayu a czasem też używałam euphorbium.wiem że tych różnych kropelek jest pełno na rynku ale ja jakoś przyzwyczaiłam się do marimera i nam działa.a ty czego używasz?

Właśnie skończyłam szkołę !!! :-D:-D:-D:-D:-D
Ostatni egzamin ,który moim zdaniem mi nie poszedł z Polskiego zaliczyłam na 54 punkty ,gdzie kolejna osoba po mnie miała tych punktów dopiero 30 :szok::szok::szok:
A trzecia osoba 23 punkty ,reszta na granicy zaliczenia lub do powtórki :baffled::baffled::baffled:
Cieszę się ogromnie ,bo w ten sposób zapewniłam sobie 5 na koniec roku z polskiego na semestr.:-D:-D:-D:-D

swietnie kochana kujonico :)
gratulacje!!!

reklama
no własnie nie wiem co tu taka cisza.
ja dziś zabiegana a nawet ładna pogoda tylko trochę wieje u nas
już z Bartusiem na spacerku byliśmy nawet był grzeczny bo za rączke szedł:-)niestety katar nadal ma

Do góry