reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
U mnie piekne sloneczko,wiec pewnie znowu wiekszosc czasu bedziemy poza domem:tak::tak::tak:Male juz mi nie spia:no:Szkoda bo ja bym jeszcze chetnie pospala;-):-)Wczoraj szlam spac przed 23 i wstalam dopiero jak mi budzik dzwonil a mimo to jestem mega spiaca i jakas wymeczona:szok::szok::szok::no:Masakra

MH
I jak Ci sie szlo z mloda pieszo?

reklama
WITAM:-)
Ja mam dzisiaj lenia:-) Słoneczko świeci za oknem a Natalka bawi się z kuzynką:-) Nie wiem czy nie będę musiała w tym tygodniu iść z Natalką jeszcze do lekarza bo zaczyna coraz bardziej kaszleć i ma troszkę zawalone gardło:-( Narazie sama faszeruje ja syropami ale zaczynają mi się wszystkie kończyć:-(

WITAM:-)
Ja mam dzisiaj lenia:-) Słoneczko świeci za oknem a Natalka bawi się z kuzynką:-) Nie wiem czy nie będę musiała w tym tygodniu iść z Natalką jeszcze do lekarza bo zaczyna coraz bardziej kaszleć i ma troszkę zawalone gardło:-( Narazie sama faszeruje ja syropami ale zaczynają mi się wszystkie kończyć:-(

Chyba jakis wirus bo ja w tymatym tyg tez byłam u lekarza bo Gaja kaszlałą i z nosa ciekło:)Ale juz lepiej:)U nas juz +12;)

Witam :tak:

Dowikla, w koncu nie poszłam pieszo, bo sie umowiłam ze nzjaoma w praku zaraz po przedszkolu :-D Ale dzisaj znowu będziemy próbować :tak:

u mnie pikne słońce :-) Helenba w przedszkolu, a myz niki idziemy na 12.30 na kontrole do lekarza.

Przyjeżdza dzisaj do mnie ciotka mojego M zeby jej włosy obciac :szok::szok::szok: uparła ie kobita, a ja strzyge tylko swoje dzieci, ciekawa jestem co z tego wyjdzie :eek:

Witam :tak:

Dowikla, w koncu nie poszłam pieszo, bo sie umowiłam ze nzjaoma w praku zaraz po przedszkolu :-D Ale dzisaj znowu będziemy próbować :tak:

u mnie pikne słońce :-) Helenba w przedszkolu, a myz niki idziemy na 12.30 na kontrole do lekarza.

Przyjeżdza dzisaj do mnie ciotka mojego M zeby jej włosy obciac :szok::szok::szok: uparła ie kobita, a ja strzyge tylko swoje dzieci, ciekawa jestem co z tego wyjdzie :eek:

hehe wiosna w czapce;)Nie no zartuje a moze masz ukryty talent:)

reklama
Do góry