reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dzieki Aga.... znajac mnie pewnie na dzien dobry schudne z 10 kilo w 2 tygodnie a pozniej bede plakac, bo waga stanie, zawsze tak mam....moj rekord to 14 kilo w 3 tygodnie ale pozniej wiadomo co bylo ...jojo, wiec wole wolniej ale skutecznie

reklama
Iwonka dziekujemy za życzenia dla Agi. A ty bidulko będziesz miała bezzsenną noc teraz.

Wszystkim dziękuję w imieniu męża za życzenia zdrówka!!! Na zdjęciu RTG znaleźli mu taki wielki kamień, że lekarz się zdziwił jak on wytrzymał z takim bólem. Na szczęście narazie nie będą go ciąć, tylko spróbują rozbijania ultradźwiękami.

Shady tez trzymam kciukasy ze od listopada zrzucisz to co niepotrzebne:tak:

kurna wkoncu zbudziłam małego- wykapałam,dałam jesc i dalej zasoł:-) -wiec nie bede z nim siedziec do połnocy,ale za to w nocy z 10 razy sie zbudzi bo go mecza zebole:-(
JOANNA czy twoja tez ma skaze białkowa?bo muj niestety tak i tez go wysypało ma krostki na buzi wygladajace jak ospa:baffled: i musielismy wrucic do nutramigenu:sick:

dzeiki Brenda :)

a nie dajesz mu np.apapu w syrpie na zebole? bo my dajemy wiec zeby ida niezauwazalnie, tylko w trakcie dnia mam wrazenie ze zaciska szczeki na czym sie da

Ja swoja tez wykapalam na karmilam i w koncu przed chwila zasnela wiec nie bylo tak zle a w nocy beda pobudki ale na cycocha bo zebole na razie nie ida juz i tak jest 13 i nie bylo zadnych problemow ...Ja tez zaraz zmykam spac bo jakos mnie zmeczenie dopada.Nie wiem czy jeszcze cos napisze.Jakby co to DOBRANOC!!!!

czesc kobitki!!!!!!
oj jak dawno mnie tu nie bylo! nie dam rady nadrobic!
mam nadzieje ze u was wszystko dobrze! u nas narazie ok! pogoda dzis dop bani! a ja musze zabrac hubcia na zakupy bo sama w domku jestem! ale chyba ktoregos siostrzenca poprosze!

Witam!!! :-) Pogoda i u m nie za oknem brzydka:-( my wstalismy przed 8;00 a noc minela jak zwykle....:wściekła/y: W planach dzis mamy jechac do tesciowej bo tam beda robione urodzinki:tak: :-) Nie wiem czy dzis wrocimy ale jutro napewno.:-) Zycze milego weekendu!!!:cool2:
Witaj mordziulka!!!

Witajcie! U nas tez pogoda nie ciekawa:-( ale napalimy sobie w piecu i w domku bedzie cieplutko i milutko:-)
Moje dziecie oddzwyczja sie od spania w dzien spi nie cała godzinke a w nocy budzi sie kreci i chce siedziec chyba zal mu czasu na spanie:-)

reklama
witam u nas pobudka przed 6.00 do 7.00 na zabawe :confused: spanie do 7.30 i pobudka na mleko----oczywiscie teraz mały spi :-)

SHADY no apapu mu nie podaje mam syropki Nurofen i Ibufen,,chyba bede musiała sprobowac z apapem ,i niedługo bede miała apteke w domu;-)
a jaka pogoda to niewiem bo mam zasłoniete rolety ,i wcale niechce mi sie ich odsłaniac,bo napewno słonka u mnie niema:eek:

Do góry