reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurde chciałam zmienic suwaczek i nie umiem:confused:
chciałam miec teraz tik-takowy ze zdjeciem małego ale nie umiem usunac tego co mam i wkleic na nowo:wściekła/y:

reklama
brenda tez mialam ten problem dopoki ktos mi nie powiedzial ze jak wejdziesz w swoj podpis i na tej szarej ramce w prawym gornym rogu sa literki" Aa" musisz na nie kliknac i wtedy zamiast suwaczka pokaze ci sie kod i go skasujesz a wstawisz nowy.Mam nadzieje ze zrozumiesz co napisalam.

Witajcie w ten pochnurny dzien.Chyba slonko o nas zapomnialo dzisiaj.Musze wyskoczyc do sklepu a jeszcze lepeij by bylo jakbysmy poszly na bazareka ale chyba daruje sobie.Nichce mi sie wcale wychodzic w ta pogode.Mezulek do 13 w pracy.
a nocka u nas takze minela dosc dobrze i wstalysmy o 9 wiec wyspane jestesmy.Od dzis daje Juli clemastinum.Odstawilam jedno lekarstwo by muc powalczyc z wysypka na buziaku.

Brenda i Iwonka odpowiadam wspolnie na wasze zapytania.
Jula miala skaze i myslalam ze juz sobie poszla a tu prosze buziak wysypany i glowka tez plus dlonie.Telefoniczna porada pediatry to do poniedzialku clemastinum a od pon zyrtec zapewne tylko musimy sie przetransportowac na drugi koniec wawy do lekarza ale cuz trzeba to trzeba.Dawalam Juli nowego danonka i moze po nim tak obsypalo.Wczesniej p o jablkowo,marchwiowo,bananowym nic nie wyskakiwalo ale lekarka zasugerowala jeszcze ze to moze alergia na roztocza i kazala odroztoczyc mieszkanie specyfikiem o nazwie allegroff do zakupienia w aptece.Uzywalyscie moze cos takiego?

Iwonka udanej imprezki.Czy tesciowa szykuje wszystko?Udanego obrzarstwa pysznosciami..:laugh2:

Czesc kochane, my tez sie meldujemy,ale tez na krotko bo wybywamy na caly dzien. Maz ma urlop wiec trzeba troche przedsiewziac:))
My tez dzis na nozkach od osmej. Erik "czyta" swoja ksiazeczke o szopie praczu:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: Pogoda u nas tez fatalna jak zwykle na jesien:no: Nienawidze tej pory roku.....:wściekła/y:

witam serdecznie w ten jesienny poranek. Jesteśmy nowi z Szymkiem więc sie przedstawiamy. Szymek to mój synek, ma 8 miesięcy i 5 dni. Na nózkach przeważnie od 8.00, czasem od 7.00, ok 11.00 a więc obecnie drzemka. Chwilka dla mamusi, ufff! Siedzimy razem w domciu, a tatuś zarabia na nasze potrzeby:) Apropos suwaczków... Chciałam wkleić z tik-taka ale mam problemy z rejestracją, czy oni przesyłają na maila jak aktywować? Pomóżcie!!

Iwonka zrozumiałam:tak:
Joanna no to moj tez tak miał najpierw dłonie pozniej na buzi --oczywiscie klemastinum tez mamy i do tego wapno ale zamiast zyrteku podaje mu fenistil,ale u mnie wyskoczylo jak zmieniłm mleko z nutramigenu na nan---i powrucilismy do nutra i wszystko mu schodzi

JoannaMK No to mnie wystraszylas bo ja zaczelam swojej ostatnio kupowac danonki wiec zobaczymy u nas co bedzie oa o tym preparacie na roztocza nie slyszalam ale mozna by sprobowac bo roztocza sa wszedzie:tak: :-) A co do imprezki to tak:tak: tesciowa wszystko szykuje:-) Robert wroci z pracy o 13;00 wykapie sie i jedziemy.Vanesska ma dostac szczeniaczka uczenniaczka...:-) od chrzestnej

Szymek też alergik. Co to się dzieje co drugie dziecko ma alergię. Brenda a jak z powrotem do nutramigenu? Po nan chce jeszce Dawidek pić to obrzydlistwo?

reklama
Do góry