reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
brenda tez mialam ten problem dopoki ktos mi nie powiedzial ze jak wejdziesz w swoj podpis i na tej szarej ramce w prawym gornym rogu sa literki" Aa" musisz na nie kliknac i wtedy zamiast suwaczka pokaze ci sie kod i go skasujesz a wstawisz nowy.Mam nadzieje ze zrozumiesz co napisalam.
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Witajcie w ten pochnurny dzien.Chyba slonko o nas zapomnialo dzisiaj.Musze wyskoczyc do sklepu a jeszcze lepeij by bylo jakbysmy poszly na bazareka ale chyba daruje sobie.Nichce mi sie wcale wychodzic w ta pogode.Mezulek do 13 w pracy.
a nocka u nas takze minela dosc dobrze i wstalysmy o 9 wiec wyspane jestesmy.Od dzis daje Juli clemastinum.Odstawilam jedno lekarstwo by muc powalczyc z wysypka na buziaku.
Brenda i Iwonka odpowiadam wspolnie na wasze zapytania.
Jula miala skaze i myslalam ze juz sobie poszla a tu prosze buziak wysypany i glowka tez plus dlonie.Telefoniczna porada pediatry to do poniedzialku clemastinum a od pon zyrtec zapewne tylko musimy sie przetransportowac na drugi koniec wawy do lekarza ale cuz trzeba to trzeba.Dawalam Juli nowego danonka i moze po nim tak obsypalo.Wczesniej p o jablkowo,marchwiowo,bananowym nic nie wyskakiwalo ale lekarka zasugerowala jeszcze ze to moze alergia na roztocza i kazala odroztoczyc mieszkanie specyfikiem o nazwie allegroff do zakupienia w aptece.Uzywalyscie moze cos takiego?
Iwonka udanej imprezki.Czy tesciowa szykuje wszystko?Udanego obrzarstwa pysznosciami..
a nocka u nas takze minela dosc dobrze i wstalysmy o 9 wiec wyspane jestesmy.Od dzis daje Juli clemastinum.Odstawilam jedno lekarstwo by muc powalczyc z wysypka na buziaku.
Brenda i Iwonka odpowiadam wspolnie na wasze zapytania.
Jula miala skaze i myslalam ze juz sobie poszla a tu prosze buziak wysypany i glowka tez plus dlonie.Telefoniczna porada pediatry to do poniedzialku clemastinum a od pon zyrtec zapewne tylko musimy sie przetransportowac na drugi koniec wawy do lekarza ale cuz trzeba to trzeba.Dawalam Juli nowego danonka i moze po nim tak obsypalo.Wczesniej p o jablkowo,marchwiowo,bananowym nic nie wyskakiwalo ale lekarka zasugerowala jeszcze ze to moze alergia na roztocza i kazala odroztoczyc mieszkanie specyfikiem o nazwie allegroff do zakupienia w aptece.Uzywalyscie moze cos takiego?
Iwonka udanej imprezki.Czy tesciowa szykuje wszystko?Udanego obrzarstwa pysznosciami..
aga29
Fanka BB :)
Czesc kochane, my tez sie meldujemy,ale tez na krotko bo wybywamy na caly dzien. Maz ma urlop wiec trzeba troche przedsiewziac)
My tez dzis na nozkach od osmej. Erik "czyta" swoja ksiazeczke o szopie praczu Pogoda u nas tez fatalna jak zwykle na jesien Nienawidze tej pory roku.....
My tez dzis na nozkach od osmej. Erik "czyta" swoja ksiazeczke o szopie praczu Pogoda u nas tez fatalna jak zwykle na jesien Nienawidze tej pory roku.....
klara_m
Początkująca w BB
witam serdecznie w ten jesienny poranek. Jesteśmy nowi z Szymkiem więc sie przedstawiamy. Szymek to mój synek, ma 8 miesięcy i 5 dni. Na nózkach przeważnie od 8.00, czasem od 7.00, ok 11.00 a więc obecnie drzemka. Chwilka dla mamusi, ufff! Siedzimy razem w domciu, a tatuś zarabia na nasze potrzeby Apropos suwaczków... Chciałam wkleić z tik-taka ale mam problemy z rejestracją, czy oni przesyłają na maila jak aktywować? Pomóżcie!!
Iwonka zrozumiałam
Joanna no to moj tez tak miał najpierw dłonie pozniej na buzi --oczywiscie klemastinum tez mamy i do tego wapno ale zamiast zyrteku podaje mu fenistil,ale u mnie wyskoczylo jak zmieniłm mleko z nutramigenu na nan---i powrucilismy do nutra i wszystko mu schodzi
Joanna no to moj tez tak miał najpierw dłonie pozniej na buzi --oczywiscie klemastinum tez mamy i do tego wapno ale zamiast zyrteku podaje mu fenistil,ale u mnie wyskoczylo jak zmieniłm mleko z nutramigenu na nan---i powrucilismy do nutra i wszystko mu schodzi
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
JoannaMK No to mnie wystraszylas bo ja zaczelam swojej ostatnio kupowac danonki wiec zobaczymy u nas co bedzie oa o tym preparacie na roztocza nie slyszalam ale mozna by sprobowac bo roztocza sa wszedzie :-) A co do imprezki to tak tesciowa wszystko szykuje:-) Robert wroci z pracy o 13;00 wykapie sie i jedziemy.Vanesska ma dostac szczeniaczka uczenniaczka...:-) od chrzestnej
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witaj klara-m:-) Niestety ja nie pomoge bo nie pamietam jak to sie robilo ale probuj napewno sie uda :-)
Podziel się: