reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurde chciałam zmienic suwaczek i nie umiem:confused:
chciałam miec teraz tik-takowy ze zdjeciem małego ale nie umiem usunac tego co mam i wkleic na nowo:wściekła/y:

reklama
brenda tez mialam ten problem dopoki ktos mi nie powiedzial ze jak wejdziesz w swoj podpis i na tej szarej ramce w prawym gornym rogu sa literki" Aa" musisz na nie kliknac i wtedy zamiast suwaczka pokaze ci sie kod i go skasujesz a wstawisz nowy.Mam nadzieje ze zrozumiesz co napisalam.

Witajcie w ten pochnurny dzien.Chyba slonko o nas zapomnialo dzisiaj.Musze wyskoczyc do sklepu a jeszcze lepeij by bylo jakbysmy poszly na bazareka ale chyba daruje sobie.Nichce mi sie wcale wychodzic w ta pogode.Mezulek do 13 w pracy.
a nocka u nas takze minela dosc dobrze i wstalysmy o 9 wiec wyspane jestesmy.Od dzis daje Juli clemastinum.Odstawilam jedno lekarstwo by muc powalczyc z wysypka na buziaku.

Brenda i Iwonka odpowiadam wspolnie na wasze zapytania.
Jula miala skaze i myslalam ze juz sobie poszla a tu prosze buziak wysypany i glowka tez plus dlonie.Telefoniczna porada pediatry to do poniedzialku clemastinum a od pon zyrtec zapewne tylko musimy sie przetransportowac na drugi koniec wawy do lekarza ale cuz trzeba to trzeba.Dawalam Juli nowego danonka i moze po nim tak obsypalo.Wczesniej p o jablkowo,marchwiowo,bananowym nic nie wyskakiwalo ale lekarka zasugerowala jeszcze ze to moze alergia na roztocza i kazala odroztoczyc mieszkanie specyfikiem o nazwie allegroff do zakupienia w aptece.Uzywalyscie moze cos takiego?

Iwonka udanej imprezki.Czy tesciowa szykuje wszystko?Udanego obrzarstwa pysznosciami..:laugh2:

Czesc kochane, my tez sie meldujemy,ale tez na krotko bo wybywamy na caly dzien. Maz ma urlop wiec trzeba troche przedsiewziac:))
My tez dzis na nozkach od osmej. Erik "czyta" swoja ksiazeczke o szopie praczu:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: Pogoda u nas tez fatalna jak zwykle na jesien:no: Nienawidze tej pory roku.....:wściekła/y:

witam serdecznie w ten jesienny poranek. Jesteśmy nowi z Szymkiem więc sie przedstawiamy. Szymek to mój synek, ma 8 miesięcy i 5 dni. Na nózkach przeważnie od 8.00, czasem od 7.00, ok 11.00 a więc obecnie drzemka. Chwilka dla mamusi, ufff! Siedzimy razem w domciu, a tatuś zarabia na nasze potrzeby:) Apropos suwaczków... Chciałam wkleić z tik-taka ale mam problemy z rejestracją, czy oni przesyłają na maila jak aktywować? Pomóżcie!!

Iwonka zrozumiałam:tak:
Joanna no to moj tez tak miał najpierw dłonie pozniej na buzi --oczywiscie klemastinum tez mamy i do tego wapno ale zamiast zyrteku podaje mu fenistil,ale u mnie wyskoczylo jak zmieniłm mleko z nutramigenu na nan---i powrucilismy do nutra i wszystko mu schodzi

JoannaMK No to mnie wystraszylas bo ja zaczelam swojej ostatnio kupowac danonki wiec zobaczymy u nas co bedzie oa o tym preparacie na roztocza nie slyszalam ale mozna by sprobowac bo roztocza sa wszedzie:tak: :-) A co do imprezki to tak:tak: tesciowa wszystko szykuje:-) Robert wroci z pracy o 13;00 wykapie sie i jedziemy.Vanesska ma dostac szczeniaczka uczenniaczka...:-) od chrzestnej

Szymek też alergik. Co to się dzieje co drugie dziecko ma alergię. Brenda a jak z powrotem do nutramigenu? Po nan chce jeszce Dawidek pić to obrzydlistwo?

reklama
Do góry