reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

As wracaj do nas szybko :tak::-D
Witam nową mamuśkę :-D

Witam wieczorem :tak: Kuba się bawi, już wykąpany i po kolacji, ja wykąpana i robię kolację :tak: lodówka nam dzisiaj padła :dry: dobrze że mamy znajomego elektryka więc przyszedł i sprawdził, chyba kondensator padł na szczęście :tak: więc jutro M poleci do sklepu i kupi bo mrozia nie mrozi :-D coś mnie głowa lekko boli, chyba na zmianę pogody :sorry2: oj jak ja nie lubię jak ciśnienie tak skacze :sorry2: dzisiaj nic nie ma w tv więc chyba szybciej pójdzie się spać w końcu :-) idę kończyć kolację, spokojnej nocki życzę :-)

reklama
Ja rowniez witam sie wieczorkiem
Dzieciaki jak zwykle mi szaleja:no:Na szczescie za niedlugo ida spac:tak::tak::tak:Ja juz sie wykapalam:tak::tak::tak:Jestesmy najedzeni:tak::tak::tak:
Ogladalam pogode i jutro ma byc mocny wiatr i ma padac deszcz:no:Ale niby weekend ma byc piekny:tak::tak::tak:Bardzo mi sie to podoba,bo mam juz caly week zaplanowany:tak::tak::tak:
Witam nowa mamusie:-)
Ja Cie kojarze chyba z wczesniaczkow,tak?

Dzieki za powitanie:)

dowikla-tak udzielam sie na wczesniaczkach, moja Olka wczesniak ale minimalny porod 36/37tydzien ciazy, ale jestesmy po przejsciach...w sumie w trakcie przejsc...

ja ogladam house'a, pozniej znajac zycie tez cos znajde, o 23 kolejna porcja jedzonka dla Olki ktora juz smacznie spi:)
musze jakas kolacyjke sobie wykombinowac...

Dzięn dobry.
Wstawać kochane -piękne słonko świeci.;-):-D:-D:-D.
Kuba już kończy śniadanko i zaraz do szkoły będziemy się szykawać.
Miłego dnia.:-):-)

I ja witam z ranca
U nas wietrznie i pochmurno:no::no::no:
Dzieciaki jeszcze spia,przynajmniej mam taka nadzieje hehe;-):-)
Ja zaraz ide sie umyc i uszykuje Dominikowi sniadanko:tak::tak::tak:Dzisiaj ma rekolekcje na 9;40 do 11;20:rofl2:
Pozniej male ida do przedszkola a ja jade z Dominikiem i chlopcem z Jego klasy na basen:tak::tak::tak:

MARTA
Ja tez sie kiedys tam czesto udzielalam:tak::tak::tak:Ale teraz ze wzgledu na brak czasu tylko wszystko czytam:tak::tak::tak:I pilnuje tam porzadku:-);-)

As Kobieto chodzi się spać dzień wcześniej wieczorem ;-)
Dowikla oj jak ja bym sobie poszła na basen :tak: może uda się pójść w końcu :tak:

Witam. U mnie pochmurno i co chwilę pada :sorry2: nie wyspałam się jak nie wiem co :dry: Kuba się obudził przed 7 i do 8 leżeliśmy w wyrku :tak: lodówka padła na dobre, jeszcze wczoraj mroziła dzisiaj już nie :dry: dobrze że w miarę zimno na dworze więc wszystko na balkonie leży :dry: ale to chyba tylko kondensator padł więc mały koszt będzie naprawy, tym bardziej że ma się znajomego elektryka który za robotę bierze piwo :-D M dzisiaj do 13.30 robi i może na miasto tutaj skoczę, może chociaż jakieś buty sobie kupię ;-) no a teraz uciekam sprzątnąć co nie co i obiadek podszykować :tak:

i ja sie witam:)

u nas slonko dopiero od jakichs 15minut swieci i troche wieje:( no ale to nam nie straszne, Olke opatule i na zakupy trzeba wyruszyc...

Milego dnia:)

Chatka juz ogarnieta:tak::tak::tak:Pozmywalam tez po wczorajszym obiedzie bo wczoraj jzu mi sie nie chciało;-):-)
Mimo tego wiatru jest u mnie cieplutko:tak::tak::tak:Co jakis czas wyglada sloneczko:tak::tak::tak:A ja dopiero co zamykalam balkon,a otworzylam go o 9 rano:tak::tak::tak:
Zaraz kolezanka przywiezie mi mlodego i Jego kolege:tak::tak:Pozniej jeszcze jedna kolezanka dowiezie swojego syna i w ten oto sposob z trojka facecik pojade na basen:rofl2:
Zmykam bo te male mendki zaczynaja sie popychac i klocic:no::no::no:

BEATKO
Daj znac czy cos kupilas;-):-)
Ja w przyszlym tygodniu to juz bankowo musze podjechac po jakies botki:tak::tak::tak:

reklama
Beata1988 powodzenia na zakupach obyś wreszcie coś dla siebie znalazła:-)
u nas wieje tragicznie z domu nie wychodzimy.
bartkowi chyba jakiś ząbek wyszedł ale nie dał mi zobaczyć więc pewności nie mam.Później spróbuje;-)A i dziś moje dziecko pierwszy raz w życiu mnie ugryzło tak świadomie!miałam go na rękach odsie na mnie patrzył i ugryzł mnie nagle w ramię tymi swoimi ostrymi kiełkami!ale bolało!

Do góry