BARBARA01
Zaciekawiona BB
Dzisiaj moja córcia przyjechała zadowolona od dziadków po dobrze przespanej nocy to może teraz będzie częściej jezdzic na dłóżej
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka,ja jestem z Wrocka
No póxno sie już zrobiło,czas wskakiwac do wyrka
ja zasmarkana,zakichana,gardło bolo,Oliwka to samo,już tydzień siedzi w domu,w piatek pójde z nia do kontroli,bo cos jej nie przechodzi.
u mnie też zimno brrr,kiedy b edzi ciepło?ja chcę wiosnę
hej dziewczyny mam pytanko co mam podawać zamiast tego mleka modyfikowanego?Bo mały je zawsze rano i wieczorem z butli i nie wiem jak mam teraz to zmienić żeby na kolacje zjadł coś innego tj.on zawsze przytula się do mnie i jak zje to zasypia w moich ramionach podobnie jest rano gdy mąż go karmi to Bartek w sumie na śpiocha je i nie wiem jak miałby coś innego zjęść łyżeczka?Bo chce tak jak piszecie odstawić to mleczko na jakiś czas i zobaczymy.Ale również nie chce zaburzać codziennego rytuału.wiezcorem to jeszcze jakoś może coś innego mu wcisnę ale rano to nie wiem jak
Zamiast mleka modyfikowanego zwykłego możesz podać mleko z wyizolowanym białkiem .
Są takie dostępne na rynku.
Mój mały jadł Isomil i bardzo mu smakował.
Tu masz wszystkie dane na temat tego mleka
http://www.abbott.pl/pdf2/ISOMIL 2 400 mg.PDF
Możesz też podawać produkty Alpro i mleko ryżowe .
Nasze produkty - Alpro soya
Niestety te produkty dość mocno biją po kieszeni
mleko ryżowe (napój ryżowy)-tu cena spoko
Mleko ryżowe w proszku 400g
Podawałam jeszcze Sinlac + owoce z pojemniczków fruta pura
http://www.i-apteka.pl/product-pol-28833-SINLAC-Nestle-produkt-bezglutenowy-zbozowy-650g.html
dziękli dziewczyny ja kiedyś bartkowi podawałam sinlac i bardzo mu smakował a to mleko ryżowe mnie zainteresowało nie wiecie czy gdzies w sklepie w aptece mona je dostać?
Ja bym nie podawała tylko mleczka kokosowego ,bo strasznie jest słodkie to raz ,a dwa ,że mocno tym kokosem pachnie i zmienia smak i zapach wszystkich potraw;-)
fanta20062 ja używam dada premium z biedronki i są super polecam a tych z rossmana nie miałam nigdy to nie wiem.U nas narzaie zębów 8 i nadal ma opuchnięte dziąsła tak jakby 3 wychodziły u góry ale kiedy wyjda to poczekamy.
Oby Kubusiowi szybko wyszły:-)