reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z ranca
Dzieciaki juz szaleja,wiec zaraz zapodam sniadanko:tak::tak::tak:Pozniej musze jechac wyplacic kase bo musze zaplacic za mieszkanie:crazy:No i zawioze chlopakow do siory:tak::tak::tak:Wypijemy jakas kawke i wroce z dziewczynkami do domku:tak::tak::tak:Ale bedziemy mialy spokoj do soboty hehe;-):-)
Pogoda znowu nie za fajna:no:Zapowiadali slonce i mniejszy wiatr a tu zonk:crazy::no:

BRZOSKWINKO
Ja tez jezdze na ten plac AKTIV:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Gratki dla zdolnej coreczki:tak::tak::tak:Mozesz byc Kochana dumna:tak::tak:

Witam w połowie tygodnia:-).
Pogoda w Szczecinie paskudna ale temperatura miarowa i nie wieje:tak:. Zaraz zbieram się z Kubą na spacerek i zakupy. Dziś mam mega dużo wolnego czasu:-D nie mogłąm dziś spać i wstałam o 4, za to mam już wszystko porobione.
aguska2017, i wszystko jasne;-). Twój smyk nie jest aż taki duży. Mój waży 11,8kg i ma 84 cm. Anaconda27, możesz być dumna z córki:tak:, pogratulować. Aleksia, kuruj się kochana, bo w takim tempie tylko cień z Ciebie zostanie:no:. Iwcik28, Ty lepiej rejstruj małą do lekarza. Powiedz, że pilne ewentualnie do przychodni po poradę zadzwoń i powiedz co się dzieje. dowikla, jak zawsze zalatana...:-D

Witam się we wtorek.
Wczoraj miałam zalatany dzień i mój post wczoraj napisany gdzieś odleciał...:crazy::crazy::rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Szybciutko nadrobiłam i chwilowo do Was zawitałam.;-):-):-):-)
Wczoraj pojechałam po małego do szkoły ,później do rodziców.Następnie zakupy ,zajęcia z małym ,do pracy ,w biegu do domu jakiś obiad zrobić i jeszcze na 20.30 poniosło mnie na jogę.:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D
Wróciłam do domu o 22 .05 :baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D:-D
Ale jaka zrelaksowana ,wyciągnięta i połamana to już inna bajka :-D:-D:-D:-D:-D
ROBOCOP!!!!!!
Kobietki mój synek właśnie zasnął a ja mam dziś całą sterte do prasowania no i trzeba w mieszkanku posprzątać
U nas też wieje jak ... a fajnie by byo bo ciepło jest.
a to ja z Bartkiem
i Bartek

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
to może ci moje oprasowanie podrzuce :p
Aguśka ale masz przystojniaka :tak: ty też fajna mamuśka jesteś :tak::tak::tak:
As ja robocop..nie to ty :-D:-D:-D:-D:-D bo mi sen mimo wszystko potrzebny bardzo bardzo a tobie wcale :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś n ile minut ty chodzisz na solkę???? kurcze ja chyba też bym poszła wypalić sobie trochę tłuszczu a co :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Fant w którym rejonie szczecina mieszkasz że ci tak prąd wyłączają i wodę???ja na szczęście mam :tak::tak::tak:
Laski nie wiem skąd mam tego powera ale meble w pokoju przestawiłam przy okazji we we wszystkich kątach wysprzątałam wyprasowałam to co wczoraj wyprałam ,z Julką lekcje odrobiłam a dużżżżżooooo tego było :baffled::baffled::baffled::baffled: a zaraz muszę głośniejsze ruchy wykonywać co by Tonisław łaskawie się obudził bo musimy na to zebranie do firmy lecieć :baffled::baffled::baffled: nie uśmiecha mi się z nimi iść no ale samych ich nie zostawię :dry::dry::dry::dry::dry: przydała by się tu jakaś babcia pod ręką no.....ale wtedy to bym już pewnie do pracy w normalnym rytmie śmigała :tak::tak::tak::tak: ech tak źle tak nie dobrze...muszę w totka wygrać..tylko to by trzeba było zacząć grać:-p
no proszę ROBOCOP!!!
hej laski
no i sie pochwaliłam chyba za szybko sie cieszyłam ze lence lepiej :baffled:a tu dupa blada dzisiaj dwa razy zwróciła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak jeszcze dlugo , kaszle troche mniej ale goraczki juz nie ma wiec chyba ten antybiotyk tylko na goraczke zadziałał:baffled::baffled::baffled: bidulka juz mi spadla z wagi bo wazyla 7900 a dzisiaj ja wazyłam to miała 7200 ciekawe jak bedzie jutro tez ja zwaze jak znów spadnie to ide z nia spowrotem do lekarza bo juz nie wiem co robic :-:)-:)-:)-(

na poprawe humoru zrobiłam ciasto Raffaello którego i tak nie moge zjesc :-D:-D:-Dale za to mąż jak jutro wróci to bedzie szczesliwy no i maksiu juz dzisiaj musiał łyknac odrobine:-D:-D
biduleńka malusia ucałuj od e cioci :*
no i fluidki ***********************

hej dziopeczki zaraz za sprzatanie sie trza zabrac chwila wolnego pozniej do sklepu z dzieciaczkami i na jakis spacerek poki sloneczko swieci nastepnie w planach mam zrobic pierogi ale czy mi ten plan wypali:eek::eek::eek:
zobaczymy m wraca po 15 wiec jak by milo bylo jakby juz wyplataprzywedrowala na moje konto :-p:tak::tak::tak::tak:
wybraluibysmy sie do stonki i żarełka troszke nakupili :)

ach no zapomniałabym witam nowe mamuśki bo cosik widziałam że sie przewinęły ale ni czytałam:zawstydzona/y:
przyznam sie bez bicia
jakby co jestem z doskoku :)
(jak miło tak napisać :-D:-D:-D:-D)

fanta20062 to twoj jest duuuuży:-)
my poszliśmy sobie na krótki spacerek do sklepu i na osiedlu bez wózka:-)mały śmigał za rączke i jaki by grzeczny tylko ludzi zaczepia hehe.Słońce świeci ale wieje więc na dłuższy spacer się nie wybierzemy.

Cześć kobitki, czytałyscie to ??

Toksyny w matach-puzzlach dla dzieci < eko-wiadomości | ekologiczne rodzicielstwo

Nie wiem co o tym myslec, czy to potwierdzone widomosci, czy wszystkie maty są szkodliwe :eek: bo moje maja taka z literka, w prawdzie nie smierdzi, bo kupiona była w dobrym sklepeie za okoolo 100 zł, ale czy ja wiem :confused2:
mój czarek ma tych mat od groma :baffled:
ale nie pamietam zeby smierdziały:no:
pocieszam sie tylko tym że media lubia wszystko wyolbrzymiac i jak widziałam ponizej artykułu było chyba z 5 odnosnikow że w czyms tam jeszcze sa kwasy i jakies trucizny:sorry:
wiec biore na to duża poprawke:tak:

Też tak myśle.Zreszta jakby jakieś dziecko naprawde sie zatruło to byłoby o tym naprawde głośno tak jak przy chiskich zabawkach które od razu wycofali ze sprzedaży.

fanta20062 to twoj jest duuuuży:-)
my poszliśmy sobie na krótki spacerek do sklepu i na osiedlu bez wózka:-)mały śmigał za rączke i jaki by grzeczny tylko ludzi zaczepia hehe.Słońce świeci ale wieje więc na dłuższy spacer się nie wybierzemy.

aguska,mówisz, że duży między naszymi pociechami jest 2mies, różnicy:tak:. Mi się wydaje, że mój Kuba jest mały w porównaniu do innych dzieci:tak:, zresztą nie ma być po kim duży więc na wielkoluda raczej nie wyrośnie:-(. Co do spacerków to my też wychodzimy bez wózka i robimy okrążenie na osiedlu. Już nie mogę się doczekać wiosny i spacerków po lesie bez wózka:-D. Mama Helenki, artykuł przydatny ale podchodzę do niego sceptycznie. Teraz większość zabawek jest szkodliwa, trująca bądź zabójcza i nie koniecznie są to zabawki made in china. Pod koniec tamtego roku było głośno o szkodliwych zabawkach fisher price:eek:. Natalineczka555, pisz lepiej jak tam w pracy <zresztą trzymałam kciuki żeby Cię przyjeli:-p> to się chwal:-D

reklama
Fanta oj marzą mi się spacerki w cieple:-)żeby Bartek już byl tylko w bluzie bo kurtka go jednak ogranicza:-) i to sie nazywaja spacerki:-)A teraz pizga raz z jednej raz z drugiej strony:wściekła/y:
To tak jak u mnie Bartek raczej olbrzymem nie będzie:-DAle jak jest róznica 2 miesięcy to i tak twoj jest spory:-)

Do góry