reklama
Witam z ranca
Dzieciaki juz szaleja,wiec zaraz zapodam sniadankoPozniej musze jechac wyplacic kase bo musze zaplacic za mieszkanieNo i zawioze chlopakow do sioryWypijemy jakas kawke i wroce z dziewczynkami do domkuAle bedziemy mialy spokoj do soboty hehe;-):-)
Pogoda znowu nie za fajnaZapowiadali slonce i mniejszy wiatr a tu zonk
BRZOSKWINKO
Ja tez jezdze na ten plac AKTIV
ANACONDZIA
Gratki dla zdolnej coreczkiMozesz byc Kochana dumna
Dzieciaki juz szaleja,wiec zaraz zapodam sniadankoPozniej musze jechac wyplacic kase bo musze zaplacic za mieszkanieNo i zawioze chlopakow do sioryWypijemy jakas kawke i wroce z dziewczynkami do domkuAle bedziemy mialy spokoj do soboty hehe;-):-)
Pogoda znowu nie za fajnaZapowiadali slonce i mniejszy wiatr a tu zonk
BRZOSKWINKO
Ja tez jezdze na ten plac AKTIV
ANACONDZIA
Gratki dla zdolnej coreczkiMozesz byc Kochana dumna
Mama Helenki
i Aniki :D
Cześć kobitki, czytałyscie to ??
Toksyny w matach-puzzlach dla dzieci < eko-wiadomości | ekologiczne rodzicielstwo
Nie wiem co o tym myslec, czy to potwierdzone widomosci, czy wszystkie maty są szkodliwe bo moje maja taka z literka, w prawdzie nie smierdzi, bo kupiona była w dobrym sklepeie za okoolo 100 zł, ale czy ja wiem
Toksyny w matach-puzzlach dla dzieci < eko-wiadomości | ekologiczne rodzicielstwo
Nie wiem co o tym myslec, czy to potwierdzone widomosci, czy wszystkie maty są szkodliwe bo moje maja taka z literka, w prawdzie nie smierdzi, bo kupiona była w dobrym sklepeie za okoolo 100 zł, ale czy ja wiem
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Witam w połowie tygodnia:-).
Pogoda w Szczecinie paskudna ale temperatura miarowa i nie wieje. Zaraz zbieram się z Kubą na spacerek i zakupy. Dziś mam mega dużo wolnego czasu nie mogłąm dziś spać i wstałam o 4, za to mam już wszystko porobione.
aguska2017, i wszystko jasne;-). Twój smyk nie jest aż taki duży. Mój waży 11,8kg i ma 84 cm. Anaconda27, możesz być dumna z córki, pogratulować. Aleksia, kuruj się kochana, bo w takim tempie tylko cień z Ciebie zostanie. Iwcik28, Ty lepiej rejstruj małą do lekarza. Powiedz, że pilne ewentualnie do przychodni po poradę zadzwoń i powiedz co się dzieje. dowikla, jak zawsze zalatana...
Pogoda w Szczecinie paskudna ale temperatura miarowa i nie wieje. Zaraz zbieram się z Kubą na spacerek i zakupy. Dziś mam mega dużo wolnego czasu nie mogłąm dziś spać i wstałam o 4, za to mam już wszystko porobione.
aguska2017, i wszystko jasne;-). Twój smyk nie jest aż taki duży. Mój waży 11,8kg i ma 84 cm. Anaconda27, możesz być dumna z córki, pogratulować. Aleksia, kuruj się kochana, bo w takim tempie tylko cień z Ciebie zostanie. Iwcik28, Ty lepiej rejstruj małą do lekarza. Powiedz, że pilne ewentualnie do przychodni po poradę zadzwoń i powiedz co się dzieje. dowikla, jak zawsze zalatana...
Natalineczka555
kocham kochać :)
ROBOCOP!!!!!!Witam się we wtorek.
Wczoraj miałam zalatany dzień i mój post wczoraj napisany gdzieś odleciał...
Szybciutko nadrobiłam i chwilowo do Was zawitałam.;-):-):-):-)
Wczoraj pojechałam po małego do szkoły ,później do rodziców.Następnie zakupy ,zajęcia z małym ,do pracy ,w biegu do domu jakiś obiad zrobić i jeszcze na 20.30 poniosło mnie na jogę.
Wróciłam do domu o 22 .05
Ale jaka zrelaksowana ,wyciągnięta i połamana to już inna bajka
to może ci moje oprasowanie podrzuceKobietki mój synek właśnie zasnął a ja mam dziś całą sterte do prasowania no i trzeba w mieszkanku posprzątać
U nas też wieje jak ... a fajnie by byo bo ciepło jest.
a to ja z Bartkiem
i Bartek
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
no proszę ROBOCOP!!!Aguśka ale masz przystojniaka ty też fajna mamuśka jesteś
As ja robocop..nie to ty bo mi sen mimo wszystko potrzebny bardzo bardzo a tobie wcale
Dowikluś n ile minut ty chodzisz na solkę???? kurcze ja chyba też bym poszła wypalić sobie trochę tłuszczu a co
Fant w którym rejonie szczecina mieszkasz że ci tak prąd wyłączają i wodę???ja na szczęście mam
Laski nie wiem skąd mam tego powera ale meble w pokoju przestawiłam przy okazji we we wszystkich kątach wysprzątałam wyprasowałam to co wczoraj wyprałam ,z Julką lekcje odrobiłam a dużżżżżooooo tego było a zaraz muszę głośniejsze ruchy wykonywać co by Tonisław łaskawie się obudził bo musimy na to zebranie do firmy lecieć nie uśmiecha mi się z nimi iść no ale samych ich nie zostawię przydała by się tu jakaś babcia pod ręką no.....ale wtedy to bym już pewnie do pracy w normalnym rytmie śmigała ech tak źle tak nie dobrze...muszę w totka wygrać..tylko to by trzeba było zacząć grać
biduleńka malusia ucałuj od e cioci :*hej laski
no i sie pochwaliłam chyba za szybko sie cieszyłam ze lence lepiej a tu dupa blada dzisiaj dwa razy zwróciła jak jeszcze dlugo , kaszle troche mniej ale goraczki juz nie ma wiec chyba ten antybiotyk tylko na goraczke zadziałał bidulka juz mi spadla z wagi bo wazyla 7900 a dzisiaj ja wazyłam to miała 7200 ciekawe jak bedzie jutro tez ja zwaze jak znów spadnie to ide z nia spowrotem do lekarza bo juz nie wiem co robic :----(
na poprawe humoru zrobiłam ciasto Raffaello którego i tak nie moge zjesc ale za to mąż jak jutro wróci to bedzie szczesliwy no i maksiu juz dzisiaj musiał łyknac odrobine
no i fluidki ***********************
hej dziopeczki zaraz za sprzatanie sie trza zabrac chwila wolnego pozniej do sklepu z dzieciaczkami i na jakis spacerek poki sloneczko swieci nastepnie w planach mam zrobic pierogi ale czy mi ten plan wypali
zobaczymy m wraca po 15 wiec jak by milo bylo jakby juz wyplataprzywedrowala na moje konto
wybraluibysmy sie do stonki i żarełka troszke nakupili
ach no zapomniałabym witam nowe mamuśki bo cosik widziałam że sie przewinęły ale ni czytałam
przyznam sie bez bicia
jakby co jestem z doskoku
(jak miło tak napisać )
aguska2017
Fanka BB :)
fanta20062 to twoj jest duuuuży:-)
my poszliśmy sobie na krótki spacerek do sklepu i na osiedlu bez wózka:-)mały śmigał za rączke i jaki by grzeczny tylko ludzi zaczepia hehe.Słońce świeci ale wieje więc na dłuższy spacer się nie wybierzemy.
my poszliśmy sobie na krótki spacerek do sklepu i na osiedlu bez wózka:-)mały śmigał za rączke i jaki by grzeczny tylko ludzi zaczepia hehe.Słońce świeci ale wieje więc na dłuższy spacer się nie wybierzemy.
Natalineczka555
kocham kochać :)
mój czarek ma tych mat od gromaCześć kobitki, czytałyscie to ??
ale nie pamietam zeby smierdziały
pocieszam sie tylko tym że media lubia wszystko wyolbrzymiac i jak widziałam ponizej artykułu było chyba z 5 odnosnikow że w czyms tam jeszcze sa kwasy i jakies trucizny
wiec biore na to duża poprawke
aguska2017
Też tak myśle.Zreszta jakby jakieś dziecko naprawde sie zatruło to byłoby o tym naprawde głośno tak jak przy chiskich zabawkach które od razu wycofali ze sprzedaży.
fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
fanta20062 to twoj jest duuuuży:-)
aguska,mówisz, że duży między naszymi pociechami jest 2mies, różnicy. Mi się wydaje, że mój Kuba jest mały w porównaniu do innych dzieci, zresztą nie ma być po kim duży więc na wielkoluda raczej nie wyrośnie:-(. Co do spacerków to my też wychodzimy bez wózka i robimy okrążenie na osiedlu. Już nie mogę się doczekać wiosny i spacerków po lesie bez wózka. Mama Helenki, artykuł przydatny ale podchodzę do niego sceptycznie. Teraz większość zabawek jest szkodliwa, trująca bądź zabójcza i nie koniecznie są to zabawki made in china. Pod koniec tamtego roku było głośno o szkodliwych zabawkach fisher price. Natalineczka555, pisz lepiej jak tam w pracy <zresztą trzymałam kciuki żeby Cię przyjeli> to się chwal
reklama
aguska2017
Fanta oj marzą mi się spacerki w cieple:-)żeby Bartek już byl tylko w bluzie bo kurtka go jednak ogranicza:-) i to sie nazywaja spacerki:-)A teraz pizga raz z jednej raz z drugiej strony
To tak jak u mnie Bartek raczej olbrzymem nie będzieAle jak jest róznica 2 miesięcy to i tak twoj jest spory:-)
To tak jak u mnie Bartek raczej olbrzymem nie będzieAle jak jest róznica 2 miesięcy to i tak twoj jest spory:-)
Podziel się: