reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wtorkowo!
Zła jestem jak osa. W weekend nie było prądu:baffled:, wczoraj nie było od południa wody do 8 dnia dzisiejszego, a jak już raczyli wodę włączyć, to nie ma ciepłej :crazy:. Kurcze mieszkając w mieście muszę kombinować jak na wsi i grzać wodę w garach:wściekła/y:. Mój T wczoraj wrócił ze szkolenia i też zły bo nudne jak diabli, a po za tym pociągneli mu dzień z urlopu. Niby, że dobrowolnie się zgodził jechać na szkolenie i zabrać sobie 1 dzień wolnego <bo w piątek się pracuje> a dojechać jakoś do Poznania musiał:no:. Dobrze tylko, że szkolenie odbyło się w weekend bo inaczej zabrali by mu 3 dni...
lenaDTR, próbowałaś może soli morskiej na te glutki?

reklama
Witam :-)

My po spacerku, a wywiało nas, strasnie... co nie zmienia faktu, że Niki zrobila awanturę, że niechce do domu wracać :sorry2:
Na jutro zapisałam się do fryzjera :-p zobaczymy co z tego wyjdzie :rofl2:

Wracam do roboty, buziale :-)

Aguśka ale masz przystojniaka :tak: ty też fajna mamuśka jesteś :tak::tak::tak:
As ja robocop..nie to ty :-D:-D:-D:-D:-D bo mi sen mimo wszystko potrzebny bardzo bardzo a tobie wcale :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś n ile minut ty chodzisz na solkę???? kurcze ja chyba też bym poszła wypalić sobie trochę tłuszczu a co :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Fant w którym rejonie szczecina mieszkasz że ci tak prąd wyłączają i wodę???ja na szczęście mam :tak::tak::tak:
Laski nie wiem skąd mam tego powera ale meble w pokoju przestawiłam przy okazji we we wszystkich kątach wysprzątałam wyprasowałam to co wczoraj wyprałam ,z Julką lekcje odrobiłam a dużżżżżooooo tego było :baffled::baffled::baffled::baffled: a zaraz muszę głośniejsze ruchy wykonywać co by Tonisław łaskawie się obudził bo musimy na to zebranie do firmy lecieć :baffled::baffled::baffled: nie uśmiecha mi się z nimi iść no ale samych ich nie zostawię :dry::dry::dry::dry::dry: przydała by się tu jakaś babcia pod ręką no.....ale wtedy to bym już pewnie do pracy w normalnym rytmie śmigała :tak::tak::tak::tak: ech tak źle tak nie dobrze...muszę w totka wygrać..tylko to by trzeba było zacząć grać:-p

aguska2017, w porównaniu do mojego brzdąca, Twój jest duuuży, chyba jesteś wysoka? Jak prasujesz to może i ja podrzucę Ci swoje pranie;-)bo znów mi się strasznie uzbierało.
malinka1, na niebuszewnie mieszkam:-( i takie "cuda" się u mnie dzieją ;-):-D.

Ostatnia edycja:
czesc kobietki!!!
witam sie i ja we wtorkowy dzen.przed połuniem byla u nas super pogoda słoneczko swiecilo a na termometrze było na plusie 15*oczywiście spacerek z moimi małymi raczkami zaliczylam:tak:.a teraz sie zrobiło zimno,szaro i brzydko.:wściekła/y::-(
moje dzieci teraz spią,m w pracy a ja przed chwilką wrócilam bo byłam po krystiana w szkole i teraz chwilke mam czasu wolnego.mój krystian był dzis w teatrze i bardzo mu sie podobało,cały czas mi opowiada o tym przedstawieniu.:tak::-D

malinka-daj mi troszke tego twojego zapału do tego sprzątania;-) bo ja jakaś taka leniwa ostatnio jestem:zawstydzona/y:

aguśka-fajne fotki:tak:a bartus jest słodki.

iwicik-mam nadzieje ze lence jak najszybciej minie to choróbsko.
buziaki dla niej.

My juz po spacerku,a wywialo nas tak ze szok:no::no::no:We łbie to mi do teraz wieje i uszy mnie cholernie bola:wściekła/y::no::no::no:No ale sie niezle wywietrzylismy bo bylismy na dworze ponad 1,5 godziny:tak::tak::tak:
Jak wrocilismy do domu to dzieciaki rzucily sie od razu na zarelko i picie:tak::tak::tak:Ja zasiadam z capucinko przy laptopie poki sie bawia:tak::tak::tak:
Na obiadek mam dzisiaj spaghetti i tortellini z sosem bolonskim-co kto woli:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja chodze na 12 minut bo chodze tak srednio raz na tydzien:tak::tak::tak::tak:
Ale Ty masz Kochana powera:szok::szok::szok:
Zazdroszcze

AGUSKA
Fajne fotki:-)

reklama
fanta20062 ja jestem niska i drobna i dlatego mój Bartek wygląda na dużego w porównaniu do mnie:-D
już wcześniej pisałam ma 77 cm i 10400kg.Więc taki normalny średniaczek chyba.A twój jaki jest duży?ile już waży?
a pranie dawaj:-DBo już swoje wyprasowałam:-)

Do góry