reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam wtorkowo!
Zła jestem jak osa. W weekend nie było prądu:baffled:, wczoraj nie było od południa wody do 8 dnia dzisiejszego, a jak już raczyli wodę włączyć, to nie ma ciepłej :crazy:. Kurcze mieszkając w mieście muszę kombinować jak na wsi i grzać wodę w garach:wściekła/y:. Mój T wczoraj wrócił ze szkolenia i też zły bo nudne jak diabli, a po za tym pociągneli mu dzień z urlopu. Niby, że dobrowolnie się zgodził jechać na szkolenie i zabrać sobie 1 dzień wolnego <bo w piątek się pracuje> a dojechać jakoś do Poznania musiał:no:. Dobrze tylko, że szkolenie odbyło się w weekend bo inaczej zabrali by mu 3 dni...
lenaDTR, próbowałaś może soli morskiej na te glutki?

reklama
Witam :-)

My po spacerku, a wywiało nas, strasnie... co nie zmienia faktu, że Niki zrobila awanturę, że niechce do domu wracać :sorry2:
Na jutro zapisałam się do fryzjera :-p zobaczymy co z tego wyjdzie :rofl2:

Wracam do roboty, buziale :-)

Aguśka ale masz przystojniaka :tak: ty też fajna mamuśka jesteś :tak::tak::tak:
As ja robocop..nie to ty :-D:-D:-D:-D:-D bo mi sen mimo wszystko potrzebny bardzo bardzo a tobie wcale :-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Dowikluś n ile minut ty chodzisz na solkę???? kurcze ja chyba też bym poszła wypalić sobie trochę tłuszczu a co :-p:-p:-p:-p:-p:-p
Fant w którym rejonie szczecina mieszkasz że ci tak prąd wyłączają i wodę???ja na szczęście mam :tak::tak::tak:
Laski nie wiem skąd mam tego powera ale meble w pokoju przestawiłam przy okazji we we wszystkich kątach wysprzątałam wyprasowałam to co wczoraj wyprałam ,z Julką lekcje odrobiłam a dużżżżżooooo tego było :baffled::baffled::baffled::baffled: a zaraz muszę głośniejsze ruchy wykonywać co by Tonisław łaskawie się obudził bo musimy na to zebranie do firmy lecieć :baffled::baffled::baffled: nie uśmiecha mi się z nimi iść no ale samych ich nie zostawię :dry::dry::dry::dry::dry: przydała by się tu jakaś babcia pod ręką no.....ale wtedy to bym już pewnie do pracy w normalnym rytmie śmigała :tak::tak::tak::tak: ech tak źle tak nie dobrze...muszę w totka wygrać..tylko to by trzeba było zacząć grać:-p

aguska2017, w porównaniu do mojego brzdąca, Twój jest duuuży, chyba jesteś wysoka? Jak prasujesz to może i ja podrzucę Ci swoje pranie;-)bo znów mi się strasznie uzbierało.
malinka1, na niebuszewnie mieszkam:-( i takie "cuda" się u mnie dzieją ;-):-D.

Ostatnia edycja:
czesc kobietki!!!
witam sie i ja we wtorkowy dzen.przed połuniem byla u nas super pogoda słoneczko swiecilo a na termometrze było na plusie 15*oczywiście spacerek z moimi małymi raczkami zaliczylam:tak:.a teraz sie zrobiło zimno,szaro i brzydko.:wściekła/y::-(
moje dzieci teraz spią,m w pracy a ja przed chwilką wrócilam bo byłam po krystiana w szkole i teraz chwilke mam czasu wolnego.mój krystian był dzis w teatrze i bardzo mu sie podobało,cały czas mi opowiada o tym przedstawieniu.:tak::-D

malinka-daj mi troszke tego twojego zapału do tego sprzątania;-) bo ja jakaś taka leniwa ostatnio jestem:zawstydzona/y:

aguśka-fajne fotki:tak:a bartus jest słodki.

iwicik-mam nadzieje ze lence jak najszybciej minie to choróbsko.
buziaki dla niej.

My juz po spacerku,a wywialo nas tak ze szok:no::no::no:We łbie to mi do teraz wieje i uszy mnie cholernie bola:wściekła/y::no::no::no:No ale sie niezle wywietrzylismy bo bylismy na dworze ponad 1,5 godziny:tak::tak::tak:
Jak wrocilismy do domu to dzieciaki rzucily sie od razu na zarelko i picie:tak::tak::tak:Ja zasiadam z capucinko przy laptopie poki sie bawia:tak::tak::tak:
Na obiadek mam dzisiaj spaghetti i tortellini z sosem bolonskim-co kto woli:tak::tak::tak:

MALINUS
Ja chodze na 12 minut bo chodze tak srednio raz na tydzien:tak::tak::tak::tak:
Ale Ty masz Kochana powera:szok::szok::szok:
Zazdroszcze

AGUSKA
Fajne fotki:-)

reklama
fanta20062 ja jestem niska i drobna i dlatego mój Bartek wygląda na dużego w porównaniu do mnie:-D
już wcześniej pisałam ma 77 cm i 10400kg.Więc taki normalny średniaczek chyba.A twój jaki jest duży?ile już waży?
a pranie dawaj:-DBo już swoje wyprasowałam:-)

Do góry