reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie słoneczka:-) ja nadal chora:-( nawet bardziej:-( nie mam siły wogule. Igor dzisiaj płakał za mną i chciał żebym przyjechała do Niego wcześniej. Szkoda mi się zrobiło Go jak usłyszałam jego głos przez telefon taki załamany i płaczący. Od przerwy do końca zmiany nie mogłam się wogule skupić na niczym innym. Witam nowa mamusie. Witaj brzoskwinko:-) Malinka ma rację masz smakowity nick ale i Malinus też ma słodki swoj:-) lecę się wykąpać i wpadne do Was jeszcze:-)

reklama
Witam nowe mamuśki :tak:
Agnes czekamy na fotki :tak:
Malinka a to Ci pietruszka zrobił :no:

Witam wieczorem. My po małym objeździe po mieście :tak: fajnie na dworze ale wiatr się znowu zerwał :sorry: Kuba ogląda sobie bajkę, M krzyżówkę rozwiązuje a ja zasiadłam na chwilę :tak: brzuch mnie przestał boleć, jeszcze lekko skręca ale da się wytrzymać :tak: musiałam do cioci dzwonić żeby przyszła do mnie i kupiła mi tabletki na brzuch bo się ruszyć nie mogłam po południu tak mnie skręcało :no: mam nadzieję że jutro mi już nic nie będzie bo trzeba trochę w chacie posprzątać :tak: idę do kuchni bo mam mega bałagan od rana gary leżą i czekają na kąpiel :sorry: dobrze że na jutro znowu pół obiadu mam więc nie będę musiała się męczyć z gotowaniem :-)

Malinka szkoda twoich nerwów, chyba wszyscy faceci tak mają. Mnie najbardziej wkurza jak mój zaczyna coś grzebać i karze sobie obiad naszykować a potem jak mu mówię że już gotowy to ten nawet nie myśli się oderwać od swojej pracy, teraz to już to olałam i je potem zimne, a co ja będę go tysiąc razy wołać :crazy::crazy::crazy:
Beata oby brzuszek jutro przestał boleć, a może jakąś miętę sobie zaparz :confused2::confused2:
Agnes pochwal się fotkami Oliwii, u Mai dzisiaj mieli zdjęcia ale kiedy będzie można ich odebrać to jeszcze nie wiem :no::no:

hej dziopki
pamietacie mnie moze jeszcze???
oj zapracowan jestem
teraz dorwalm szwagra laptusia a tu e nie ma wiec beedzie zjdac :p
nie poczytam kochane chociz sprobuje cos si cofnąc bo closci na pwno ni nadrobi :):-D

Witam wieczorkiem i od razu znikam hehe:-);-)Dzieciarnia mi jeszcze nie spi,wiec mam niezly sajgon w chacie:rofl2:
Dobranoc:-)

hej laski

u mnie troche lepiej ale nie za dobrze maż prawie wyzdrowial ja juz zaczytam tez funkcjonowac a Lenka dzisiaj tylko raz zwymiotowała wiec sukces bo do wczoraj to kazdy posiłek konczył sie wymiotami wiec chyba jest poprawa i u niej zobaczymy co bedzie jutro i w nocy :baffled:miałam juz isc dzisiaj z nia do lekarza bo wkoncu ile moze takie małe dziecko zwracac kazde jedno jedzonko :-:)-:)-(ale ze rano wypila mleko i nie oddała go zaraz to nie poszlam :eek:dzisiaj tylko po obiadku jej sie zdazylo ale pozniej juz nie i na noc tez wypiła flache i spi teraz spokojnie nawet kaszel jej tak nie meczy:tak::tak::tak:mam nadzieje ze sie juz konczy jej choroba bo i ja juz zmeczona jestem ale dzisiaj mysle ze sie wkoncu wyspie bo jutro bedziemy sama maks bedzie w szkole maz wraca dopiero w srode to my jutro spimy do woli :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

dzieki dziewczyny za troske i przepraszam ze nie pisalam ale nie miałam siły na nic:-:)-:)-:)-(czasem udalo mi sie wejsc i zajrzec :-(
Pozdrawiam was serdecznie

Witam się z Wami wtorkowo:-) u nas wiatr wieje, chłodno z rana. Mały dzisiaj równo ze mną wstał i kazał mi się już ubrać:-):-):-) moja bidulka:-) życzę Wam kochane miłego dnia. Do popołudnia:-) pa pa.

reklama
Witam z rana :-):-):-)
A u nas piękne słonko od rana i mam nadzieje że tak zostanie przez cały dzień :tak::tak::tak:
Chyba nawet wymyślę sobie jakiś długi spacer bo szkoda marnować taki super dzionek :tak::tak:

Do góry