reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hej laski jak juz lepiej z noga troche jeszcze boli ale na zakupach bylam wiec jakos poszlo u nie tez porzadków ciag dalszy została mi łazienka ale ja nie cierpie sprzatac łazienki no ale kto jak nie ja to zrobi:-D:-D:-D:-D
w sumie to mam nerwa bo maz zadzwonil i poinformował mnie ze jutro musi jechac w trase no szlak niech to trafio nawet weekendy nam zabiora nie mozna odpoczac tylko trzeba jezdzic :baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Vikamcia nie bierz ze mnie przykladu bo nogi bola:-D:-D:-D:-D

reklama
kerna ja napisałam również na majówkach wczoraj
mam nadzieję że uda się zebrać pieniążki , szczerze Ci powiem że nie wiedziałam ze to o Twoją córeczkę chodzi....:zawstydzona/y:

Iwcik mnie powoli przestaje boleć:-p więc nie narzekam:-D

mam dla was coś na poprawieni humorku i zmykam na filmik :-)
YouTube - Jak odśnieżyć chodnik aby wkurzyć sąsiadów...?[/video]

Nie zły filmik he:-D
mój m dziś pracuje do 17-18 i jestem wkurzona bo miał mi pomóc w domu ale za to jutro go wykorzystam:-)
Bartuś śpi więc ide buszować do kuchni :tak:
A co do mojego syncia to kurczę ten jego katar już mnie męczy a nie wspomnę już o nim samym nie możemy się go pozbyć!
KERNA-życzę dużo uzbieranych pieniążków

Witam sie i ja
My dzisiaj wstalismy o 10;30:tak::tak::tak:Pozniej snaidanko i ja wzielam sie za porzadki,pranie i prasowanie:tak::tak::tak:Teraz zrobilam sobie mala przerwe :tak::tak::tak:Robilam z mlodymi jezyki z pomaranczek i gozdzikow:tak::tak::tak:Zaraz poszukamy ozdob i wezmiemy sie za strojenie domu:tak::tak::tak::tak:
Na dworze zimno bo jest -8 i ponuro,ale moze uda nam sie wyjsc pozniej na krotki spacerek:tak::tak::tak:

hej mamuski!!!
ja tak tylko na chwilke wpadam zyczyć wam miłego weekendu.:-)
u mnie ciąg dalszy porządkow świątecznych wiec nie mam czasu na nic.
z moim gardłem troszke lepiej wiec mam nadzieje ze na świeta bede zdrowa.;-)

pozdrawiam.

hej laski!!!
witam sie i ja w piątkowy dzen.
za oknem słoneczko świeci i -2*na termometrze,super pogoda na spacer ale nie:no: dla nas.
ja nie mogę słowa powiedzec,gardlo mnie boli i cicho mowie jak myszka(chyba mam zapalenie krtani)krystian zasmarkany i zaczyna cos kaszlec:wściekła/y:(oby nam jak najszybciej przeszło)a ja mimo że sie nie za dobrze czuje to wziełam sie za sprzątanie krystiana pokoj już błyszczy,panele w korytarzu wyszorowane, drzwi wyczyszczone, zasłony sie piorą a ja teraz obiad zjadłam i odpoczywam.jeszcze mi kuchnia została ale to jutro bo dzis już nie mam siły.:no:

miłego dnia.:-)

ps.przepraszam ze tak tylko o sobie ale nie mam siły nic czytac.:zawstydzona/y::-(
zdrówka kochana zyczę :)
Drogie mamuśki, nasza Laura potrzebuje pomocy ! Gdyby potrafiła mówić ,pewnie sama by o sobie opowiedziała , a tak za pośrednictwem swojej kochanej mamusi liczy na naszą pomoc. Wspólnymi siłami pomożemy i uda się pomóc Laurze !
A Ty kerna trzymaj się !
Historia Laury : FSR - Historia Laury Ziobro
&&&&&&&&&
i cos od siebie dorzucę :)
Witam :happy2:
Justa dziekuję za rozgłos:tak::tak:
No jakostak nam sięnazbierało tych problemów że nie bedę Wam tu przynudzać...narazie cel-duużo kasy:-(
Pozdrawiam wszsytkie;-)
kochaniutka bedzie dobrze &&&&&&&& mocniutko tulam
hej laski jak juz lepiej z noga troche jeszcze boli ale na zakupach bylam wiec jakos poszlo u nie tez porzadków ciag dalszy została mi łazienka ale ja nie cierpie sprzatac łazienki no ale kto jak nie ja to zrobi:-D:-D:-D:-D
w sumie to mam nerwa bo maz zadzwonil i poinformował mnie ze jutro musi jechac w trase no szlak niech to trafio nawet weekendy nam zabiora nie mozna odpoczac tylko trzeba jezdzic :baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Vikamcia nie bierz ze mnie przykladu bo nogi bola:-D:-D:-D:-D
jutro jeszcze w trase no fajnie
nie ma to jak wykorzystac pracowników:dry:
kerna ja napisałam również na majówkach wczoraj
mam nadzieję że uda się zebrać pieniążki , szczerze Ci powiem że nie wiedziałam ze to o Twoją córeczkę chodzi....:zawstydzona/y:

Iwcik mnie powoli przestaje boleć:-p więc nie narzekam:-D

mam dla was coś na poprawieni humorku i zmykam na filmik :-)
YouTube - Jak odśnieżyć chodnik aby wkurzyć sąsiadów...?[/video]
filmik pierwsza klasa:-D:-D:-D:-D:-D

witam
a ja wlasnie smaze nalesniki na takie jakby poznie sniadanie (m dzis dał mi pospac i wstałam po 12:szok::-D)
zaraz sie za kokardki zabieram bo cosik musze nadrobic dzism imieniny robi a jutro na kregle jedziemy wiec czasu coraz mniej;-):tak:

a u mnie ładnie śnieżek pruszy :-)
już 2 dzień , mam nadzieję że się utrzyma tak do wigilii chociaż:-p

dowikla to sobie pospaliście dzisiaj:-p

lidka , fajnie że już lepiej z gardełkiem, kuruj się kuruj bo do świąt tylko kilka dni zostało:tak:

natalineczko ale Ty to pospałaś:szok: konkretnie.. hehe :-D

A ja robie sobie kolejna przerwe w sprzataniu:-pW sumie to sie zastanawiam czy juz nie zakonczyc na dzisiaj tych porzadkow:tak::tak::tak:Posprzatalam od gory do dolu lazienke ,ubikacje i garderobe:tak::tak::tak:Wlasnie zjedlismy obiadek i mlodzi na szczescie sie bawia:tak::tak::tak:

NATALI
To zaszalalas dzisiaj ze spaniem:tak::tak::tak:Fajnie masz

LIDUS
Super ze z gardelkiem juz lepiej:tak::tak::tak:
Moje mnie znowu rano mega bolalo:no:

VIKAMCIA
W obecnej sytuacji to chyba jestes jedyna ktora cieszy sie z sypiacego sniegu hehe;-):-)
U nas sniegu pod dostatkiem,ale czy sie utrzyma do swiat to sie okaze bo zapowiadaja ochlodzenie od jutra:no::no:
Z dwojga zlego to juz wole mega duzo sniegu niz ta cholerna chlape:no:

pewnie jakbym miała takie problemy z dojazdami to też bym się nie cieszyła;-)
choć u mnie w pl w miasteczku , w godzinkę przejdziesz z jednego końca miasta na 2 więc też byłoby fajnie jak piechotką;-)

a tu się ciesze , choc skutki znam.. znów wszystko pozamykają a ulice będą oblodzone i nikt nie wyrruszy autem z domu przez jakiś czas;-)

reklama
Witam dziewczynki. Dawno mnei nei było, bo chyba ze 2 dni? Dospać nie moge iwęc wskoczylam an bb

A co do tortów to wcale nie trzeba mieć talentu ,przyjedź do mnie to Cię nauczę. :tak:;-):-D:-D:-D
uważaj uważaj, bo jeszcze zapamietam:-D

Kamcia fajny torcik ale mloda przepieknie wyglądała!

u mamy zostawilam jeden komplet zapasowych kluczy tak na wszelki wypadek
nawet mama o tym zapomniala

zaszalalas pracusisu ale trzeba na te oprawki zarobic:-D:-D:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p:-p
oj trzeba trzeba.
A u naszych amm tez zapasówki są, raz, żeby miały sie jak dostac:sorry2:gdyby nas nie było, a 2 gdybym zgubiło ( bo to raczej ja niż Piciu )

Lunka ty nasza pszczółko, zapewne koleżanki z pracy krzywo na ciebie patrzyły :-p:-p
no powiem Ci, ze część mało mnei ne zjadła, ale one nie karmią mojej rodziny więc niech się wypchają:-)

No i mojej Wikusi bo ma imieniny dzien przed Wigilia:tak:
naszej Wici tez wypadły przed swietami, ale żeby nie miałą urodzin, imienin i gwiazdki w jednym mies to przeniesliśmy na inny mieś.

tylko przez to sprztanie,ciagle mycie rak w domu,w pracy to juz w ogole ciagle i dezynfekcja t znow mam rany na dloniach:-:)-:)-(
jak zaciskam piesc to mi skora na dloniach peka:-:)-:)-:)-:)-(
Ana kochana a o rękawiczkach słyszałąś? no nie szkoda rąk? polecam neutrogene norweską czy jakos takoś i czerwony garnier.
Na noc czy na wieczór jak nei bedziesz maiął już roboty grubo alantanem posmaruj. Ja mam podarta skóre od tych ulotek cholernych i tak się ratuję.

W weekend planuje powyciagac ozdoby swiateczne i je porozstawiac z dziecmi:tak::tak::no:Widzialam ostatnio super drzewko choinkowe chyba bonsai:tak::tak:Takie duze,biale,ubrane i z lampkami no idealnie w moim guscie ale cena powalajaca bo 800zł:szok::szok::szok:
My dziś wieczorem weźmiemy się za choinkę. A cena :szok:

ale się naśmiałam, az Picia obudziam. No i mam za swoje, musze spadać.

Do góry