reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

oj kerna z tym kontem to nie ciekawie, ale jak zmienisz to moze przeleja kase na to prawidlowe...
powinni bo co niby zrobia z kasą???
a jeśli małej te ćwiczenia pomagają i mają być wykonane tak jak je wykonujesz to trzeba.. wazne żeby było lepiej
a co się je w wigilię.. to zależy z których stron pochodzisz:-D bo z róznych stron różne dania się podaje..
np u mnie kapustę z grochem a gdzie indziej z grzybami...
ja robię :
smażona rybka(niekoniecznie karp bo nie lubimy karpia)
rybka po grecku
śledzie w śmietanie
sosik grzybowy
barszcz
uszka do barszczyku
susz(sok z suszonych owoców)
makiełki(makaron gruby z makiem zmielonym i rodzynkami)
jagły(kasza jaglana gotowana na mleku)
kapusta z grochem
zawsze dajemy chlebek
no i chyba starczy..
a poświetrach wiadomo bigos sałatki , ciasta itp ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja
Wczoraj juz nie pisalam bo bylam niezle padnieta:no:Po sniadanku sie zebralismy i pojechalismy do tej ciotki co jezdzi na wozku:tak:Pozniej tesciowka wyciagnela mnie na zakupy:szok:A ja madra dalam sie wyciagnac myslac ze potrwa to zdecydowanie krocej:no:No ale kupilam sobie troszke na swieta no i nowy stol do kuchni:tak::tak::tak:Ale ze nie mieli go na stanie to przywioza mi dopiero 27:tak::tak::tak:Tesciowa namowilam i w koncu wybrala i kupila sobie meble do salonu:tak::tak::tak:Tak wiec zakupki udane byly:tak::tak::tak:Dzieciaki na czas zakupkow byly w takim jakby przedszkolku a pozniej od razu na zarelko poszlismy:tak::tak::tak:W domu zladowalismy jakos po 18 chyba:szok::szok::szok:Dziewczynki sie troszke przespaly w drodze:tak::tak::tak:
Caly dzien wczoraj sypal snieg,wiec drogi znowu masakryczne:no::no::no:W nocy chyba tez msuialo sypac bo jest tyle sniegu ze szok:szok::szok::szok:
No ale co z nim sie stanie to nie wiem bo niby od jutra zapowiadaja temp na plusie:szok:

MEDEA
Dolaczam sie do zyczen:tak::tak::tak:

KERNUS
WSpolczuje Ci z tym kontem:no::no::no:Oby przelali ta kaske na to wlasciwe:tak:Jesli chodzi o zarelko na Wigilie to ja tez jeszcze nie do konca wiem co zrobie:no:W sumei to tez pierwszy raz bede sama z dziecmi bo M przylatuje 30:tak::tak::tak:
Za to w pierwsze swieto mam gosci a w drugie wbijam sie do siory na obiad i kawe jesli nei urodzi do tego czasu hehe;-):-)

Witam i ja :-):-):-)
Weekend minął rodzinnie i dość pracowicie :tak::tak::tak:
W piątek mąż był na wigilii w pracy i okazało się ze dostali paczki i koperty, więc za to co było w kopercie kupiliśmy sobie oto taki aparacik

doskonały aparat FUJI FinePix S1800 HD (1375583479) - Aukcje internetowe Allegro
No więc mam teraz nową zabawkę do opanowania :-D:-D:-D
W sobotę pojechaliśmy najpierw na zakupy a potem ubieraliśmy choinkę, no a wczoraj z Mają piekłyśmy pierniczki :tak::tak::tak: tylko jeszcze dzisiaj mus dywan wyprać i mogę czekać na święta :tak::tak::tak:
A co do tego jakie mają być święta to mam nadzieje ze jednak chlapy nie będzie :no::no:
Kerna ojejku jeszcze przeprawy z kontem cię czekają, oby pieniążki wpłynęły na to właściwe :tak::tak: a komentarzami na temat jak ćwiczysz Laurę to się nie przejmuj bo w końcu to ciebie uczyli a nie twoja rodzinę i to ty lepiej wiesz jak to poprawnie robić

dziewczyny mam pilnie pytanko..

zna się któraś na drukarkach ???
chciałam wydrukowac kilka zdjęć... ale niestety wychodza mi zamiast żywe kolorki to takie poszarzałe:baffled: nie wiem czemu...
wcześniej miałam normalne a nic nie zmieniałam w opcjach...jak ustawić kolorki...?

Witajcie kochane wiem ze jak po ogien ale mam sprawe do was znacie sie moze któraś na Fizyce potrzebuje dla siorki rozwiązania.
temat jest taki Sześcienny klocek o krawędzi 2 cm waży 0,216 N. Metal,z którego wykonano klocek ma gęstość jaką?
a.920 kg/m3
b.7900 kg/m3
c.2700 kg/m3
d.11400 kg/m3
Prosze jak która wie niech mi napisze Plissss
fizyka:baffled::baffled::baffled::baffled:
naet chemie bardziej lubiałam:-D:-D
Wiktoria potrzebny jest wzrór...pod wzór podkłada sie dane i rozwiazuje równanie...wzór na gęstość.

I ja isę witam i znikam. tak tylko zaglądnęłam, poczytałam i zapomniałam. taki mam burdel w głowei że nie wiem jak się nazywam. dziękuję kochane za wsparcie...AS buziaki ogromne od Laurki:tak::yes:
My niedizele przesiedzieliśmy w domku..jak nigdy.
Nadal czekam na M...zjawi się dopiero w środę i tym sposobem nie widzieliśmy sie meisiąc, Oby zdążył na wigilie....
choinkę dzisiaj ubrałąm....na biało z lampkami koloru fuksji:-) nawet fajnie..
Posprzątałam chatkę, jutro wpadnie koleżanka z ławki jeszcze z podstawówki bo przejęła się naszą Laurą....fajnie, szkoda tylko że w takich okolicznościach.
Zapaliłam sobie kadzidełko, pusciłam smenta i się dołuje.....
Myślę co zrobić na święta do żarcia ale nawet nie pamiętam co się je w wigilie:no::eek: ja chyba zaczynam wariować.
Nie chce mi się iść nigdzie na wigilie..najchętniej spędziłąbym ją w czwórkę...w końcu razem. Ale mój jest nad wyraz obowiązkowy no i mus musem cza iść i gadać w kółko macieju o tym samym....
dzisiaj jak ćwiczyłam Laurę to byli moi rodzice i stiwerdzili że jej robię krzywdę, że za mocno, że nie tak...że może przez to łokieć jej się przesuwa...nosz....
A żeby było śmieszniej odczytałam teraz maila z fundacji gdzie napisałą mi babka że konto powinno być wpisane inne.....no jak mnie nie szczeli to będzie git. Jutro dopiero mają czynne od 13tej więc od razu zadzwonięczy jak ktoś mi przelał kasę na tamto konto to będzie się liczyć czy przepada...
a ja nadal się amrtwię bo Laura nadal nie tyje a do tego jej kupki chyba zaczynaja się robić dziwne...
No to tyle marudzenia idę lulu. Całuję wszytkie:happy2:
współczuje kochana jak bedziesz znała nowy nr konta to dawaj no tu:tak::tak:
a rodziców sie nie słuchaj w koncu wiesz jak cie na rehabilitacji uczyli:tak::tak:
Witam i ja :-):-):-)
Weekend minął rodzinnie i dość pracowicie :tak::tak::tak:
W piątek mąż był na wigilii w pracy i okazało się ze dostali paczki i koperty, więc za to co było w kopercie kupiliśmy sobie oto taki aparacik

doskonały aparat FUJI FinePix S1800 HD (1375583479) - Aukcje internetowe Allegro
No więc mam teraz nową zabawkę do opanowania :-D:-D:-D
W sobotę pojechaliśmy najpierw na zakupy a potem ubieraliśmy choinkę, no a wczoraj z Mają piekłyśmy pierniczki :tak::tak::tak: tylko jeszcze dzisiaj mus dywan wyprać i mogę czekać na święta :tak::tak::tak:
A co do tego jakie mają być święta to mam nadzieje ze jednak chlapy nie będzie :no::no:
Kerna ojejku jeszcze przeprawy z kontem cię czekają, oby pieniążki wpłynęły na to właściwe :tak::tak: a komentarzami na temat jak ćwiczysz Laurę to się nie przejmuj bo w końcu to ciebie uczyli a nie twoja rodzinę i to ty lepiej wiesz jak to poprawnie robić
no zabaweczka swietna:tak::tak:
pozazdrościc;-)
tez byśmy taki mieli gdyby nas facet wtedy nie oszwabił:cool:

witam was w podłym nastroju niestety:dry:
duzo nie napisze bo nie mam weny
może później wpadne:dry:

Cześć dziewczyny ja po weekendzie wściekła jestem:wściekła/y:
Mój m pracował wczoraj do 17 i na dodatek jeszcze kasy nie dostał na święta :wściekła/y:
Poprostu do bani
A jeśli chodzi o fizyke to ja noga totalna z tego byłam więc nie pomogę:-(

Witam przy capucinko:tak:
Posprzatalam sobie dzisiaj cala kuchnie i ogarnelam cala chate:tak::tak::tak:Wiec pozniej zostanie mi tylko dopieszczenie:tak::tak::tak:
Wlasnei skonczylam pakowac te prezenty ktore mam juz kupione:tak::tak::tak:I tak jakos milo mi sie zrobiło;-):-)
Jak dziewczynki wroca z przedszkola to bedziemy ubierac choinke:tak::tak::tak:

VIKAMCIA
Ja nie pomoge bo zupelnie sie na tym nie znam:no::no::no:To nei moja dziedzina ze tak powiem hehe;-):-)

AGUSKA
Trzymam kciuki zebyscie szybko dostali kasiorke:tak::tak::tak:

ANACONDZIA
Fajny ten aparacio:tak::tak::tak:

A ja na 99% w tym tygodniu zostane ciocia u Patyczaka:tak::tak::tak:Wlasnie wyszla od ginki i ma rozwarcie na 2 cm i szyjke prawie w calosci skrocona:tak::tak::tak:

dziewczyny mam pilnie pytanko..

zna się któraś na drukarkach ???
chciałam wydrukowac kilka zdjęć... ale niestety wychodza mi zamiast żywe kolorki to takie poszarzałe:baffled: nie wiem czemu...
wcześniej miałam normalne a nic nie zmieniałam w opcjach...jak ustawić kolorki...?
Może tonery się pomieszały , albo co niektóre pozasychały???
Może masz kijowej jakości papier? Sama nabijałaś tonery? Zamienniki oryginałów tonerów masz? Więcej szczegółów proszę .:tak:;-):-D

reklama
Uff, jestem i ja, choc własnie usłyszałam, ze pralka przestała chodzic-trza rozwieszać...
Witam pośmierdziałkowo. Latałam dziś jak głupia. Prace skończyliśy o 13 a w domu byłam o 1. Masakra
Generalnie nic nowego, młoda zdrowsza, katar jak ręką odjął, mężowy nadal chory a ja się trzymam. Zakupów nadal nie zrobiłam i nie iwem kiedy ja sie z tym wszystkim wyrobie, no życie...

LUNKA
Widze ze cierpisz kobieto na bezsennosc:szok::szok::szok::szok:
Jak się wstaję co dzień o 4 to i w niedziele doleżeć się nie da:-)

luna wogóle ostatnio rzadko bywasz...
Nożadko, przepraszam, staram się choć raz dzienne wpaść i poczytać, odpisać, zaganiana i nic z tego nei widać.

Lece to pranie rozwiesić bo zapomnę i do jutra będzie isę kisić w pralce. pa

Do góry