reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

heheheheh, As on jest bezbłędny!

kamcia a musisz pzrez neta? kochana, teraz masz tego tyle w sklepach, nawet na targowiskach, czy giełdach, wzory do wyboru do koloru, u nas dowóz max 30 zł albo gratis! I o wiele taniej, bo taki tapczanik ten kwiatek na gąbce 300 z czymś a na sprezynach!-500 z czyms.

ide do wyrka, zimno mi z przemęczenia. Pa
właśnie muszę przez neta bo ja to będę do mojej mamy zamawiać a ona nam wysyłac kurierem do IE a u nas to nie ma takich właśnie fajnych tapczaników czy łóżeczek...:sorry2:
wszystko białe na wysokich nogach , albo dla dzieci drewniane w różu albo niebieskim...
i nic ciekawego:dry:

reklama
Cześć dziewczyny!! JAkaś dziś nie przytomna jestem:no:. Mały mój piekielnie marudny :baffled: i w ogóle skopany mam dziś dzień. As 76, dzięki za wklejenie linka z tym modułowym origami :-) świetna sprawa i nie taka skomplikowana. Już niedługo się pochwalę swoimi składakami z origami:-D. Po za tym nie szalej tak z tym sprzątaniem i odpoczywaj w miarę możliwości jak masz chore serduszko. Natalineczka555 3 mam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-) Uciekam do małego bo ma mola:-(

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten zimowy dzien.:-)
laski,ale w rzeszowie sypie śnieg????szok!!!:szok::szok::szok:paraliż na drogach,autobusy nie kursują,korki sie tworza kilometrowe jednym slowem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
a ja w taka pogode wybrałam sie do lekarza i stalam w korku 2 godz.jeszcze na parkingu sie zakopalam:angry: miałam wszystkego dosyc:baffled::wściekła/y: ale na szczescie juz w domku jestem i sie ciesze.:tak:
mój m odsnieża w kolo domu,krystian sie bawi, dzieci spią a ja odpoczywam.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to za chwilkę.

pozdrawiam.:-)

natalineczka-kciuki zaciśniete.

as-i jak sie dzis czujesz???
uważaj na siebie.

U nas też już od godziny nieźle sypie a jeszcze nie zdążyli sprzątnąć tego co nasypało kilka dni temu :sorry2::sorry2::sorry2:
Normalnie Syberia nam się robi :-D:-D:-D
Zaraz po dziecię muszę iść a potem razem usmażymy placuszki z jabłuszkami :tak::tak::tak:
Natalineczka trzymam kciuki za tą pracę :tak::tak::tak:

As jak się czujesz? Zdrówka dla Ciebie :tak:
Natali trzymam kciuki :-)
Lidka my takie zastoje mieliśmy dwa dni temu :tak: teraz na szczęście już lepiej :-)

Witam wieczorem :tak: ja u mamy jestem, w poniedziałek wracam do domu jak M po mnie przyjedzie po południu i będzie trzeba miasto zaliczyć i bank :-) teraz idę Kubę wykąpać potem kolacyjka i spać :tak: zajrzę jutro :-)

Nie wiem co sie w tym Poznaniu dzieje ale sa takie korki ze szok:szok::szok::szok:WSzystkie ulice dojazdowe do mojego siedla to jeden wielki korek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pojechalam z mlodym na basen jak zawsze w piatek no i myslalam ze ze spokojem wrocimy do domu ,uszykuje jakies zarelko i pojdziemy po dziewczynki do przedszkola:tak:
A tymczasem jechalismy z basenu ponad 2 godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Najgorsze jest to ze dziewczynki z przedszkola musze odebrac do godz 17;50 a nie bylo opcji zebym po Nie zdazyla:no::no::no:W tym telefonie ktory mialam przy sobie nie wiem jakim cudem ale nie mialam numeru tel do przedszkola:no::no::no:Juz prawie ryczalam po drodze bo nie wiedzialam co mam zrobic:no:Ale przypomnialo mi sie ze pare dni temu dzwonila do mnie jedna z mam z przedszkola i zadzwonilam do Niej z prosba o podanie tego tel:tak:Ale Ona juz sama zadzwonila do przedszkola i powiedziala ze sie spoznie.
Kurde rodzice wszystkich dzieci czekali w szkole 3 godz az wrocimy z basenu i nikt Ich nie raczyl poinformowac o co chodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Poprosilam jeszcze jedna z mam z Dominika klasy zeby poszla do Pan z przedszkola i tez w razie czego powiedziala co sie dzieje:no:
Ale to co natracilam nerwow i naprzeklinalam to moje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Dobrze ze jedan z Pan przedszkolanek mieszka na moim osiedlu i mogla bez problemu z dziewczynkami czekac az dojedziemy:tak:
Qrwa nie wiem jak to jest mozliwe zeby dopuscic do takich sytuacji na drogach:no::no::no:Tylko w naszym pieprzonym kraju moze dojsc do czegos takiego:no::no::no:
Juz mam normalnie dosyc:no::no::no:Zaraz zmykam pod prysznic,zrobie sobie wyrko i chyba sie poloze:no:

:-Ddziękowac Pani, dziękować:-D

Na szczęście wczoraj listonosz był tylko akurat wtedy gdy do sklepu wyszłam więc dzisiaj mus na pocztę ruszyć i prezent odebrać :tak::tak:
Znam ja to szczęście. MOże mne nie być pięć minut i jużlistonosz wybył:-)
Współczuje wydatku z autem

właśnie muszę przez neta bo ja to będę do mojej mamy zamawiać a ona nam wysyłac kurierem do IE a u nas to nie ma takich właśnie fajnych tapczaników czy łóżeczek...:sorry2:
no to lipa, większe koszta, no ale co zrobić...

hej babk właśnie wysłałam cv do Hotelu Gołebiewskiego trzymcie kciuki plisssss:tak::tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
n ajakie stanowisko?

Lidka ja dziś poszłam na autobus, zeby szybciej z roboty dotrzec. Autobus miał opóźnienie 34 minuty. Całe szczęście ja isę na niego spóźniłam 10 minut więc krócej musiałąm czekac.

I przypomniało mi się. Wczoraj autobus przejechał 13-letnią dziewczynke. Leciała do kościoła na roraty i 100m od kościoła wpadła pod autobus, wbiegła, no kurde, spojrzała w prawo, w lewo nie zdążyła...Nie wyobrazam sobei bólu rodziców, matko kochana...

A ja pół h temu wróciłam z roboty. No rewelka. Od 6 rano i zarobiłam całe 2x11.86-krew mnie zaleje:crazy:

oj kochana kochana do ciebie to jak grochem o ścianę:no:
daj sobie wreszcie na wstrzymanie:sorry2:
świat sie nie zawali jak troche sobie odpuścisz:sorry2:
zdrówka zycze:tak:

i ja skorzystam:tak::tak::tak:

witajcie
bylam dzis w kuroniu
chcieli mnie wysłac na jakies szkolenie 3 dniowe aktywizacyjne ale jak mu powiedzialam ze ja na macierzyńskim jestem to stwierdzil że przełożą to na styczń bądź luty:tak:
macierzyńskiego mężowi przekazać nie mogę bo jestem na bezpłatnym macierzyńskim i m także nie miałby płacone:dry:
szkoda bo teraz jedzie do niemiec na tydzien i póxniej bedzie miał wolne do połowy stycznia czyt.: bepłatny urlop:dry::crazy:
ciekawa jestem jak to będzie w styczniu na gwałtu rety szukam jakiejś roboty chociaż na miesiąc:-(
Kochana ja koduję ,ja wiem ,że nie powinnam.
Ale samo się nie zrobi ,a pomóc nie ma komu.
Powolutku z odpoczynkami z odpowiednim dystansem do siebie ,ale jakoś idzie do przodu ,bo musi.:-D:-D:-D
Mówiłam,że Ci tego nie darują.
Dobrze,że chociaż w czasie przeciągnęli.
Z drugiej jednak strony po takim kursie większe szanse na pracę .:baffled::baffled::baffled:

hej babk właśnie wysłałam cv do Hotelu Gołebiewskiego trzymcie kciuki plisssss:tak::tak:
Trzymak kciuki :tak:

hej mamuski!!!
witam sie i ja z wami w ten zimowy dzien.:-)
laski,ale w rzeszowie sypie śnieg????szok!!!:szok::szok::szok:paraliż na drogach,autobusy nie kursują,korki sie tworza kilometrowe jednym slowem masakra.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::szok:
a ja w taka pogode wybrałam sie do lekarza i stalam w korku 2 godz.jeszcze na parkingu sie zakopalam:angry: miałam wszystkego dosyc:baffled::wściekła/y: ale na szczescie juz w domku jestem i sie ciesze.:tak:
mój m odsnieża w kolo domu,krystian sie bawi, dzieci spią a ja odpoczywam.
jeszcze mnie czeka prasowanie ale to za chwilkę.

pozdrawiam.:-)

natalineczka-kciuki zaciśniete.

as-i jak sie dzis czujesz???
uważaj na siebie.
Nie zazdroszczę stania w korkach.
Czuję się jak z krzyża zdjęta ,ale coś człowiek coś musi.
Podobno jak coś boli to człowiek wie,że żyje. ;-):-):-)
Ciężko jest,ale daję radę.
Wkurza mnie,że więcej odpoczywam niż robię.
Jak odpoczywam to też w sumie robię ,ale aniołki albo bombki. :-D:-D:-D:-D:-D

Nie wiem co sie w tym Poznaniu dzieje ale sa takie korki ze szok:szok::szok::szok:WSzystkie ulice dojazdowe do mojego siedla to jeden wielki korek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pojechalam z mlodym na basen jak zawsze w piatek no i myslalam ze ze spokojem wrocimy do domu ,uszykuje jakies zarelko i pojdziemy po dziewczynki do przedszkola:tak:
A tymczasem jechalismy z basenu ponad 2 godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no:Najgorsze jest to ze dziewczynki z przedszkola musze odebrac do godz 17;50 a nie bylo opcji zebym po Nie zdazyla:no::no::no:W tym telefonie ktory mialam przy sobie nie wiem jakim cudem ale nie mialam numeru tel do przedszkola:no::no::no:Juz prawie ryczalam po drodze bo nie wiedzialam co mam zrobic:no:Ale przypomnialo mi sie ze pare dni temu dzwonila do mnie jedna z mam z przedszkola i zadzwonilam do Niej z prosba o podanie tego tel:tak:Ale Ona juz sama zadzwonila do przedszkola i powiedziala ze sie spoznie.
Kurde rodzice wszystkich dzieci czekali w szkole 3 godz az wrocimy z basenu i nikt Ich nie raczyl poinformowac o co chodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Poprosilam jeszcze jedna z mam z Dominika klasy zeby poszla do Pan z przedszkola i tez w razie czego powiedziala co sie dzieje:no:
Ale to co natracilam nerwow i naprzeklinalam to moje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Dobrze ze jedan z Pan przedszkolanek mieszka na moim osiedlu i mogla bez problemu z dziewczynkami czekac az dojedziemy:tak:
Qrwa nie wiem jak to jest mozliwe zeby dopuscic do takich sytuacji na drogach:no::no::no:Tylko w naszym pieprzonym kraju moze dojsc do czegos takiego:no::no::no:
Juz mam normalnie dosyc:no::no::no:Zaraz zmykam pod prysznic,zrobie sobie wyrko i chyba sie poloze:no:
Polska rzeczywistosc.:baffled::baffled::baffled::baffled:
Współczuję nerwów.:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

:-Ddziękowac Pani, dziękować:-D

Znam ja to szczęście. MOże mne nie być pięć minut i jużlistonosz wybył:-)
Współczuje wydatku z autem

no to lipa, większe koszta, no ale co zrobić...

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
n ajakie stanowisko?

Lidka ja dziś poszłam na autobus, zeby szybciej z roboty dotrzec. Autobus miał opóźnienie 34 minuty. Całe szczęście ja isę na niego spóźniłam 10 minut więc krócej musiałąm czekac.

I przypomniało mi się. Wczoraj autobus przejechał 13-letnią dziewczynke. Leciała do kościoła na roraty i 100m od kościoła wpadła pod autobus, wbiegła, no kurde, spojrzała w prawo, w lewo nie zdążyła...Nie wyobrazam sobei bólu rodziców, matko kochana...

A ja pół h temu wróciłam z roboty. No rewelka. Od 6 rano i zarobiłam całe 2x11.86-krew mnie zaleje:crazy:
Proszę bardzo.
Wypadek straszna rzecz.
Nie wyobrażam sobie,co czują Ci rodzice.
Za 3 tygodnie święta ,a tu taka tragedia... :-:)-:)-:)-(
Strasznie dużo dziś zarobiłaś.. :baffled::baffled::baffled:

Witam się wieczornie.
Znów mnie boli...:crazy::crazy::crazy:
Jak nic nie robię też mnie boli,więc coś muszę robić powolutku.;-):-):-)
Potem wkleję Wam bombki obrobione szydełkiem.:tak::-):-)
Moim zdaniem fajnie wyszły. :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
hej laski

dziekuje za komplementy no i ciesze sie ze mi wyszedl pokoik dzisiaj babka dzwonila ze jutro beda meble i mi przywioza wiec super :-):-):-)

Kerna super ze sie odezwalas zycz:-)e powodzenia i wracajcie szybciutko :-):-):-)

Dowikla wspolczuje wyobrazam sobie jak se denerwowałas ja tak kiedys wracałam z rzeszowa i był wypadek i nie mogłam zdazyc odebrac maksia ze szkoly dobrze ze zadzwoniłam do sasiadki i pojechala szybko po niego bo biedny juz stal pod szkola a ja stalam w korku:tak::tak::tak:

Lunka straszne rzeczy piszesz matko kochana wpolczuje tym rodzicom dziewczynki:-:)-:)-(

Natali trzymam kciuki oby ci sie udało:tak::tak:

AS lampe masz babowa w salonie ale nie zazdroszcze mycia:baffled::baffled::baffled:a odkopywanie auta z zasp to moja specjalnosc heeeeee

Vikamcia tak ja lubie kombinowac z kolorami :tak::tak:i lubie malowac sciany :-):-)ja chyba pomyliłam sie z wykształceniem moim heeeeee powinnam za malarza robic :-D:-D

no i tyle zapamietałam troche nietomna jestem bo juz spac mi sie chce .......niestety dzisiaj lenka zrobiła mi niespodzianke i obudzila sie o trzeciej nad ranem i marudzila nie chciala juz spac i taka marudna byla dzisiaj caly dzien wkoncu zasneła o 21.30 i spi :tak::tak::tak: maksiu tez spi razem z lenka o takkkkkkkkkkk:-D:-D:-D:-D

spia.jpg

Do góry