Natalineczka555
kocham kochać :)
jak chodziłam do szkoły to nie wyobrażałam sobie nauki w dzieńFajny jest -już go oblukałam.;-)
Widzę ,że tak jak ja zaczynasz.
Ja się jeszcze w nocy uczyłam angielskiego .
Kładłam się przed 5 ,a wstałam po 9 ;-).
zawsze na noc a mam sie na mnie darła że prad tylko czerpie
i tak siedziałam jak ty do 4 z tym ze nie codziennie bo o 6 pobudka na autobus
o własnie modułowe, a zapomniałam jak sie to nazywaJeśli chodzi o origami na choinkę ,to umiem zrobić łabędzia,który skrzydłami rusza jak go za ogon się ciągnie i świetnie udaje ozdoby choinkowe .Z origami modułowego możesz zrobić również bombki-kwiaty (są cudne) itp:
Wklejam przykłady:
origami modułowe - Szukaj w Google
Zdrówka dla Was.
Ty pół kuchni ,a ja pół salonu.
pamietam kuzynce na wesele robilismy takie dwa łabedzie do kąta
a mlodemu dzis rano robilam aniołka, żabkę skaczącą i ptaka co skrzydłami macha ale miał frajdę
jest bardzo prosteAs 76, poprostuśliczne. Wygląda to dosyć skąplikowanie ale mam nadzieję, że dam radę. Muszę tylko poczytać trochę na ten temat i zabieram się do roboty:-)
dasz rade;-)
mi sie marzy bernardyn bo ja uwielbiam takie kudłateMH my z Kubą też chcemy pieska trzeba tylko M przekonać a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć a to origami super co wrzuciłaś dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać
No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek najlepsza ogórkowa z hortexu normalnie pycha, spróbujcie sobie dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd
ale m w zyciu sie nie zgodzi bo mówi ze sie strasznie ślinią
mi osobiście sie sofy nie podobaja zwłaszcza dla dzieci bo sa niewygodne na łaczeniachbeata w tym problem ze u nas nie ma "prywatnie"
każda ciężarna ma takie samo traktowanie i takie same wizyty..
ogólnie w Irlandii ciężarne nie płacą za wizyty ani u kelarzy ani w szpitalu .. i to jest norma...
ale za tydzień jade do pl gina na połówkowe badanie..więc będę wiedziała wszystko co będę chciała wiedziec ;-)
a tak przy okazji..
jesteśmy na etapie kupowania łóżeczka dla małej...
bo nie widzi mi się żeby spała na dużym cały czas bo jak zacznie się wiercić to moze spaść a łózeczko już schowane...poradźcie mi które z tych byłoby najlesze:
chcę żebuy nie zajmowało zbyt dużo miejsca i było ładne :-)
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
DORA Łóżko drewniane Łóżeczko Super prezent (1341260685) - Aukcje internetowe Allegro
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA, ŁÓŻKO DLA DZIECI STAŚ, GWARANCJA!!! (1335458687) - Aukcje internetowe Allegro
ok dziopy teraz moja kolej bo nie wytrzymam wczoraj m zauważył u lenki "coś" w buzi a dziś po dogłebnym obejrzeniu tego czegos dochodze do wniosku że to ząb:-):-):-)
al tak dziwnie bo 3 a nie 1
juz wiemy dlaczego sie gadzina darła
a teraz dla was :
fajna piosenka
YouTube - Coca-Cola® Christmas Song by "Melanie Thornton - Wonderful Dream (Holidays Are Coming)"
i jeszcze świetniejszy filmik nie wiem czemu ale te ciężarówy zawsze ze świetami mi sie kojarzą i moim marzeniem jest zobaczyc taki pochód na zywo
YouTube - Coca-Cola Classic Christmas 90's TVC
a teraz zmienili reklame i mi sie nie podoba
ok spadam obiad konczyc bo mlody sie glodny obudzi