reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Fajny jest -już go oblukałam.;-)

Widzę ,że tak jak ja zaczynasz.

Ja się jeszcze w nocy uczyłam angielskiego .
Kładłam się przed 5 ,a wstałam po 9 ;-).
jak chodziłam do szkoły to nie wyobrażałam sobie nauki w dzień:no:
zawsze na noc a mam sie na mnie darła że prad tylko czerpie:-p:-D
i tak siedziałam jak ty do 4 z tym ze nie codziennie bo o 6 pobudka na autobus:tak:
Jeśli chodzi o origami na choinkę ,to umiem zrobić łabędzia,który skrzydłami rusza jak go za ogon się ciągnie i świetnie udaje ozdoby choinkowe .Z origami modułowego możesz zrobić również bombki-kwiaty (są cudne) itp:
Wklejam przykłady:
origami modułowe - Szukaj w Google

Zdrówka dla Was.
Ty pół kuchni ,a ja pół salonu. :tak::-D:-D:-D:-D
o własnie modułowe, a zapomniałam jak sie to nazywa:tak:
pamietam kuzynce na wesele robilismy takie dwa łabedzie do kąta:tak::tak:
a mlodemu dzis rano robilam aniołka, żabkę skaczącą i ptaka co skrzydłami macha ale miał frajdę:-D
As 76, poprostuśliczne. Wygląda to dosyć skąplikowanie ale mam nadzieję, że dam radę. Muszę tylko poczytać trochę na ten temat i zabieram się do roboty:-)
jest bardzo proste:tak::tak:
dasz rade;-)
MH my z Kubą też chcemy pieska :tak: trzeba tylko M przekonać :-p a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki :tak:
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć :-D a to origami super co wrzuciłaś :tak: dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać :tak:

No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę :tak: się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek :-p najlepsza ogórkowa z hortexu :tak: normalnie pycha, spróbujcie sobie :tak: dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd :zawstydzona/y:
mi sie marzy bernardyn bo ja uwielbiam takie kudłate:tak:
ale m w zyciu sie nie zgodzi bo mówi ze sie strasznie ślinią:-D
beata w tym problem ze u nas nie ma "prywatnie"
każda ciężarna ma takie samo traktowanie i takie same wizyty..
ogólnie w Irlandii ciężarne nie płacą za wizyty ani u kelarzy ani w szpitalu .. i to jest norma...

ale za tydzień jade do pl gina na połówkowe badanie..więc będę wiedziała wszystko co będę chciała wiedziec ;-)

a tak przy okazji..
jesteśmy na etapie kupowania łóżeczka dla małej...
bo nie widzi mi się żeby spała na dużym cały czas bo jak zacznie się wiercić to moze spaść a łózeczko już schowane...poradźcie mi które z tych byłoby najlesze:
chcę żebuy nie zajmowało zbyt dużo miejsca i było ładne :-)
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
DORA Łóżko drewniane Łóżeczko Super prezent (1341260685) - Aukcje internetowe Allegro
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA, ŁÓŻKO DLA DZIECI STAŚ, GWARANCJA!!! (1335458687) - Aukcje internetowe Allegro

mi osobiście sie sofy nie podobaja zwłaszcza dla dzieci bo sa niewygodne na łaczeniach:tak:

ok dziopy teraz moja kolej bo nie wytrzymam wczoraj m zauważył u lenki "coś" w buzi a dziś po dogłebnym obejrzeniu tego czegos dochodze do wniosku że to ząb:-):-):-)
al tak dziwnie bo 3 a nie 1:confused::-D
juz wiemy dlaczego sie gadzina darła

a teraz dla was :
fajna piosenka
YouTube - Coca-Cola® Christmas Song by "Melanie Thornton - Wonderful Dream (Holidays Are Coming)"
i jeszcze świetniejszy filmik nie wiem czemu ale te ciężarówy zawsze ze świetami mi sie kojarzą i moim marzeniem jest zobaczyc taki pochód na zywo:tak:
YouTube - Coca-Cola Classic Christmas 90's TVC

a teraz zmienili reklame i mi sie nie podoba:no:
ok spadam obiad konczyc bo mlody sie glodny obudzi:baffled:

reklama
jak chodziłam do szkoły to nie wyobrażałam sobie nauki w dzień:no:
zawsze na noc a mam sie na mnie darła że prad tylko czerpie:-p:-D
i tak siedziałam jak ty do 4 z tym ze nie codziennie bo o 6 pobudka na autobus:tak:

o własnie modułowe, a zapomniałam jak sie to nazywa:tak:
pamietam kuzynce na wesele robilismy takie dwa łabedzie do kąta:tak::tak:
a mlodemu dzis rano robilam aniołka, żabkę skaczącą i ptaka co skrzydłami macha ale miał frajdę:-D

jest bardzo proste:tak::tak:
dasz rade;-)

mi sie marzy bernardyn bo ja uwielbiam takie kudłate:tak:
ale m w zyciu sie nie zgodzi bo mówi ze sie strasznie ślinią:-D

mi osobiście sie sofy nie podobaja zwłaszcza dla dzieci bo sa niewygodne na łaczeniach:tak:

ok dziopy teraz moja kolej bo nie wytrzymam wczoraj m zauważył u lenki "coś" w buzi a dziś po dogłebnym obejrzeniu tego czegos dochodze do wniosku że to ząb:-):-):-)
al tak dziwnie bo 3 a nie 1:confused::-D
juz wiemy dlaczego sie gadzina darła

a teraz dla was :
fajna piosenka
YouTube - Coca-Cola® Christmas Song by "Melanie Thornton - Wonderful Dream (Holidays Are Coming)"
i jeszcze świetniejszy filmik nie wiem czemu ale te ciężarówy zawsze ze świetami mi sie kojarzą i moim marzeniem jest zobaczyc taki pochód na zywo:tak:
YouTube - Coca-Cola Classic Christmas 90's TVC

a teraz zmienili reklame i mi sie nie podoba:no:
ok spadam obiad konczyc bo mlody sie glodny obudzi:baffled:
To ,że one się ślinią to mały kłopot.
Większy to taki,że te psy absolutnie nie nadają się do mieszkań :no:
Mają dużą tendencję do dysplazji stawów biodrowych i nie lubią ciepła w domu.
Ciężko jest im w mieszkaniu ,bo potrzebują dużo przestrzeni i ruchu.

Gratuluję ząbka.:-D:-D:-D:-D

beata w tym problem ze u nas nie ma "prywatnie"
każda ciężarna ma takie samo traktowanie i takie same wizyty..
ogólnie w Irlandii ciężarne nie płacą za wizyty ani u kelarzy ani w szpitalu .. i to jest norma...

ale za tydzień jade do pl gina na połówkowe badanie..więc będę wiedziała wszystko co będę chciała wiedziec ;-)

a tak przy okazji..
jesteśmy na etapie kupowania łóżeczka dla małej...
bo nie widzi mi się żeby spała na dużym cały czas bo jak zacznie się wiercić to moze spaść a łózeczko już schowane...poradźcie mi które z tych byłoby najlesze:
chcę żebuy nie zajmowało zbyt dużo miejsca i było ładne :-)
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
DORA Łóżko drewniane Łóżeczko Super prezent (1341260685) - Aukcje internetowe Allegro
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA, ŁÓŻKO DLA DZIECI STAŚ, GWARANCJA!!! (1335458687) - Aukcje internetowe Allegro

Powiem szczerze,że dla mnie za bardzo dziecinne te łózka.
Ja wolę takie drewniane klasyczne.
Rosną razem z dzieckiem.:tak:

Witam i ja
U nas tez taka pizdzica ze szok:no::no::no:Na termometrze jest -10,ale przez ten mega wiatr jest odczuwalne jak -20:no::no:
Dziewczynki ubralam dzisiaj w spodnie od kombinezonu i dzielnie szly do przedszkolka:tak::tak::tak:Ale zajeło nam to ponad 20 minut hehe,no ale spacerek zaliczony:tak::tak::tak:I nawet nie marudzily ze Im zimno:szok:
A Dominik po w-f nie zalozyl juz rajstop i wracal do domu w spodniach i skarpetkach:szok::szok:Cholera a mnie jzu nogi szczypaly pod dzinsami:no::no::no:Chyab sama zaczne nosic jakies rajstopki jak dalej beda takie mrozy:no::no:
Miałam z mlodym jechac do siory ale nawet mi sie nie chce:no::no:Siedze sobie i pije herbatke z cytrynka a Dominik odrabia lekcje:tak::tak::tak:

Normalnie siedze w chacie i jest mi zimno:szok:Ogrzewanie mam oczywiscie rozkrecone no i wypilam przed chwilka goraca herbatke:tak::szok:
A tak wieje ze slysze jak ten wiatr obija mi sie o szyby:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja właśńie chciałam taki dziecinne:-D w miarę żey miała do np 7 latek.. a później już normalnie klasyczne;-)
no a jeszcze nie wszystkie natalineczko mają składania, bo do tego 1-wszego to jest normalny pojedyńczy materac:tak:

reklama
czesc kobietki!!!

witam sie i ja z wami w ten brzydki,zimny mrozny dzien.masakra co za pogoda aż sie z domu nie :no:chce wychodzic.:wściekła/y:
moje dzieci spią,krystian sie bawi,m w pracy a ja pranie nastawiłam,obiad juz zrobiłam,posprzątane mam wiec teraz mam chwilke czasu wolnego.;-)
wczoraj mnie nie było na bb bo m miał wolne wiec pojechaliśmy na zakupy "mikołajkowe":tak:
masakra jest cos kupic.....już zabawki sa poprzebierane i cieżko cos znależc:-(, ale sie udalo i już dla wszystkich mamy upominki.:tak:

wybaczcie ze nie nadrobie wczorajszego dnia ale mam dzis zły dzien,wszystko mnie wkurza :wściekła/y::wściekła/y:jakaś taka jestem przybita i jak by tego mało było to jeszcze tesciowa mnie tak w.....a :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:że masakra!!!!!!!!!!!!

dowikla-mam nadzieje ze dominik Ci sie nie rozchoruje.
ale mu musiało być zimno.:-:)szok:

natalineczka-gratuluje ząbka!!!

vikamcia-zgadzam sie z as jak dla mnie są te łożka za bardzo dziecinne.

Do góry