reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MH my z Kubą też chcemy pieska :tak: trzeba tylko M przekonać :-p a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki :tak:
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć :-D a to origami super co wrzuciłaś :tak: dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać :tak:

No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę :tak: się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek :-p najlepsza ogórkowa z hortexu :tak: normalnie pycha, spróbujcie sobie :tak: dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd :zawstydzona/y:

reklama
A ja miałam do reala się przejść bo to niby tylko 15min drogi ale jakoś na ten mróz nie chce mi się wychodzić i chyba podskoczę tylko do pobliskiego sklepu :-p:-p
MH no to nieźle mama jechała do domu :szok::szok::szok: mój mąż jeździ w takim razie "tylko" półtorej godziny (a normalnie zajmuje mu to 30min) :baffled::baffled:

MH my z Kubą też chcemy pieska :tak: trzeba tylko M przekonać :-p a ja bym chciała doga niemieckiego ale niestety nie stać mnie na niego :-( więc może chociaż labrador albo owczarek niemiecki :tak:
As daj zdjęcie tego żyrandolu :-) nie pamiętam czy go wrzucałaś kiedyś ale chce go zobaczyć :-D a to origami super co wrzuciłaś :tak: dzisiaj będę w sklepie to chyba sobie jakiś blok kupię i się wezmę :-) jak byłam mała to uwielbiałam to układać :tak:

No zupka się już kończy gotować, sos do spaghetti zrobiony i mogę posiedzieć trochę :tak: się ostatnio wycwaniłam i kupuję gotowe zupy z mrożonek :-p najlepsza ogórkowa z hortexu :tak: normalnie pycha, spróbujcie sobie :tak: dzisiaj sobie obiecałam że wszystkie lampy pomyję bo w dużym pokoju aż jakieś pajęczyny są, aż wstyd :zawstydzona/y:
Fanta cieszę się,że trafiłam w Twój gust. :tak:;-):-):-)
Jak chcesz to w wolnej chwili zrobię łabędzia z 1 kartki papieru (origami klasyczne) i ci go wkleję.
Beata jak Cię nie stać na doga to weź z odzysku.
Można za kilka złotych kupić psa ,który z jakiegoś powodu zmienia właściciela.
Najczęściej to alergia u dziecka lub pies zawarczał na dziecko i się chcą go pozbyć.
Nikt jednak nie powie,że pies zawarczał ,bo dziecko np włożyło palec psu w oko lub w odbyt ,bo tak się zdarza najcześciej.
Ech ...słów brak ...na bezmyślność...:-:)-:)crazy::crazy::crazy:
Zdjęcie mam ,ale z dalekatzn .Fotka z zeszłego roku robiona z boku salonu.
Z bliska nie robiłam.:no:

As dawaj zdjęcie jakie masz :tak: bo się napaliłam u muszę go zobaczyć :-D najpierw to muszę M namówić na psa :tak: a to nie będzie takie łatwe tym bardziej że dog niemiecki to wieeelki pies :-)

witam witam..
widze że już widziałyście nasz kalendzarz adwentowy:-)

natalineczko mała je co my , ale raczej nie wszystko a zwykłe potrawy , miesko z ziemniaczkami czy zupki..
nie sądzę żebyśmy się czymś zatruły:no:
zresztą D nic nie dolega a też je to co ja.... a nawet my więcej niż mała, bo my przyprawiamy jedzenie no i np pijemy maślankę albo zimne mleko , czy napoje do tego a mała nie...
na szczęście już jej przechodzi...

co do służby zdrowia tutaj,.. to róznie.. zalezy na kogo trafisz .. tak jak w pl:tak:
no i ja bym zadymę zrobiła ... ale dopiero po fakcie się ocknęłam co się stało i pomyślałam...
teraz to bym nawet z łóżka nie wstała dopóki by mnie nie zbadała...
a nie wiem wogóle czy u nas jakiś ordynator istnieje;-)

Kamcia zdrówka dla Was :tak: ja dlatego chodzę prywatnie do lekarza :tak:
As a gdzie można takie ogłoszenia poszukać? Z psami oczywiście :tak: ciężko znaleść u mnie w okolicy coś takiego :tak: zazwyczaj oddają jakieś kundelki a już rasowe sprzedają :sorry2:

As dawaj zdjęcie jakie masz :tak: bo się napaliłam u muszę go zobaczyć :-D najpierw to muszę M namówić na psa :tak: a to nie będzie takie łatwe tym bardziej że dog niemiecki to wieeelki pies :-)
Spoko
nowofunland lub bernardyn jeszcze większy :-D:-D:-D:-D

As 76, była bym bardzo wdzięczna. Jak będziesz miała chwilkę to poproszę o zdjęcie łabędzia:-)
Kurcze chciałam poszukać w necie,ale nia ma takiego jakiego ja robię. :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Kamcia zdrówka dla Was :tak: ja dlatego chodzę prywatnie do lekarza :tak:
As a gdzie można takie ogłoszenia poszukać? Z psami oczywiście :tak: ciężko znaleść u mnie w okolicy coś takiego :tak: zazwyczaj oddają jakieś kundelki a już rasowe sprzedają :sorry2:
Poszukaj na forach psich ,a konkretnie takich ,które dotyczą danej rasy.
Na dogomanii też warto posiedzieć :tak::tak:

reklama
beata w tym problem ze u nas nie ma "prywatnie"
każda ciężarna ma takie samo traktowanie i takie same wizyty..
ogólnie w Irlandii ciężarne nie płacą za wizyty ani u kelarzy ani w szpitalu .. i to jest norma...

ale za tydzień jade do pl gina na połówkowe badanie..więc będę wiedziała wszystko co będę chciała wiedziec ;-)

a tak przy okazji..
jesteśmy na etapie kupowania łóżeczka dla małej...
bo nie widzi mi się żeby spała na dużym cały czas bo jak zacznie się wiercić to moze spaść a łózeczko już schowane...poradźcie mi które z tych byłoby najlesze:
chcę żebuy nie zajmowało zbyt dużo miejsca i było ładne :-)
DISNEY PRINCESS Łóżko Łóżeczko Księżniczki (1333857011) - Aukcje internetowe Allegro
DORA Łóżko drewniane Łóżeczko Super prezent (1341260685) - Aukcje internetowe Allegro
Meble dziecięce BabyBest - Łóżko Romantic (1337967096) - Aukcje internetowe Allegro
ŁÓŻKO DZIECIĘCE - ALA KWIATEK ! TANIO !! (1330806232) - Aukcje internetowe Allegro
SOFA, ŁÓŻKO DLA DZIECI STAŚ, GWARANCJA!!! (1335458687) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry