Widziałam Twoje aniołki. Są poprostu prześliczne
. Masz do tego dryg. Ja niestety nie posiadam zdolności szydełkowych
. Więc nie pozostaje mi nic innego jak papier kolorowy i jakieś tam wycinanki. Może znajdę w necie coś ciekawego
Możesz do tego celu wykorzystać origami modułowe.
Ja uwielbiam ,ale czasu na to nie mam w tym roku.
Aniołki mi duszę skradły..
Dziewczynki jak chcecie po świętach takie aniołki to Wam je porobię.
Najwyżej będą na przyszłe święta.
W tym roku już się nie wyrobię.
Zamówień mam prawie 50 i maż na naszą choinkę też chciał co najmniej 20.
Ja odebralam mlodego ze szkoly i pojechalismy an chwilke do tej ciotki ktorej na codzien pomagał dziadekJednak od czasu kiedy jest w szpitalu jezdzi do Nije tesciowa i szwagierZjedlismy paczusie,pogadalismy i z powrotem do domkuZimno sie zrobilo jak choleraWypilam juz ciepla herbatke,mlody oglada bakugany i zaraz zmykamy po dziewczynki
Dominik ma jutro w szkole sprawdzian z wiazania butowOn nie umie jeszcze zawiazywac a ja nie umiem Go nauczyc hehe;-):-)Staram sie kupowac Jemu buty na rzepy a te zawiazywane zawiazuje tak ze zaklada je i sciaga bez odwiazywania
AS
No to szalejesz z porzadkami przed swietamiSkad Ty bierzesz na to sile,czas i checi?
FANTA
Moj tez sie czasami dal wykorzystywac do prasowania,ale ze teraz Go nei ma to kicha
BEATKO
U nas tez bylo slonce i nawet nie wiem kiedy sie skonczylo hehe;-):-)
A pomaranczka z gozdzikami to i ja musze koniecznie zrobic
Kochana przed świątami wyjątkowego powera dostaję.
U dzieci już okna pomyte ,firanki już wiszą .
Właśnie mam rozbabrane okno w salonie ,firanka się pierze,więc za jakieś 3 godzinki w salonie ją powieszę i będzie spoko.
Mam zamiar jeszcze dziś żyrandol w salonie umyć ,ale nie wiem jak tego dokonam.
Tam jest ok 25 żarówek ledowych,które można dotykać tylko w rękawiczkach.
Cały żyrandol składa się ze srebrnych świderków ok 5-6 cm.
A tych świderków jest chyba ze 100
Będę miała zabawę na cały wieczór,bo trzeba je myć każdy osobno
Kupiłam dziś pachnące świeczki -jabłko i cynamon ,wrzuciłam jakieś kolędy i robota lepiej idzie.
;-):-):-)