reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, witamy sie w to troche haotyczne poludnie Ostatnio biegamy jak szaleni i zapisujemy malego do wszyskich przedszkoli w okolicy, bo u nas z miejscem w przedszkolu jest katastrofa Na nic ostatnio czasu nie ma. Mam kupe prasowania, bleeee nie lubie tego, ale co trzeba to trzeba.
Ogolnie dzisiaj dzien troche szalony
Ogolnie dzisiaj dzien troche szalony
ale jazda z tymi wozkami ale mojego tam nie ma -ale trzeba wziasc poprawke na wszystko
moja gnidka wkoncu zasnoł jak wstanie to wybieramy sie do practikera,na zakupki pod tytulem cekol,kleje itp.......super spacer;-) ale kumpela robi pokuj dzieciom i poprosiła mnie zebym z nia pojechała
a dzis u mnie super pogoda SŁONKO
moja gnidka wkoncu zasnoł jak wstanie to wybieramy sie do practikera,na zakupki pod tytulem cekol,kleje itp.......super spacer;-) ale kumpela robi pokuj dzieciom i poprosiła mnie zebym z nia pojechała
a dzis u mnie super pogoda SŁONKO
reklama
brenda poprosimy o troche slonca do nas narazie to czarne chmury nad nami i zimno. Szymon jeszcze przeziebiony wiec nie bardzo moge z nim wyjsc a kupilismy mu w niedziele super kalisze po kaluzach moze teraz smigac. Narazie to po domu w nich biega a w niedziele wieczorem to wogole nie chcial ich zdjac z nog musialam go w nich polozyc spac i jak zasna dopiero zdjelam
Podziel się: