reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry, witamy sie w to troche haotyczne poludnie:szok: Ostatnio biegamy jak szaleni i zapisujemy malego do wszyskich przedszkoli w okolicy, bo u nas z miejscem w przedszkolu jest katastrofa:tak: Na nic ostatnio czasu nie ma. Mam kupe prasowania, bleeee nie lubie tego, ale co trzeba to trzeba.
Ogolnie dzisiaj dzien troche szalony:szok:

ale jazda z tymi wozkami :szok: ale mojego tam nie ma -ale trzeba wziasc poprawke na wszystko
moja gnidka wkoncu zasnoł jak wstanie to wybieramy sie do practikera,na zakupki pod tytulem cekol,kleje itp.......super spacer;-) ale kumpela robi pokuj dzieciom i poprosiła mnie zebym z nia pojechała
a dzis u mnie super pogoda SŁONKO

reklama
brenda poprosimy o troche slonca do nas narazie to czarne chmury nad nami i zimno. Szymon jeszcze przeziebiony wiec nie bardzo moge z nim wyjsc a kupilismy mu w niedziele super kalisze po kaluzach moze teraz smigac. Narazie to po domu w nich biega a w niedziele wieczorem to wogole nie chcial ich zdjac z nog musialam go w nich polozyc spac i jak zasna dopiero zdjelam

Do góry