reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja mega zmeczona i obolala:no:W nocy chyba zle spalam i rano nie mogla sie ruszyc tak mnie napierniczal kark,a wlasciewie to troszke nizej:no:No masakra jaks do teraz mnie tak boli ze szok:no:Oby jutro juz bylo lepiej bo planuje jakis zakupki zaliczyc:tak::tak::tak:
Dziewczynki juz spia a Dominik lezy i cos tam marudzi:tak::tak:Ja tez juz w wyrku i ogladam tv i cosik sobie patrze w necie:tak:
Poczytalam ale nie poodpisuje bo jakos weny brak

Chyba zjem sobie rogalika marcinskiego bo ostatni mi zostal i tak samotny lezy w tej kuchni;-);-):-D:-D
A od jutra znowu przez jakis czas sprobuje nie jesc slodyczy:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe no biedak, nie dobra zonka hihihi :-D:-D:-D

ja sie witam, w niezbyt dobrym humorze
niewyspana jestem... :-(
mala w nocy obudzila sie z goraczka prawie 40 stopni :szok:
przez cala noc robilam jej zimne oklady, dalam jej paracetamol i spadlo tylko do 38,7
a bilo od niej cieplem jak nie wiem
spala dzis u dzieci w pokoju bo mala caly czas marudzila
karmie ja tylko w nocy cyckiem ale ta nawet cycka nie chciala...
wkoncu kolo 6 wypila cycka i poszla spac
ale spala ze mna cala noc...
dzis tez od rana marudzi
spala tylko chwile
Sewek ok goraczki nie ma
a mala ma ponad 38
zobaczymy jak bedzie potem :tak:
m poszedl do pracy... :sorry2:
oj bidulko ty więc u małej też będzie ospa:confused:
lada chwila ja pewnie też wysypie:tak:
zdrówka oby szybko im przeszło:tak:
Obiecane fotki:tak::tak::tak:
Moja modelka :-D:-D:-D:-D:-D

normalnie diabeł wcielony :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

123xxye.jpg

2dkffhi.jpg

72sks4.jpg

15fm5c2.jpg

2lnijx3.jpg

2gxmdyv.jpg

14maw78.jpg

2m7w60g.jpg

30k385i.jpg
no sliczna ta modeleczka, naprawdę:tak::tak::tak:
uśmiechem swoim każde serce zdobedzie:tak::tak:
a mi się spać chce,jakaś taka dziwna jestem,rano tez Olika nie dała mi sie wyspać bo wstała o 65.30 i to sie nazywa miec dzień wolny.
jakaś nowa godzina:confused::-D:-D:-D
Agnes fotki super Oliwki :-D a kiedy Ty wkleisz jakiś fotki swojego sklepu co :tak:

Witam wieczorem. Widać że wolne bo nas mało :tak: każda odpoczywa :-) Kuba już zjadł teraz ogląda swoją bajkę :tak: a ja chodzę i co chwilę coś jem :sorry2: już mam prawie pustą lodówkę :-) dobrze że jutro sklepy pootwierane :tak: ja przed @ coś jakaś nerwowa jak szerszeń :no: bez kija nie podchodzić :no: będę iść pod koniec miesiąca do swojej to powiem żeby mi coś dała na nerwy bo czasem to jak bym tak pizgła to by pół chałupy nie było :-p no i w końcu muszę cytologię zrobić :sorry2: bo już woła o to :dry: kurde omleta bym sobie zjadła ale za dużo z tym roboty a mam tylko kakao a na ostro nie mam ochoty :sorry2: ach no trudno zrobi się coś innego :-) idę pobuszować w lodówce :-p
także wnioskuję o zdjecia interesu:tak::tak::tak:

witam sie wieczornie o 21 skonczyłam kokardki i nie mam co robic:no:
normalnie sie nudze:szok::-D:-D:-D
m śpi obok był kuzyn m i troche popili tzn wypili flaszeczke na pół
a później m doniósł 0,5 l naszego samogona
ciekawe jakie jutro beda mieli samopoczucie:-D:-D:-D:-D
ale dzis m juz nie skorzysta:no::no:
nienawidze zapachu alkoholu :no:
a u nas wieje jak cholera tak piździ ze okno nam otwarło w dużym pokoju:tak:
dobrze że nie zdązyłam małej jeszcze rozebrac do kąpania albo kąpać:no:
tyle co zaczęłam jej body rozpinać a tu jak nie hukni patrze roleta fruwa a okno na oścież kwiatki na ławie ziemia na podłodze no masakra:no:
boje sie teraz zeby mi sie w nocy nie otworzyły bo nas stąd wywieje:no:

Witam wpadłam sie przywitac.:-):-)
Dawno nie zaglądałam ale to z lenistwa:sorry2::sorry2::sorry2:u nas wszystko wporządku dzieciaki zdrowe i zdnia na dziec coraz bardziej niegrzeczne:wściekła/y::cool::confused2:.Kamilek dostał swoje łóżko i spi w nim sam zasypia i spi całą noc wiem ze odradzałyscie kupno tego łóżka ale ja jestem zadowolona Kamilek tez i to bardzo juz nie musze sie męczyc zeby go uspic :tak:.A co tam u was widziałam tylko iostatnią strone zdjecia Oliwki śliczna dziewczynka kiedys bedzie miała powodzenie :happy2:

Dodaje zdjecie Kamilka jak spi w swojim łóżeczku:tak:

Załączniki

• kamil 001.jpg
    kamil 001.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 29
Witam i ja :-)
Wczoraj robilismy z M porządki w garazu. trochę tego było :dry:

Helena nic innego nie robi tylko wymyśla co chce od Mikołaja :no: nie wiem co ona za koleżanki ma w przedszkolu :sorry2:

Wiki, to ty masz byc zadowolona, a nie my :tak:

Witam wpadłam sie przywitac.:-):-)
Dawno nie zaglądałam ale to z lenistwa:sorry2::sorry2::sorry2:u nas wszystko wporządku dzieciaki zdrowe i zdnia na dziec coraz bardziej niegrzeczne:wściekła/y::cool::confused2:.Kamilek dostał swoje łóżko i spi w nim sam zasypia i spi całą noc wiem ze odradzałyscie kupno tego łóżka ale ja jestem zadowolona Kamilek tez i to bardzo juz nie musze sie męczyc zeby go uspic :tak:.A co tam u was widziałam tylko iostatnią strone zdjecia Oliwki śliczna dziewczynka kiedys bedzie miała powodzenie :happy2:

Dodaje zdjecie Kamilka jak spi w swojim łóżeczku:tak:
no i super ze wszystko ok;-):tak:
no i ze ze spaniem problemow nie ma :tak::tak::tak:

witajcie
wpadam dopiero teraz
mala znow marudzi:sorry2:
mlody juzpi teraz czekam az mieso sie rozmrozi i dzis spagetti
czarkowi oczywiscie z wąsami :sorry2::-D
tzn wedle wynalezionego przez lunke przepisu na demotach:-D:-D
mldemu sie tak spodobalo ze jak robie spagetti to jemu zawsze z wąsami:-D

terz oglądam pierwsza miłośc
i siedze na neciku
dzis nowa dostawa kokardek przyszła wiec nudzic sie nie bede;-)
a ze sie dzis wyspalam wiec nocka będzie na produkcji;-):-D

hej laski

wpadam sie przywitac zła jestem dzisiaj jak osa wkurzyla mnie pogoda bo miałam dzisiaj miec robotników do zrobienia komina i kuzwa deszcz zaczał lac szlak by to nie trafil a jak przed zima tego mi nie zrobia komina to bedzie sie lac i snieg bedzie wlatywał na strych :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no i jeszcze chlop mnie wkurzyl , cholera jasna dla niego to wszystko sie zrobi :wściekła/y:samo...........ja na g:wściekła/y:lowie bede pewnie stawac zeby było zrobione i w domu i wookoło domu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Agnes ale masz mala modele :-) i moj syn ma takiego samego:-) królika identyczny:-):-):-)

Pati napewno ona tez bedzie przechodzic ospe tak jak u mnie nawet mojego chłopa nie minelo:-D:-D:-D

hej mamuski!!!
witam sie i ja w piątkowy dzien.za oknem raz słonce a raz deszcz:sorry2: do tego wieje strasznie:szok: a ja przez ta pogode nie :no:funkcjonuje normalnie.glowa mnie boli i słaba jestem.
dzieci spią,m w pracy a my z krystiankiem już po obiedzie.ja zasiadlam przed netem a krystian sie bawi.
wczoraj mnie nie bylo na bb bo nie miałam kiedy.rano zawsze cos tam jest do zrobienia,a po poludniu była u nas moja mama a wieczorkiem przyjechali znajomi i tak mi ten czwartek zleciał ze szok.:szok:

poczytałam ale wiele nie zapamiętałam bo z moją pamiecią to kiepsko:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

patrysia-oj Ci sie dzeciaczki pochorowały.pewnie niki też bedzie miała ospe.
dużo zdrowka dla nich.:tak:

natalineczka-no to nie zle musialo wiac jak ci okno otwarło.:szok::szok::szok:
dobrze ze wtedy małej nie kąpałas.

kernus-nie masz za co mi dziekowac.
tak jak Ci powiedziałam wpadaj do mnie kiedy tylko bedziesz chciała.
zapraszam!!!:tak::tak:

dowikla-kochana jak dziewczynki???
i jak tam twoja szyja???

wiktoria-witaj!!
a kamilek jest slodki.

agnes-jak nic :tak:modelka ci rosnie!!
sliczna jest.

witam dziewuszki...:-)

ja dziś czuję się masakrycznie po prostu..
ciśnienie mi skacze... yhhhh

wczoraj mnine telepało jakbym wypiła jakiś napój energetyzujący... a dzisiaj to musiałam wypić kawę bo tak mnie głowa bolała...
teraz już trochę lepiej ale nawet postów nie mogę czytać bo od tych literek to mnie oczy bolą... poczytam póxniej jak będe się lepiej czuła:sorry:

Witam laseczki piątkowo :happy2::happy2::happy2::happy2:
Wczoraj nie zaglądałam bo mieliśmy dzień bardzo bardzo rodzinny:tak:zrobiliśmy Antoniemu urodzinki w naszym gronie a że my liczna rodzinka to było wesoło graliśmy z dzieciakami w gry zabawy balonami trąbki dmuchanie świeczek no masa pryjemności :tak::tak: Antoni jutro skończy 2 latka nawet nie wiecie jak mi te 2 lata szybko zleciały:szok::szok::szok: wieczorkiem jak dzieci poszły spać to zrobiliśmy sobie z Pietruszką nasz wieczór wspomnieniowy od poczęcia do dziś Antoniego.......winko sex no moc przyjemności i czułości :-D:-D:-D:-D:-D
A od rana tez bieganina zakupy kupiłam wreszcie Antoniemu butki na zimę :tak::tak::tak::tak: i po raz pierwszy te nowe pampersy bella happy te fioletow są super(choć mój mistrz już powinien cały czas z nocnika korzystac a nie jak mu sie przypomni:confused:) a i musze mu kupić jakiś termo kubeczek taki spacerowy bo on na spacerku lubi ciepłe piciu pić...macie coś godnego polecenia?????????
Poczytałam troszku ale tak po łepkach bo ja tak między myciem jednego okna PRZESTAWIANIEM MEBLI A KOŃCZENIEM SERNIKA NOWOJORSKIEGO (sorrki za caps ale mam pomocnika:-))
MH sprzątniętego garażu zazdroszczę ja się mobilizuję od tak prawie roku do sprzątnięcia strychu...z marnym oj bardzo marnym efektem:confused::confused::confused:
Liduś to ty jak ja w taką pogodę ciśnienie spada i jestem ledwo żywa:sorry::sorry:ale dziś nadganiam wczorajsze obijactwo więc mam co robić :confused:
Natali u nas też tak wczoraj wiało:szok::szok::szok::szok: dzisiaj zresztą wcale nie lepiej:dry:
Dowikluś jak się dziś czujesz jak dziewczynki???????????
Pati może u małej to faktycznie ząbki a ospa...hmmm może być a nie musi:no:mój Adam miał ospę jak Julka miała 4 dni i ona się nie zaraziła ona miała w wieku 4 lat 2 dni po komuni Adama :tak::tak::tak:
Kamcia ja tez mam takie chwile że jak czytam jak dziewczyny idą do mamy do bratowej przyjaciółki to myslę kurcze jak one maja fajnie ja tu sama samiusieńka.... ale potem myśli odchodzą i cieszę się z tego co mam dzieciaki super faceta zdrowie ..a ty jeszcze w ciąży wiec hormony tez swoje robią ja ostatnie 3 m-ce ciąży często płakałam i czułam się taka do niczego:blink: trzymaj się niedługo będzie lepiej:tak::tak::tak::tak::tak: a tak właśnie patrzę na twój suwaczek to twoja mała rok młodsza od Tońka a wymiarowo większa :-D:-D:-D:-D
Coś jeszcze czytałam że Lunce naszej Ł Justy ma niby energię robić..a zapłata jakaś w naturze czy hmmmmm:cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D no ale my przecież jak rodzina co nie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D oj obym po uszach nie dostała :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Agnes Oliwka jest śliczna kurcze ale z niej już panienka :-) kochana jaki ona ma śliczny uśmiech a pamiętam jej ząbki wcześniej jakie miała śmieszne a teraz uśmiech iście holywodzki :-)))
Wiki tak jak dziewczyny pisały to tobie ma sie podobać ta sofka nie nam a Kamilek duży już chłopak :-) no i zaglądaj częsciej do nas :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja
A co tu takie pustki?:szok:My wstalismy jakos po 10 ,zjedlismy sniadanko i zbieralismy sie na zakupki:tak::tak:No i w sumie dopiero niedawno wrocilismy:tak::tak:Pogoda fatalna bo zimno,pada i wieje:no:
Zakupki udane bo w sumie kupilam prawie wszystko co chcialam:tak::tak::tak:Kupilam sobie wysokie za kolana kozaczki na korku:tak::tak::tak:Dziewczynkom w h&m rekawiczki a mlodemu zimowa kurtke w reserved i 4 pary rajstop z zygzakiem i czyms tam jeszcze:tak::tak::tak:No i wiadomo zarelko i to co potrzebowalam do domu

MALINUS
To super mialas wczorajszy wieczor i nocke:tak::tak::tak:
No a Antek juz ma 2 latka:szok::szok::szok:Ale ten czas leci

LIDUS
Ja tez sie dzisiaj nie za dobrze czuje przez ta pogode:no:Dziewczynki juz jakby lepiej-dziekuje:tak::tak:A moja szyja nadal boli niestety

Na zdjeciu sa moje kozaczki,ale na zywo wygladaja ladniej

Załączniki

• P7120032.jpg
    P7120032.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 42
Do góry