e tam ja tez tak myslalam jak czytałam As ale nie jest tak źle
idzie sie przyzwyczaic
a kawał znalazłam ale kiedys czytałam w krótszej wersji i lepszej
"Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża zeby kupić abażur z
kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół
roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na
skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba
nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole,
najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego
męża:
- A może powiesimy od razu ten abażur ?
No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na
krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał
go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem
biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w
tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a
on mówi:
- Kurde, ale mnie prądem *******nęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć ! "
Wita sie i ja
U mnie tez mega mgla i tez nic nie widacNo ale niby jest ciut cieplej na dworzeWiec pootwieralam sobie okna i wietrze chate(ogrzewanie oczywiscie chodzi bo inaczej to byloby z lekka zimno pewnie)
Mlode sie pokladaja i obydwie juz kaszlaja czuje sie jakby lepiej chociaz z ranca bolalo mnie gardlo
Niedlugo powinna przyjechac do mnei siora wiec posiedzi z malmi a ja skocze po Dominika do szkolyZastanawiam sie czy nie nawiedzic pediatry,chociaz domyslam sie ile tam bedzie dzisiaj dzieciakow chorych
MH
O ktorej Ty kobieto robilas to spaghetti
AS
Slicznie anioleczki
MALINUS
Super tekst AntkaNo jak nic rosnie Tobie maly cwaniaczek
A jak Julka sie czuje?
PATI
Fajnei ze z Sewkiem jzu lepiej,ale idz z Nim do lekarza moze co
No a test negatywny to dobrzeJa tez mysle ze to mogl byc taki okres tym bardziej ze mialas taka dluga przerweMi tez jakis czas po porodzie zdarzyl sie taki bardziej obfity
A co z ANKA laski?Wie moze ktoras cos
BEATKO
Dowcipy jak zwykle fajoweTo se poprawilam humor z ranca hehe;-)
kochana zdrówka dla was
Ntali a tobie to te kokardki sie nie nudza????????
po
A ANKA zyje zalatwia papiery nowe nie musi jechac do PL wystarczy ze dala upowaznienie bratu i on jej wybierze papier potwierdzajacy ze ma prawko i na tej podstawie jej tam w DE wyrobia nowe
nudza sie ale jak kasy nie ma to jakos trza wsmóc finanse domowe
no i spadam tyle mnie było :-)
zaraz trza na jakies zakupki sie wybrac ;-)