reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No właśnie, wiedzialam, ze o czymś zapomniałam, Malina, dawaj no kawałek karpatki :-p:-D:-D:-D:tak:

Jeszcze powiem, wam ze moje starsze dziecko wypatrzyło sobie w reklamie TV :sorry2: prezent, zastaw kucyków. Myślę sobie ok, 40 zł jakieś kucyki i akcesoria, ok, niema tragedii... Mają być na promocji w tesco, wiecie ile mieli sztuk tego :confused: 2!! A oferta ważna od dzisiaj. No ale obie są moje :-p:-D:cool2:

reklama
hej laski
wpadam i ja jakos weny brak na kompa nie wiem jakos wszystko mnie wkurza boje sie sama w domu siedziec jakis koszmar straszy mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mialam pokój malowac bo dziecko chce miec wkoncu wlasny kąt i co .....farby kupiłam ale jakos cieżko sie za to zabrac:baffled::baffled::baffled:nie wiem moze jak mi sie zachce to wkoncu zrobie:confused:
Smaze teraz placki bo ubzduralam sobie ze zrobie na obiad placki po wegiersku ......gorzej jak je zaraz przypale :-D:-D:-Dja tu sobie klikam a tam sie smaży :-D:-D:-Dide zerknąc.....

Dobra smazy sie .......maksiu jezdzi quadem lenka spi mąz tez wiec co tu robic??????

Mam plana na niedziele chyba wybiore sie z dziecmi do FANTAZJI do rzeszowa bo maksiu juz mnie kilka razy prosil zebysmy pojechali a jest teraz 4 dni wolnego to czemu nie:sorry2::sorry2::sorry2:

Malinka daj kawalek karpatki:-D:-D:-D

Mh ale z ciebie spryciula , ale tez mi promocja na dwa komplety kucyków wysilili sie ze hej:-D:-D:-D:-D

Dowikla zdrówka dla dziewczynek :tak::tak:

Pati super ze u ciebie juz lepiej :-)

AS aniołek pierwsz klasa superrrrrrrrrrr:-)

Ntali a tobie to te kokardki sie nie nudza????????

A ANKA zyje zalatwia papiery nowe nie musi jechac do PL wystarczy ze dala upowaznienie bratu i on jej wybierze papier potwierdzajacy ze ma prawko i na tej podstawie jej tam w DE wyrobia nowe:tak::tak::tak:

Natali ty naprawdę podaj sobie łapkę z As wy powinnyście nosić miano nocnych stróżów bb :-D:-D:-D:-D:-D ja bym sie rano wywracała gdybym tak mało spała :szok::szok::szok:

Beata znam ten dowcip ale zawsze mnie ubawi do łez:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dgdzieś jeszcze kiedyś czytałam dowcip w tym stylu o facecie co montował ten wymarzony kryształowy żyrandol i żona go w jajeczko stukneła :-D:-D:-D:-D:-Dwtedy to ryczałam razem z Pietruszką ze śmiechu ale nie mogę go nigdzie znaleźć :cool2::cool2:
Siedzi Antoni na podłodze i krzyczy"mamuniu daj mi kubusia bo umle":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJulki szkoła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

e tam ja tez tak myslalam jak czytałam As ale nie jest tak źle:tak:
idzie sie przyzwyczaic:tak:
a kawał znalazłam ale kiedys czytałam w krótszej wersji i lepszej:tak:
"Wczoraj namówiłam wreszcie swojego męża zeby kupić abażur z
kryształów (to co wisi z lampami na suficie), baaardzo drogi (pół
roku zbieraliśmy). Pojechaliśmy do sklepu, kupiliśmy abażur, na
skrzydełkach szczęścia popędziliśmy do domu, po drodze kupiliśmy butelkę koniaku (trzeba
nowy zakup ..tego tamtego, no obmyć). Siedliśmy przy stole,
najpierw strzeliliśmy po 50, potem powtórzyliśmy, no i mówię do swojego
męża:

- A może powiesimy od razu ten abażur ?

No i mąż, lub z powodu koniaku, lub widząc moje szczęście zgodził się. Postawiliśmy krzesło, na
krzesło taboret mały, mój mąż wspiął się na tą piramidę, a mi kazał
go zabezpieczać. Stoję taka szczęśliwa, obserwuję jak mój orzeł pod sufitem majstruje (a on był, nie wiem po co w szerokie bokserki ubrany), przenoszę wzrok niżej, i co ja widzę z tych sympatycznych bokserek wypadło mu jedno jajeczko, no i ja taka rozczulona tym widokiem
biorę i tak lekko pstryknęłam paluszkami po tym jajeczku. Mój tygrys w
tej sekundzie jak poleciał w dół z tej estakady wraz z abażurem, który rozbił się całkowicie na małe kawałki, wstaje szybko i z ostatkami abażuru w rękach podskakuje do mnie...myślałam, że zabije mnie, a
on mówi:

- Kurde, ale mnie prądem *******nęło, aż do jąder doszło, dobrze, że nie na śmierć ! "
Wita sie i ja
U mnie tez mega mgla i tez nic nie widac:no:No ale niby jest ciut cieplej na dworze:tak::tak:Wiec pootwieralam sobie okna i wietrze chate(ogrzewanie oczywiscie chodzi bo inaczej to byloby z lekka zimno pewnie)
Mlode sie pokladaja i obydwie juz kaszla:no::no::no:ja czuje sie jakby lepiej chociaz z ranca bolalo mnie gardlo:no::no::no:
Niedlugo powinna przyjechac do mnei siora wiec posiedzi z malmi a ja skocze po Dominika do szkoly:tak:Zastanawiam sie czy nie nawiedzic pediatry,chociaz domyslam sie ile tam bedzie dzisiaj dzieciakow chorych

MH
:szok::szok::szok:O ktorej Ty kobieto robilas to spaghetti:confused::szok::szok::szok:

AS
Slicznie anioleczki:tak::tak::tak:

MALINUS
Super tekst Antka:tak::tak::tak:No jak nic rosnie Tobie maly cwaniaczek:tak::tak::tak:
A jak Julka sie czuje?

PATI
Fajnei ze z Sewkiem jzu lepiej,ale idz z Nim do lekarza moze co:confused:
No a test negatywny to dobrze:tak::tak::tak:Ja tez mysle ze to mogl byc taki okres tym bardziej ze mialas taka dluga przerwe:tak:Mi tez jakis czas po porodzie zdarzyl sie taki bardziej obfity

A co z ANKA laski?Wie moze ktoras cos :confused:

BEATKO
Dowcipy jak zwykle fajowe:tak::tak:To se poprawilam humor z ranca hehe;-)
kochana zdrówka dla was:tak::tak::tak:

Ntali a tobie to te kokardki sie nie nudza????????
po
A ANKA zyje zalatwia papiery nowe nie musi jechac do PL wystarczy ze dala upowaznienie bratu i on jej wybierze papier potwierdzajacy ze ma prawko i na tej podstawie jej tam w DE wyrobia nowe:tak::tak::tak:
nudza sie ale jak kasy nie ma to jakos trza wsmóc finanse domowe:tak:

no i spadam tyle mnie było :-)
zaraz trza na jakies zakupki sie wybrac ;-)

Ostatnia edycja:
Malinka dawaj kawałek karpatki :-) no u mnie od wczoraj walą na tym poligonie :no:
Dowikla fajnie że Ci humor poprawiłam :-D zdrówka dla Was :tak:
MH widziałam tą reklamę w tv :tak: ciekawe ile u mnie wystawili tego na półki :sorry2:
Kamcia moja mama co roku to dostaje :tak: przepiękne są te kartki i kalendarz jeszcze :-)

No i już pół dnia minęło :tak: moje dziecko nawet nie myślało o spaniu dzisiaj :sorry2: na wieczór mam nadzieję że padnie ;-) byliśmy na spacerze klucze dorobić, ale fajnie na dworze jak słoneczko tak przygrzało :-) no ale teraz już się zachmurzyło :sorry2: ja to chyba w ciąży jestem :-D przed @ tak dziwnie jem ;-) teraz zjadłam mega big pączka z budyniem w środku i czekoladą a teraz ziemniaki smażone i wczorajsze pulpeciki chlebowe :-) a mam dzisiaj ochotę obejrzeć rozmowy w toku ale będę się śmiać :-D idę zajrzę później bo zaraz się zacznie :tak:

Natli własnie ten :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Iwcik kochana strachy przejda a teraz ciesz się ciszą wolnością domową i tym luzem :tak::tak::tak::tak:a wyjazd na małpi gaj super sprawa :tak::tak::tak::tak::tak:
Beatko Kubulec to ci coraz mniej w dzień spi co???mój Antoni raczej z tych lubiących spanie w dzień :tak::tak::tak:
MH to to samo co u nas w realu rzucili grę w promocji spadające małpki taaaaaa było ich az 4 sztuki rozeszły sie między pracownikami jak mi kumpela powiedział :baffled:
karpatka wyszła jami mówię wam :-D:-D:-D:-D:-D więc jak któraś chętna to zapraszam serdecznie póki jest :-):-):-):-):-) a jutro robię urodzinowy serniczek na zimno dla Antoszki bo w sobotę jak on ma urodziny to ja cały dzień w pracy będę :-:)-:)-:)-(

Malinka nie szczuj tą karpatką co :-):-):-) a teraz jeszcze sernik na zimno ;-) oj chyba na wolne zrobię ;-) Kuba też lubi spać w dzień ale coś dzisiaj mu się nie chciało i teraz padł :sorry2: dam mu pospać godzinkę :tak: wystarczy że się położył na łóżku i od razu go sen dopadł :-)
A ja Wam nie pisałam koło mnie budują basen kryty i miało być teraz otwarcie na początku miesiąca i co się okazało że zatrudnili jakiś bułgarów czy kogoś tam i teraz muszą poprawiać wszystko :no: jakieś poważne wady konstrukcji ma że może się zawalić :szok: i otwarcie dopiero chyba w styczniu jak dobrze pójdzie :sorry2: masakra a już myślałam że będę miała blisko basen :dry: teraz to się boję tam iść :no:

No właśnie, wiedzialam, ze o czymś zapomniałam, Malina, dawaj no kawałek karpatki :-p:-D:-D:-D:tak:

Jeszcze powiem, wam ze moje starsze dziecko wypatrzyło sobie w reklamie TV :sorry2: prezent, zastaw kucyków. Myślę sobie ok, 40 zł jakieś kucyki i akcesoria, ok, niema tragedii... Mają być na promocji w tesco, wiecie ile mieli sztuk tego :confused: 2!! A oferta ważna od dzisiaj. No ale obie są moje :-p:-D:cool2:
hehe spryciula z Ciebie ze szarplas az dwie :-D:-D:-D:-D
hej laski
wpadam i ja jakos weny brak na kompa nie wiem jakos wszystko mnie wkurza boje sie sama w domu siedziec jakis koszmar straszy mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mialam pokój malowac bo dziecko chce miec wkoncu wlasny kąt i co .....farby kupiłam ale jakos cieżko sie za to zabrac:baffled::baffled::baffled:nie wiem moze jak mi sie zachce to wkoncu zrobie:confused:
Smaze teraz placki bo ubzduralam sobie ze zrobie na obiad placki po wegiersku ......gorzej jak je zaraz przypale :-D:-D:-Dja tu sobie klikam a tam sie smaży :-D:-D:-Dide zerknąc.....

Dobra smazy sie .......maksiu jezdzi quadem lenka spi mąz tez wiec co tu robic??????

Mam plana na niedziele chyba wybiore sie z dziecmi do FANTAZJI do rzeszowa bo maksiu juz mnie kilka razy prosil zebysmy pojechali a jest teraz 4 dni wolnego to czemu nie:sorry2::sorry2::sorry2:

Pati super ze u ciebie juz lepiej :-)
dzieki,
a co do malowania ja sie nie moge doczekac kiedy my wkoncu zrobimy remont, oczywiscie czekamy dalej az rodzice dostana kredyt :tak:
a zazdroszcze wypadu do fantazji - zrob zdjecia koniecznie:tak:
No i już pół dnia minęło :tak: moje dziecko nawet nie myślało o spaniu dzisiaj :sorry2: na wieczór mam nadzieję że padnie ;-) byliśmy na spacerze klucze dorobić, ale fajnie na dworze jak słoneczko tak przygrzało :-) no ale teraz już się zachmurzyło :sorry2: ja to chyba w ciąży jestem :-D przed @ tak dziwnie jem ;-) teraz zjadłam mega big pączka z budyniem w środku i czekoladą a teraz ziemniaki smażone i wczorajsze pulpeciki chlebowe :-) a mam dzisiaj ochotę obejrzeć rozmowy w toku ale będę się śmiać :-D idę zajrzę później bo zaraz się zacznie :tak:
ogladalam masakra, kurcze ja nie wiem co z tych chlopow bedzie jak to wogole w niczym faceta nie przypominalo :sorry2:

karpatka wyszła jami mówię wam :-D:-D:-D:-D:-D więc jak któraś chętna to zapraszam serdecznie póki jest :-):-):-):-):-) a jutro robię urodzinowy serniczek na zimno dla Antoszki bo w sobotę jak on ma urodziny to ja cały dzień w pracy będę :-:)-:)-:)-(
eeeee to aj chce karpatke i sernik :-p:-p:-p
wbijam sie :-D:-D:-D

Sewi jest ok
teraz Niki ma 38,7 dalam juz jej paracetamol i teraz spi...
ale to chyba zeby bo ma spuchniete gorne dziasla...
zobaczymy....
ja bym musiala isc pozmywac w zlewie a nie chce mi sie :dry:

Beatko ale sernik na zimno to mało pracy a dużżżooo pyszności więc polecam :-D:-D:-D a basen :szok::szok::szok::szok::szok::szok:chyba bym się bała tam iść:szok: chociaz u nas jak budowali centrum handlowe "turzyn" to wady konstrukcyjne wyszły nawet część się zawaliła to było jakieś 5-6 lat temu zabiło 3 pracowników i tez się odgrażałam że ja bym tam nie weszła i co?????????? popierniczam tam az miło :dry::dry::dry::dry:
Pati super że Sewi lepiej oby z małą marudą to były tylko zęby a nie jakiś paskudny wirus :baffled:zdrówka zdrówka zdrówka :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: z zauważyłyście że nasze dzieci to hurtem chorują :szok::szok::szok::szok:
Moje dzieciaki słuchają vivy i leci Doda Antek patrzy na nią jak zaczarowany i mówi łana łana :szok::szok::szok::szok:i nie wiem czy piosenka czy doda :baffled::-D:-D a Julka powtarza boze być dodą moje marzenie jak ja bym chciała być jak ona :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-Dzboczone te moje dzieci czy co :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:

I ja zagladam, poczytalam ale jeszcze sie nie wdrozylam wiec nie pamietam co ktorej
Malinka karpatka czestuje i sernik proponuje Beata opowiada z Natalineczka kawaly As jak zwykle zapracowana a aniolek sliczny!!! Patrysi zdrowia zycze dla dzieciakow...i wiecej nie pamietam.

Pozdrawiam wszystkie i pokaze sie pewno po weekendzie

reklama
No to jestem i ja
Siorka z mlodym pojechala:tak:Sajgon w chacie bym niesamowity,ale nie mam zamiaru tego mega porzadkowac bo juro bede miala malowany moj pokoj:tak::tak::tak:
Dzieciaki mi szaleja ale jakos mnie to nie rusza za bardzo hehe;-):-D
Czekam na Majke a pozniej na meczyk:tak::tak::tak:

MALINUS
Robilas karpatke Kochana,mniam mniam:tak::tak::tak:Sernik na zimno tez uwielbiam i robilam w sobote a w niedziele nie bylo juz po nim sladu :tak::tak::tak:
Super ze z Julka juz lepiej:tak::tak::tak:

PATI
Ja z moimi tez nie pojechalam do lekarza:no:W sumei One nie goraczkuja(tfu-tfu) wiec nie jest tak zle
Teraz wysylam Tobie zdrowka dla malej:tak::tak:Bidulka Kochana

NATALI
:-D:-D:-D
Ale sie usmialam hehe

Do góry