reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Gdybym wiedziała,że jesteś na necie to bym później jeszcze zajrzała :-D:-D:-D:-D

Witam .
Poszłam spać po 3 ,bo robiłam takiego oto aniołka.:-D:-D:-D
dzis juz raczej mnie nie będzie ;-)
m wraca :tak:
aniołek śliczny:tak::tak::tak::tak:

witajcie rano
zmywara juz idzie w chalupce jakims cudem nawet nie ma bałaganu:szok::-D
Czarek oglada bajkę mala juz steka wiec zaraz bedzie głodna
jeszcz obiadek wstawic i bedzie git:-p;-):-D
a mnie sie jakos spac chce:sorry2:
chyba zaraz sie jeszcze walnę na chwilkę;-)
bo pozniej na spacerek i mam nadzieje ze babka z kokardkami sie nie spozni:sorry2:
i stosunkowo wczesnie przyjedzie:sorry2:

reklama
Witam, aniołek piękny :tak:

Ja poszłam spać po 2 bo o północy robiliśmy z M spaghetti :-D no i jeszcze filmik :-p

I dzisiaj będę mało przytomna :sorry2:
Dzięki .
Też się ode mnie zaraziłaś nocnym buszowaniem :confused::-D:-D:-D:-D

dzis juz raczej mnie nie będzie ;-)
m wraca :tak:
aniołek śliczny:tak::tak::tak::tak:

witajcie rano
zmywara juz idzie w chalupce jakims cudem nawet nie ma bałaganu:szok::-D
Czarek oglada bajkę mala juz steka wiec zaraz bedzie głodna
jeszcz obiadek wstawic i bedzie git:-p;-):-D
a mnie sie jakos spac chce:sorry2:
chyba zaraz sie jeszcze walnę na chwilkę;-)
bo pozniej na spacerek i mam nadzieje ze babka z kokardkami sie nie spozni:sorry2:
i stosunkowo wczesnie przyjedzie:sorry2:
Dzięki Natali.
Kochana ja to widzę,że Ty jesteś maniak kokardkowy a ja maniak robótkowy.:-D:-D:-D:-D

Jedziemy na tym samym wózku. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam laseczki kochane :happy2:
za oknem mam taką mega mgłe że domu sasiada nie widzę (nie żebym za sąsiadem się oglądała :-p choć nie powiem nie powiem atrakcyjny jest :cool2:)
Pati no ja jak dziewczyny tu zagryzam paznokcie i jak wynik?????????????? no i zdrówka dla Sewka kurcze idź z nim do lekarza bo jutro święto a jak widac i jego wirusisko dopadło:-:)-(
Natali ty naprawdę podaj sobie łapkę z As wy powinnyście nosić miano nocnych stróżów bb :-D:-D:-D:-D:-D ja bym sie rano wywracała gdybym tak mało spała :szok::szok::szok:
Dowikluś jak zdrówko kohana jak dzieciaczki?????????
Lunka rogaliki faworki :szok::szok::szok::szok::szok::szok:kobieto kiedy ty masz na to siły i ochoty???????ja jak przychodze w sobotę po 14 godzinach pracy to jedyne o czym marze to kąpiel i sen oczywiście skrzętnie z tego korzystam :tak::tak::tak:jak instalacja napisz jak będziesz wiedziała:tak::tak::tak: a moje ciśnienie hmmm to troszku norma ..ja niskociśnieniowiec jestem niestety:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
As kochana jaki ten aniołek śliczny:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ja kocham takie ozdoby choinkowe bardzo bardzo :tak::tak: ubiegłym roku u nas były przed świętami targi właśnie z takim rękodziełem i były takie aniołki białe złote srebrne śliczne ale jak się zapaliłam do kupna to już zeszły:baffled::baffled:ale śliczne są podziwiam twój talent:tak::tak::tak::tak::tak::tak:sama bym chciała takie zrobić :tak::tak:
Kernuś kochana ty moja słuchaj wal ile można stukaj pukaj i Miśka zabieraj ze sobą pisz podania itp wiem że dzieci można zabierać :tak::tak::tak::tak: ale ta twoja kluseczka jest ślicZna :tak::tak::tak::tak:
MH spagetti o 2 w nocy:szok::szok::szok::szok::szok: a potem że niby 1.5 kg przybyło i że niby skąd to :dry::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale fajny wieczorek a właściwie nocke mieliście :tak::tak::tak::tak:wy to wogóle ostatnio jakiś miesiąc miodowy przeżywacie czy rozkwit uczuć czy cuś :-p:-D:-D:-D:-D
Beata znam ten dowcip ale zawsze mnie ubawi do łez:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dgdzieś jeszcze kiedyś czytałam dowcip w tym stylu o facecie co montował ten wymarzony kryształowy żyrandol i żona go w jajeczko stukneła :-D:-D:-D:-D:-Dwtedy to ryczałam razem z Pietruszką ze śmiechu ale nie mogę go nigdzie znaleźć :cool2::cool2:
Siedzi Antoni na podłodze i krzyczy"mamuniu daj mi kubusia bo umle":-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DJulki szkoła :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nie no Dziewczyny dobre jesteście :-D:-D:-D:-D no o sobie taka historia :-D:-D:-D
As super aniołek :tak:
MH a Ty nie masz kiedy gotować :-)
Meduska wszystkiego najlepszego dla Twojego Adama z okazji urodzin!!!!!!!!!!!

Witam z rana :-) słoneczko super świeci, ale w nocy mrozek chwycił :tak: M musiał szyby skrobać :-p a ja znowu mam lenia :sorry2: wypiję do końca herbatkę i do kuchni będzie trzeba wejść :tak: muszę iść klucze dorobić :sorry2: jeny ale lenistwo jak nie wiem co mi zagościło w tyłku :-) od wczoraj poligon mają w żaganiu i walą jak najęci a mi szyby się telepią w domu :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka!
Pamietacie mnie jeszcze???:cool2:Daaawno mnie nie bylooo:zawstydzona/y::sorry: ale dzialo sie u mnie oj dzialo wiec na BB wchodzilam zadko i z ledwoscia watki modowskie ogarnialam.
Maz stracil prace, Krzys poszedl do zerowki czas goni w pietke i ledwo na zakretach wyrabialam. Teraz powoli sie normuje, maz ma prace od sierpnia niestety dalej poza domem ale po prawie roku bez pracy nie ma co wybrzydzac. na szczescie jest co weekend
Krzys w zerowce sobie radzi a wychowawczynie jakos z nim choc latwo nie jest bo on nadpobudliwy
Nie probuje nawet nadrabiac ale postaram sie teraz na biezaco zagladac

Pozdrawiam wszystkie!!!:-)

Patrysia oby to nic powaznego nie bylo!!!! Nie cierpie jak dzieci maja goraczke!
witaj :)
Pati lepiej zrób test i badania i będziesz wiedzieć na czym stoisz :tak:
Natali to jutro będzie się działo :-p:-)

Witam wieczorem. Ja sobie siedzę jem chrupeczki i piję winko :-) trzeba sobie czasem humor poprawić :-) jak jutro nie zajrzę to czyli M mi laptopa zabrał :sorry: idę zaraz Kubę kłaść i też idę spać bo jakaś padnięta jestem :tak: do jutra Laseczki :-)

Przychodzi facet do sklepu myśliwskiego i prosi o lunetkę do karabinu. Sprzedawca sięga po najdroższy model i mówi:
- Ten celownik jest tak dobry, że stąd zobaczy pan mój dom na wzgórzu.
Po chwili obserwacji klient zaczyna się śmiać.
- Z czego pan się śmieje? - pyta sprzedawca.
- Widzę gołego mężczyznę i gołą kobietę, którzy biegają dookoła domu.
Sprzedawca bierze celownik, montuje go do strzelby, sięga po dwa naboje i składa propozycję:
- Dostanie pan ode mnie ten celownik wraz ze strzelbą za darmo, jeżeli strzeli pan mojej żonie w głowę, a jej kochankowi w przyrodzenie.
Facet jeszcze raz patrzy na dom sprzedawcy przez celownik i mówi: - Wie pan co? Myślę, że teraz załatwię sprawę jednym nabojem...
nizej opisze
Jak to Malinka powiedziąłą-padam na ryj. Faworki już zrobione-cała masa, no i kilka serduszek i gwiazdek też. Część rogalików juz isę piecze ale wątpie by to cos z tego wyszło-teściowa chyb akiepski przepis mi podałą-sam ajeszcze go nie próbowała. No trudno. Wstawiłam tylko jedną blachę-jak cos bedzi ezjadliwe to może jutro dokończe, bo dizs az mnei oczy pieką.

Pati i jak???
Biedny Sewek-zdrówka

Natali ja wiem, ze t nie to samo:-D

Zuzkus pamiętamy, alez Cię dawno nie było, choc nie powiedziaąłbym, ze aż tak. Ja mam pamięć na skróty, hehe

A młoda moja jeszcze nie śi, jutro do przedszkola znów po omacku będzie szła.
nizej opisze :)
Pati..paznokcie zgryze...jak wynik?????????????????????????????
Kurcze AS pytanie. bo ja zapisuje się do fundacji Splotu Ramiennego i nie wiem czy wtedy moge tez wystąpić do tego polsata itp?:eek:
Na turnus chce jechać bardzo, ale z Miskeim....niestety nie mogę go ze sobą zabrać, juz nawet sama Grodnerowa tak kombinowała, ale on jest za duży...Jak go zostawie na dwa tyg samego z babciato znowu na jej widok bedzie wrzeszczał:sorry: Ona jest kochana i dobrze sie nim opiekuje ale on ma straszne tęsknoty za nami. Jak byłam w szpitalu tydzień to M musaił wrócić do pracy i wracał tylko na wieczory. Michał z rykiem rano go wypuszczał z domu a do tej pory boi sięże iu babci sam zostanie..:zawstydzona/y: dlatego nie za bardzo mi to..nie chce mu pokrzywić psychy,,:confused2:
Pati, kurcze, ale mały ma temperature :no:
Zuzkuz witaj :tak:
Baeta, super uśmiałam się :-p
Kerna, zanam ten ból, mała została na ponad tydzień z babcia jak ja byłam z niki w szpitalu, potem, mnie na krok nie opuszczała :eek:

No i tyle bo mi M stoi nad głową :sorry:
no dzis juz jest lepiej zaraz pojde znowu spr
Wczoraj wybrałam się na imprezę z moimi koleżankami. Powiedziałam mężowi, że wrócę o północy. "Obiecuje ci kochanie, nie wrócę ani minuty później"- powiedziałam i wybyłam. Ale. impreza była cudowna! Drinki, balety, znów drinki, znów balety, i jeszcze więcej drinków, było tak fajnie, ze zapomniałam o godzinie.. Kiedy wróciłam do domu była 3 nad ranem. Wchodzę do domu, po cichutku otwierając drzwi, a tu słyszę tą wściekłą kukułkę w zegarze jak zakukała 3 razy. Kiedy się zorientowałam, że mój mąż się obudzi przy tym kukaniu, dokończyłam sama kukać jeszcze 9 razy... Byłam z siebie bardzo dumna i zadowolona, że chociaż pijana w cztery dupy, nagle taki dobry pomysł przyszedł mi do głowy - po prostu uniknęłam awantury z mężem... Szybciutko położyłam się do łóżka, myśląc jaka to ja jestem inteligenta! Ha

Rano, podczas śniadania, mąż zapytał o której wróciłam z imprezy, więc mu powiedziałam, ze o samiutkiej północy, tak jak mu obiecałam. On od razu nic nie powiedział, nawet nie wyglądał na podejrzliwego. "Oh, jak dobrze, jestem uratowana...." - pomyślałam i prawie otarłam pot z czoła. Mój maż, po chwili, spojrzał na mnie serio, mówiąc: "Wiesz, musimy zmienić ten nasz zegar z kukułką". Zbladłam ze strachu, ale pytam pokornym głosem: "Taaaak A dlaczego, kochanie?" A on na to: Widzisz, dziś w nocy, kukułka zakukała 3 razy, potem - nie wiem jak to zrobiła - krzyknęła "O kur .. a!" znów zakukała 4 razy, zwymiotowała w korytarzu, zakukała jeszcze 3 razy i padła na podłogę ze śmiechu. Kuknęła jeszcze raz, nastąpiła na kota i rozwaliła stolik w salonie. A potem, powaliła się koło mnie i kukając ostatni raz - puściła se głośnego bąka i szybko zaczęła chrapać...

Nie mogłam się powstrzymać żeby Wam tego kawału nie pokazać :-D:-D:-D:-D:-D
dobre dobre :D
Pati????

Beta no to zdrówko-ja dopijam piwko co od cias azostało, hehe

Kerna choler)ci)a ale ciężko

Ja pierdziu , najpierw myślalam, ze TY o sobie opowiadasz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Fantastyczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gdybym wiedziała,że jesteś na necie to bym później jeszcze zajrzała :-D:-D:-D:-D

Witam .
Poszłam spać po 3 ,bo robiłam takiego oto aniołka.:-D:-D:-D
aaaaaaaaaaaaaalllllllllleeeeeeeeeeeee cuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddoooooooooooo

malina dzis juz lepiej :) wiec moze to tylko wczoraj byl taki oslabiony ale bede go jeszcze obserwowac :)

witam kochane wiec tak
mialam wczoraj wejsc ale mialam problemz netem...
nie udalo mi sie wejsc na zadna stronke :(
robilam test pod wieczor bo nie moglam sie juz powstrymac, a czekac do rana to za dlugo :)
i wyszedl negatywny,
dzis bylam znow na becie zaplacilam kurcze 29 zl :/
masakra... wyniki dopiero w poniedzialek bo tak bylyby jutro no ale 11 listopada... i nieczynne ....
krwawie juz mniej ....
wiec moze to faktycznie byl okres? nie wiem juz sama dowiem sie po wynikach i wizycie u gina :)
a teraz musze isc sprzatac zajac sie sewkiem i potem wroce :)

Ostatnia edycja:
Wita sie i ja
U mnie tez mega mgla i tez nic nie widac:no:No ale niby jest ciut cieplej na dworze:tak::tak:Wiec pootwieralam sobie okna i wietrze chate(ogrzewanie oczywiscie chodzi bo inaczej to byloby z lekka zimno pewnie)
Mlode sie pokladaja i obydwie juz kaszla:no::no::no:ja czuje sie jakby lepiej chociaz z ranca bolalo mnie gardlo:no::no::no:
Niedlugo powinna przyjechac do mnei siora wiec posiedzi z malmi a ja skocze po Dominika do szkoly:tak:Zastanawiam sie czy nie nawiedzic pediatry,chociaz domyslam sie ile tam bedzie dzisiaj dzieciakow chorych

MH
:szok::szok::szok:O ktorej Ty kobieto robilas to spaghetti:confused::szok::szok::szok:

AS
Slicznie anioleczki:tak::tak::tak:

MALINUS
Super tekst Antka:tak::tak::tak:No jak nic rosnie Tobie maly cwaniaczek:tak::tak::tak:
A jak Julka sie czuje?

PATI
Fajnei ze z Sewkiem jzu lepiej,ale idz z Nim do lekarza moze co:confused:
No a test negatywny to dobrze:tak::tak::tak:Ja tez mysle ze to mogl byc taki okres tym bardziej ze mialas taka dluga przerwe:tak:Mi tez jakis czas po porodzie zdarzyl sie taki bardziej obfity

A co z ANKA laski?Wie moze ktoras cos :confused:

BEATKO
Dowcipy jak zwykle fajowe:tak::tak:To se poprawilam humor z ranca hehe;-)

MH niezła jestes z tym nocnym gotowaniem :-)
As śliczny aniołek...
Beata dobry kawał... choć już gl słyszałam tyle razy zawsze mnie śmieszy:-D
Pati ciekawe xco pokażą beta testy...
no a z tą gorączką to masakra:no: strasznie wysoka...

i powiem wam ze ja ostatnoio też zasnąć nie mogę w nocy... D poszedł spać o północy a ja siedziałam na farmeramie a później włączyłam sobie film..
wczoraj to samo , i przedwczoraj też...
coś mi sie porąbało.. ale nawet śpiąca nie jestem....:baffled:

dzisiaj dostałam pocztą piękne pocztówki (które sprzedają i to taka reklama jak chcę kupić to płacę jak nie to odsyłam (zaufanie mają do ludzi))
no ale do rzeczy.. malowane ustami:szok: a ja bym tego nawet ręcznie nie namalowała..
wstawię focie tych kartek woeczorem:tak: bo teraz nie chce mi się szukać aparatu:zawstydzona/y:

Hi jestem :-D
Karpatka upieczona ....żebereczka się duszą ziemniaczki obrane pranie wyprane dziecko jedno śpi drugie w szkole trzecie koloruje nową kolorowankę no mówcie mi wzorowa mama domowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kamcia moja mamcia co roku na wielkanoc i boże narodzenie dostaje te kartki i chyba jeszcze kalendarz zawsze wysyła więcej pieniędzy niż jest za to cena i faktycznie to jest cudowne :tak::tak:podziwiam tych ludzi kiedyś na poloni chyba był o nich program :tak::tak::tak:
Beatko masz lenia?????????????????? strzelaja powiadasz....znam ten ból:angry::angry::angry:u nas tez poligon się zaczął :angry:
Dowiklus zdrówka dla księżniczek malutkich :tak::tak::tak:i na pewno u lekarza będzie masa chorych dzieci u nas tak było wczoraj :baffled::baffled::baffled:a Julka dziękuję juz dużo dużo lepiej nie gorączkuje wesoła śpiewa gada jak najęta znaczy się wraca do żywych :-D
a no właśnie co z naszą Anią?????????
Pati super że test negatywny :tak::tak::tak:ale wiadomo warto u gina sprawdzic o co loto :tak::tak::tak: ja nawet jak miałm przerwe w miesiączce 3 m-czną to nigdy takiego obfitego okresu nie miałam :no: a ty kochana wiadomo musisz mieć siłę i zdrowie dla dzieci chłopa no i po to by zachwycać sobą :-D:-D:-D

Witam popołudniowo, dzisaj prawie skończyłam grabienie :tak::zawstydzona/y:

Pati, dobrze, że już troszkę lepiej :tak:
Malinka, zdrówka dal dzieciaczków niech jeszcze szybciej zdrowieją :tak:
Dowikla, zdrówka dla szczypiorków:tak:
No właśnie co z Anią :confused:

A co do gotowania w nocy, to oglądalismy film, "jedz, módl się, kochaj" czy jakoś tak, z Juia Roberts :tak: Bardzo fajny, ale na poczatku pokazują takie żarcie, ze mi mało język nie uciekł :szok::-D:-D więc zrobilismy jedzonko i moglismy spokojnie oglądać dalej :-D:-D:-D bez ślinienia się na kolana :sorry2::cool2:

A co do 1,5 na plusie to znalazłam winowajcę - owulacja, juz spadło mimo spagetti o północy :-D:-D:-D

reklama
Wita sie i ja
U mnie tez mega mgla i tez nic nie widac:no:No ale niby jest ciut cieplej na dworze:tak::tak:Wiec pootwieralam sobie okna i wietrze chate(ogrzewanie oczywiscie chodzi bo inaczej to byloby z lekka zimno pewnie)
Mlode sie pokladaja i obydwie juz kaszla:no::no::no:ja czuje sie jakby lepiej chociaz z ranca bolalo mnie gardlo:no::no::no:
Niedlugo powinna przyjechac do mnei siora wiec posiedzi z malmi a ja skocze po Dominika do szkoly:tak:Zastanawiam sie czy nie nawiedzic pediatry,chociaz domyslam sie ile tam bedzie dzisiaj dzieciakow chorych

PATI
Fajnei ze z Sewkiem jzu lepiej,ale idz z Nim do lekarza moze co:confused:
No a test negatywny to dobrze:tak::tak::tak:Ja tez mysle ze to mogl byc taki okres tym bardziej ze mialas taka dluga przerwe:tak:Mi tez jakis czas po porodzie zdarzyl sie taki bardziej obfity

A co z ANKA laski?Wie moze ktoras cos :confused:
dzis jeszcze z nim nie ide bo poki co to z nim jest bardzo dobrze... :tak:
a co z tym okresem to sie dowieky jak nawiedze gina, chyba ze skonzce wczesniej krwawic to moze uda mi sie wczesniej do niego pojsc :tak:
Pati ciekawe xco pokażą beta testy...
no a z tą gorączką to masakra:no: strasznie wysoka...

i powiem wam ze ja ostatnoio też zasnąć nie mogę w nocy... D poszedł spać o północy a ja siedziałam na farmeramie a później włączyłam sobie film..
wczoraj to samo , i przedwczoraj też...
coś mi sie porąbało.. ale nawet śpiąca nie jestem....:baffled:

dzisiaj dostałam pocztą piękne pocztówki (które sprzedają i to taka reklama jak chcę kupić to płacę jak nie to odsyłam (zaufanie mają do ludzi))
no ale do rzeczy.. malowane ustami:szok: a ja bym tego nawet ręcznie nie namalowała..
wstawię focie tych kartek woeczorem:tak: bo teraz nie chce mi się szukać aparatu:zawstydzona/y:
zazwyczaj wlasnie ci ludzie co maluja nogami ustami i wogole czym innym niz rece to moznabyloby sie zachwycac ich portretami... kiedys w tv widzialam i masakra normlanie szczeka opada
tez jestem ciekawa co beta wykaze!!
Hi jestem :-D
Karpatka upieczona ....żebereczka się duszą ziemniaczki obrane pranie wyprane dziecko jedno śpi drugie w szkole trzecie koloruje nową kolorowankę no mówcie mi wzorowa mama domowa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pati super że test negatywny :tak::tak::tak:ale wiadomo warto u gina sprawdzic o co loto :tak::tak::tak: ja nawet jak miałm przerwe w miesiączce 3 m-czną to nigdy takiego obfitego okresu nie miałam :no: a ty kochana wiadomo musisz mieć siłę i zdrowie dla dzieci chłopa no i po to by zachwycać sobą :-D:-D:-D
podziel sie karpatka :-D:-D:-D
ja zebre robilam w niedzile:-)
no ale pochwale Cie wzorowo mamo domowa :cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D
hehe sile miec zeby jak ktos mi cisnienie podniesie to w razie czego lekko tynknac i po nim hahaha :tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D

Sewi rozrabia, mala spi, za nieldugo obaid zrobie...
mala sie obudzi i potem zjemy...
poprasowalam sobie wkoncu
jak mi sie nie chcialo.... siedzialam chyba godz nad tym :dry:

Do góry