reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,

na dzień dobry to duuuużo zdrowia dla chorych dzieciaczków :tak::tak::tak:

U na s dzisaj piekna pogoda, ciepło i momentami słonecznie :tak: więc korzystam, byłyśmy z Niki w parku potem małe zakupki, mała usnęła w ózku więc jak wróciłam to wzięłam się za garbienie liści. Mała spała chyba z godzine na podwórku a ja i tak zrobiłam może połowę :eek:

Pasibrzuch po rosołku wcina mandaryny :szok::-D:-D

A ja mam na wadze 1,5 kg na plusie, nie wiem jak to się stało :no::wściekła/y:

reklama
nosz kolejna do kolekcji:confused:
zdrówka i jeszcze raz zdrówka:tak::tak:

no rzeczywiscie ciekwy dzien miałas:sorry2:
jak sie wali to na całej lini:sorry2:
niestety:dry:

ach ten Kuba:-D:-D:-D:-D
co on ma poradzic na to że dentysta taka fuszere odwalił i mu nitki pozostawiał w buzi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

witam nocnie wpadam tak na chwilke w koncu mialam czas sie wykapac i teraz waze jakies 10 kg mniej:-D
kokardki zostalo jedno pudlo na jutro akurat
a ja jutro do dowcipnego ide na kontrole i co najlepsze mialam tydzien temu zrobic wyniki na ta kontrole i co dzisiaj sie obudzilam:sorry2:
wiec jutro rano mam wycieczke do szpitala:sorry2:
tzn dzisiaj:-D:-D:-D
własnie zapakowałam zmyware, powiesiłam czesc prania na kaloryferki, ogarnęłam troszke i jem kolacje przy radyjku ale fjiusio grają same polskie kawałki takie sprzed 10 5 lat super:tak:
az nie chce sie isc spac
ale trzeba zaraz bo spanka duzo mi nie zostało ale co tam:-D

As to od Ciebie sie chyba zaraziłam:-D:-D
a co najlepsze to nadal mam ochote cos posprzatac:sorry2::-D:-D:-D:-D

a tu cosik na poranne rozluźnienie;-)

Jeżyk wybrał się z Krecikiem na włam.
Wleźli do domku myśliwego no i po ciemku macają co warto skroić.
Krecik ma większego czuja i znajduje sporo fantów, ale Jeżyk też daje radę.
W pewnym momencie Krecik wymacał lufę od fuzji i włożył do środka głowę.
Traf chciał, że w tym samym czasie Jeżyk wymacał kolbę.
Nie trzeba długo tłumaczyć, że Jeżyk nacisnął spust... ...Huk, wystrzał....
Krecik leży bez głowy na podłodze i trzęsie się w konwulsjach.
Podsuwa się Jeżyk, wymacał trzęsące się ciało Krecika i mówi:
- K****. ch***, nie śmiej się, bo ja chyba ogłuchłem!

Zaraziłaś się mówisz... :-D:-D:-D

Kawałek dobry,uśmiałam się :-D:-D:-D

Witam :-) ja tylko na chwilke bo o10 mam spotkanie w Poradni z pedagogiem w sprawie Wojtka a potem na 12.30 do pracy Miłego dnia :tak::-D
Witaj Asiu
Powodzenia u psychologa życzę .:tak:

Witam się:-)
As powaliłaś mnie tą nitka:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-Dno gorąco by mi się zrobiło:tak::tak::tak::cool2:Ale faktycznie zębów duuużo i nerwówki nie zazdroszczę. dobrze, że wsio ok:tak:
Lunka jak tam instalacja:eek:
Malinka osz Ty...lepiej juzcoś z Julą??
Ja po ginku wczoraj ok.Ale zdołowałam się trochę bo zaczęłyśmy gadać o Laurze. Ona nic nie wiedziała i w takim byla szoku, że prawie się popłakała..a ja oczywiście sobie nie żałowałam...:sorry:
dzisiaj idziemy po skierowanie do chirurga..i tu znowu stres bo Laura nie szczepiona i już sieboję co ona mi tam nagadają....ehhhhhhh
miłego dnia:-)
No tak ,widok nitki dentystycznej w ręku był powalający.:sorry::sorry:
Dziś ma znów problem ,bo jęzorem sobie drugi szew rozwiązał i już kombinuje co zrobić ,żeby mu wypadł,bo wie ,że wyciągać nie można.:tak::tak::crazy::crazy::laugh2::laugh2::laugh2:

Szczepieniami się nie przejmuj.
Powiedz,że jak neurolog zadecyduje o szczepieniu to zaszczepisz .
Nic Ci zrobić nie mogą.
Ja nie szczepię od 2007 i już nikt się nie czepia.:no::-):-)

Natali kawał dobry :-D
Malinka dobrze że nie poszła cała instalacja z dymem :tak: no ale wymiana masakra :sorry: nie zazdroszczę Kochana :sorry:
As aż mnie zęby zabolały jak to przeczytałam :szok:

Witam. U mnie dzisiaj śnieg padał ale lekko :szok: jeszcze resztki na samochodach są :tak: no masakra jakaś ja chce już żeby było po nowym roku, szybciej do wiosny ;-) my już po śniadanku, M w pracy a ja zaraz muszę iść do sklepu a nie chce mi się wychodzić :-p idę się szykować chociaż mam lenia w tyłku :tak: ooo i jakieś słoneczko wychodzi :-)
Śnieg mówisz?
U mnie piękne słonko i w sumie ciepło.
Ja też bym chciała ,żeby zima była już za nami.

no maskara jakas :szok:
nie zazdroszcze Ci tego poniedzialku :no:

agent jeden.... hehe :-D:cool2:

hehe dobre to o tym kreciku :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

witaj :-D

witam i ja
bylam dzis u lekarza po skierownie na badanie krwi - glownie na beta
za namowa As :tak:
ale i tak niczego sie nie dowiedzialam...
wyslala mnie do gina bo ona nie wiedziala wogole o co mi chodzi :eek:
juz sama sie tepa z tego wszystkiego z robilam :confused2:

Sewi ma goraczke 38,6
lezy pod kocem

Niki juz chyba spi...
mnie czkea sprztanie prasownaie

ogolnie nie chce mi sie...:confused2::confused2::confused2::confused2:
Pati zdrówka dla maluchów.
Tak jak ci mówiłam.
Lekarz jakaś z kosmosu ,skoro nie wie co to beta.
Dziewczyno wczoraj się z Ciebie lało,dziś też,nie masz siły chodzić ....:sorry::sorry::sorry:
Zasuwaj do szpitala i żądaj natychmiastowej wizyty u ginka.
Powtarzam Ci jeszcze raz.
Należy Ci się w takie sytuacji natychmiastowa pomoc szpitalna ,bo to zagraża Twojemu zdrowiu a nawet życiu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Możesz się wykrwawić przecież ....
Marsz do szpitala .:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

u nas tez nieg padał i bialo jeszcze troszke słoneczko zaszło i znow chury ciezkie nad ogorzelcem wiec wnioskuje ze w nocy znow bedzie padac:sorry::tak:

witojdzie dziouszki
wlasnie wrocilam z kamiennej badania zrobione zakupki tez:tak:
popoludniu do gina i ostatnie 50 zl pojdzie papa (pozyczone zreszta:sorry:)
mowie do m ze moge przelozyc na za tydzien jak po wyplacie bedziemy a ten ze musze teraz:tak:
no to sie pytam dlaczego skoro kasy nie ma a jak pojde tydz pozniej nic sie nie stanie:sorry:
a ten ze nie, ze musze teraz:sorry::eek:
wiec pytam ale dlaczego
a on mi ze musi miec pewnosc czy mozna juz bara bara bo on niedlugo eksploduje:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ale rzeczywiscie jakis nerwowy ostatnio chodzi moze to od tego:eek::-D

No cóz potrzeby męza przede wszystkim.:-D:-D:-D:-D
Musisz coś zrobić,żeby nie eksplodował. :-D:-D:-D:-D

hehe no to wiodzisz juz masz odp na pytanie co Twojego m gnebilo :D

do pipiologa dopiero 17 listopada :(
jeszcze tyle czasu...
Zdecydowanie za późno.
Betę musisz zrobić w ciągu 70-80 godzin od podejrzanego krwotoku.

Natali ale sięuśmiałam:-D Mój to chyba przyzwyczajony i nadmiar odparowuje:-D:-D:-D:-D
Pati to jak to, nie wiedziała o co chodzi:confused2: lekarze nie wiedzą co to jest beta:eek::sorry:
musisz uzbroić się w cierpliwość...
Zdrówka dla Sewka!!
My skeirowanie mamy do chirurga. Dzwoniłam do rzeszowa i ta mi z terminem na grudzień:szok: Ale na szczęście jak powiedziałam o co chodzi to kazała jutro przyjechać nawet jak nie uda mi się zarejestrować:tak: super. takze jutro czeka nas zwariowany dzień. Na 10rano rehabilitacja, potem biegiem do rzeszowa a to 60km, potem do naszej Lidki w odwiedziny i do ortopedy na 17:confused2: zwariuje jutro chyba...
Trzymam kciuki.
Będzie dobrze. :tak::tak:

Witam kochane :happy:
przepraszam że żadnej nie odpiszę ale padam na ryj to już nie na twarz a na ryj dosłownie :-:)-:)-(
Julka w nocy zwracała miała gorączkę 39.9 a o 2 w nocy 40.8:szok::szok::szok::szok: zaczeła zwracać spanikowałam chciałam wzywać pogotowie ale opanowałam się zrobiłam jej przez 40 minut okłady i temperatura spadła do 38.4 i moja bidulka zasnęła ..a ja patrze na zegarek 3.45....4.30.....5.10...w końcu wstałam zabrałam się za porządki w kuchni:eek: o 6 wstał Antoni i do mnie dołączył.....Julka pospała do 9...wstała bez kaszlu z temperaturą 37.2...a ja jestem wypluta nie do życia zmieniłam im pościel bo cała zarzygana ....pranie sie kręci ja zapodałam sobie kawę i drugi apap i powoli szykujemy sie do lekarza...Antoni na bilans a Julka na wizytę i tak się zastanawiam jak mam to logistycznie rozwiązać bo Antoni do dzieci zdrowych ma wizytę na 13.45 a Julka do chorych na 14.05...no niby może zdążę ale nie chcę Antoniego ciągnąć do chorych dzieci...nie wiem chyba nasza panią doktor poproszę żeby po bilansie wzięła Julkę do siebie zbadał i mi powiedział co i jak:eek::eek::eek:
przepraszam że tak tylko o sobie ale nie jestem dziś przytomna:no:

Malinuś zdrówko dla Was taczkami przesyłam .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A u mnie dzień jak co dzień.
Sobą się już nie przejmuję.
Co ma być to będzie i już nic nie zmienię.
Kuba dochodzi do siebie w ekspresowym tempie .:-D:-D:-D:-D:-D
Już skacze po łózkach i zaczynać udawać,więc wszystko na dobrej drodze.:tak::tak:
Młoda właśnie zadzwoniła,że boli ją ucho i powiedziała o tym wychowawcy. :eek::eek::eek:
Dostała zjebkę od wychowawczyni ,że jest chora.:eek::eek::eek::eek::eek:
17 zawody i ma mieć cudowne ozdrowienie na ten czas,bo cała szkoła na nią liczy.:eek::eek::eek::szok::szok::szok:

I tyle u nas.

A ja musze se strzelic capucinko,bo chyba zaraz zwariuje:no:No czuje sie fatalnie:no:Nawet pani jak odbieralam mlodego to zauwazyla ze sie zle czuje:szok::no::no::no:
Wika mi caly czas marudzi:no:
Chyba po obiedzie wszyscy sie polozymy i jzu

MALINUS
Oj biedna Julka:-(Koniecznie daj znac po lekarzu

PATI
Juz doczytalam gdzie trzeba ze pipologa masz dopiero 17:szok:To troszke za dlugo:no:
Ja bym poszla do ginki,powiedziala o co kaman i moze by Cie przyjela od razu:tak::tak::tak:

KERNUS
No rzeczywiscie zwariowany dzionek sie Tobie jutro zapowiada:szok:

Dowikla ciśnienie może..byle nie żadne choróbsko:tak:
As...no fakt...co będzie to bedzie ale optymizmu nie zaszkodzi;-)
Pati...ja nie mam słów. Ale próbuj fakt jak Dowikla pisze..moze ginka coś zaradzi od razu prywatnie..?
Malinka zdrówa, zdrówka, zdrówka!!!! Prawie 41stopni to ja chyba bym pędęm wiozła na pogotowie. Gratuluję mocnych nerwów:tak: Dobrze, że udało się szybko zbić gorączkę.
My po usg, biodra są na granicy, więc za 6tyg znowu...chyba zamieszkam w tym szpitalu:sorry:
AS dzięki za wsparcie;-) na szczęście lekarz nawet nie zagadałą w temacie szczepień:-)

Malinka zdrówka dla Julki :tak:
Pati biegiem do szpitala!!!!!!!!!
As ten Twój Kuba to mocny jest :-D
Dowikla ja też dzisiaj jakaś do d... jestem :sorry: tylko mi się cappucino skończyło w domu a zwykłej kawy nie pijam :tak:

Witam po południu :tak: słoneczko pięknie świeci :-) a mi się nie chce z domu wychodzić :-p muszę głowę umyć i coś z włosami zrobić :tak: dzisiaj na obiadek sobie wymyśliłam pulpeciki chlebowe i kurczak pieczony z ziemniakami i cebulką :tak: kurczak się piecze a pulpeciki jakieś dziwne wyszły :sorry: ale M na pewno zje :-D ja jadłam wczorajszą tortille :tak: obiadu nie będę jeść bynajmniej na razie :-p

No kochane my już po :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Antoni super rozwój ok mowa jak u 3latka motoryka mała i duża super wzrost 90 cm waga 10 kg więc wszystko ok:tak::tak::tak::tak:pani doktor powiedziała że większej gaduły 2 letniej w swojej praktyce nie spotkała:-D:-D:-Dciekawe po kim on to ma:sorry:Julka to skwitowała krótko no cóż konkurencja mi rośnie:eek::-D:-D:-D
Julka zbadana i infekcja wirusowa ..ma brac to co dostaje tzn lipomal rutinacea calcium i ze 3 dni w domku posiedzieć w ciepełku no i duuuużżżżooo pić :tak::tak:
Mój ból głowy to ciśnienie...pielęgniarka mi zmierzyła i po 3 kawach i truchcie do przychodni miałam 50/70 :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Dowikluś zdrowiej kochana :tak::tak::tak::tak::tak:kurcze potrzebny ci ten długi weekend :tak::tak::tak::tak:
Beatko a co to za pulpeciki chlebowe???????
Kernuś szczepienia nie sa obowiązkowe nawet te które piszą jako obowiązkowe:tak::tak::tak::tak: ja Antka nie szczepie i póki co to okaz zdrowia musiałam tylko oświadczenie w przychodni podpisać dla sanepidu :tak::tak::tak:a zabiegania nie zazdroszczę ale piszę ci z doświadczenia kiedys o tym zapomnisz wiem co piszę patrz moja Julka :tak::tak::tak::tak::tak:
Pati biegiem do szpitala mów że dostałaś krwotoku że nie wiesz o co kamman i musi zejśc gin i ciebie zbadać !!!!!!!!!kochana a to nie jest samoistn poronienie przypadkiem??nie wiem może macica się oczyszcza????????
Natali dowcip:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As Kuba no co powiedzieć no cały Kuba !!!!! kochana a jak ty się czujesz????fizycznie ?????psychicznie??????

A ja musze se strzelic capucinko,bo chyba zaraz zwariuje:no:No czuje sie fatalnie:no:Nawet pani jak odbieralam mlodego to zauwazyla ze sie zle czuje:szok::no::no::no:
Wika mi caly czas marudzi:no:
Chyba po obiedzie wszyscy sie polozymy i jzu

MALINUS
Oj biedna Julka:-(Koniecznie daj znac po lekarzu

PATI
Juz doczytalam gdzie trzeba ze pipologa masz dopiero 17:szok:To troszke za dlugo:no:
Ja bym poszla do ginki,powiedziala o co kaman i moze by Cie przyjela od razu:tak::tak::tak:

KERNUS
No rzeczywiscie zwariowany dzionek sie Tobie jutro zapowiada:szok:
Zdrówka dla Was .

Dowikla ciśnienie może..byle nie żadne choróbsko:tak:
As...no fakt...co będzie to bedzie ale optymizmu nie zaszkodzi;-)
Pati...ja nie mam słów. Ale próbuj fakt jak Dowikla pisze..moze ginka coś zaradzi od razu prywatnie..?
Malinka zdrówa, zdrówka, zdrówka!!!! Prawie 41stopni to ja chyba bym pędęm wiozła na pogotowie. Gratuluję mocnych nerwów:tak: Dobrze, że udało się szybko zbić gorączkę.
My po usg, biodra są na granicy, więc za 6tyg znowu...chyba zamieszkam w tym szpitalu:sorry:
AS dzięki za wsparcie;-) na szczęście lekarz nawet nie zagadałą w temacie szczepień:-)
Teraz tak jest,że szczepienia schodzą na 2 plan.
Wreszcie doczekałam tych czasów ,że to rodzic decyduje ,a nie lekarz. :tak::-):-)
Wsparcie masz u mnie zawsze.
Jak najbardziej popieram pomysł z turnusem.
Niektóre ośrodki przyjmują rodzica razem ze zdrowym dzieckiem.
Jak tylko będziesz miała orzeczenie o niepełnosprawności to składaj natychmiast papiery o dofinansowanie z PFRON na turnus rehabilitacyjny .
Możesz też napisać do fundacji TVN i Polsat .
Dofinansowanie z Polsat to w tym roku 2500 zł.

No kochane my już po :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Antoni super rozwój ok mowa jak u 3latka motoryka mała i duża super wzrost 90 cm waga 10 kg więc wszystko ok:tak::tak::tak::tak:pani doktor powiedziała że większej gaduły 2 letniej w swojej praktyce nie spotkała:-D:-D:-Dciekawe po kim on to ma:sorry:Julka to skwitowała krótko no cóż konkurencja mi rośnie:eek::-D:-D:-D
Julka zbadana i infekcja wirusowa ..ma brac to co dostaje tzn lipomal rutinacea calcium i ze 3 dni w domku posiedzieć w ciepełku no i duuuużżżżooo pić :tak::tak:
Mój ból głowy to ciśnienie...pielęgniarka mi zmierzyła i po 3 kawach i truchcie do przychodni miałam 50/70 :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Dowikluś zdrowiej kochana :tak::tak::tak::tak::tak:kurcze potrzebny ci ten długi weekend :tak::tak::tak::tak:
Beatko a co to za pulpeciki chlebowe???????
Kernuś szczepienia nie sa obowiązkowe nawet te które piszą jako obowiązkowe:tak::tak::tak::tak: ja Antka nie szczepie i póki co to okaz zdrowia musiałam tylko oświadczenie w przychodni podpisać dla sanepidu :tak::tak::tak:a zabiegania nie zazdroszczę ale piszę ci z doświadczenia kiedys o tym zapomnisz wiem co piszę patrz moja Julka :tak::tak::tak::tak::tak:
Pati biegiem do szpitala mów że dostałaś krwotoku że nie wiesz o co kamman i musi zejśc gin i ciebie zbadać !!!!!!!!!kochana a to nie jest samoistn poronienie przypadkiem??nie wiem może macica się oczyszcza????????
Natali dowcip:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
As Kuba no co powiedzieć no cały Kuba !!!!! kochana a jak ty się czujesz????fizycznie ?????psychicznie??????
Dobrze,że z Anoszką super.
Julcia też szybko do siebie dojdzie zobaczysz.
U mnie fizycznie to mogę góry przenosić ,psychicznie to poniżej dna.
Mój mąż coś mi takiego powiedział,że spadłam z wysokości nieba wprost do piekła .:sorry::sorry::sorry::crazy::crazy::crazy::crazy:
Ale takie życie.
Nie można mieć wszystkiego.
Nie udało mi się poronić jak na razie.
Dopiero w przyszłym tygodniu wybieram się do kliniki ,bo wcześniej nie mam na to czasu.

witam witam...

widzę że tu się dzieje pełną parą :-D ledwo nadrobić idzie....

As Twój syn jest niemożliwy..

wszystkim choruszkom życze zdrówka....

a ja idę robić obiadek...
kumpel"zaniemógł" po wczorajszych urodzinkach (swoich) i mój D musi cały dzień siedzieć w pracy.. za siebie na rano i za kupmla na po południe:sorry:

No to my juz po obiadku:tak::tak:Mlody konczy lekcje i nawet calkiem,calkiem Jemu to poszlo chociaz nie obylo sie bez fochow na poczatku:tak:
Dziewczynki przespaly sie chwilke przed obiadem i sa juz calkiem inne:tak::tak::tak:

MALINUS
Super ze lekarka tak wychwalila Antka:tak::tak::tak:
No a Julka pewnie szybciutko zwalczy paskudnego wirusa:-)W kazdym badz razie wysylam duuuzo zdrowka:tak::tak::tak:

BEATKO
Ja tez nie pijam innej kawy niz capucinko,dlatego zawsze staram sie je miec w domu:tak::tak::tak:
A co to za pulpety chlebowe?

KERNUS
Super ze z bioderkami wszystko ok:tak::tak::tak:
A za reszte oczywiscie mega mocno trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze:tak::tak::tak:Bo Kochana musi tak byc:tak::tak::tak:

AS
No Kubulec nie byl by soba gdyby czegos nie kombinowal w tych zebach hehe:tak:
Ale mnie to az dreszcze przechodza:rofl2:

reklama
Malinka to fajnie że Antoszka super się rozwija :tak: no i widzę że ze wzrostem i wagą jak Kuba :-D a Julka szybko wyjdzie z choróbska :tak:
Dowikla ja rzadko piję kawę częściej herbatę :tak: nawet kilka razy dziennie :biggrin2:

A chlebowe pulpeciki proste i chyba dobre skoro nawet Kuba je je :-D
20dag bułki albo chleba, 4 jajka, bulion drobiowy, zioła (np szczypiorek, natka pietruszki), sól, ser żółty, bułka tarta, olej do smażenia.
Chlebek zalewamy gorącym bulionem, może być z kostki. Odstawiamy na pół godziny. Potem odcedzamy, wyciskamy nadmiar, rozgniatamy w rękach na miazgę. Jajka, sól, ziółka, ser żółty starty na tarce mieszamy razem. Potem dodajemy do chlebka i zostawiamy na pół godziny. Jak jest za rzadkie to dodajemy bułki tartej. Ja musiałam dać trochę dużo bo miałam mało chleba :sorry2: potem formujemy dość duże kulki obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor :tak: i gotowe :biggrin2:

A ja chyba jutro zostanę bez laptopa bo M chce mi go zabrać na służbę ale się nie dam ;-) twarda będę :biggrin2: padnięta jestem dzisiaj jak koń po westernie :sorry2: widać że przed @ jestem bo słodkie za mną chodzi :-p

Do góry