reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justyś kochanie-kaszel nadal jest, mimo inchalatora, tabletek przeciwkoaszlowych i wogóle, ale lżejszy, tzn nie trwa już pól dnia tylko tak do 12:-D:-D:-D:-D
Ja już w desperacji łapałam nawet alkohol, ale ni hu hu nic nie pomaga. :no:
Nienawidzę naszej przychodni, ale chyba będę musiała się tam przejść jak kaszel utrzymywać sie będzie jeszcze ze trzy tygodnie.:-D

A As dzwoniła dziś do mnie-ciąża martwa:-(
Ojej. Tak mi przykro. :-(A miałam wielką nadzieję, że w końcu się uda.:-(

Anabuba!!!- bo kuriera Ci wyślemy-zaraz wstaniesz na równe nogi:-D:-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
witam znowu
wylogowalo mnie.

As zadzwonila i rozmawialysmy pol godz, jak juz wiecie niestety poronila :-(

justa - oglonie rzecz biorac tez lubie jak m jest w pracy ale nie za dlugo bo potem pyska nie ma do kogo otworzyc :sorry2:
lunka - szkoda ze piesek sie nie znalazl, ja nie wiem skoro jakies dziecko go wzielo to chyba matka by zauwazyla zeby nasteopnym razem oddac :baffled: ale widze nikt sie nie kwapi :dry:jutro zakwasy pewne co :sorry2: no a z tym ze poprawil Cis ie ksztalt po cwiczeniach to mnie pocieszylam bo juz myslalam ze z tym moim flekiem to nic sie nie da zrobic :-D:-D:-D:-D
beata zawsze idzie jeszcze pogadac sama z soba :-D:-D:-D:-D:-D:-D

ok dziolszki ja koncze moja kolacje ide sie kapac pocwiczyc jeszcze troche i spac :tak:
DOBRANOC :tak:;-):-):-D:cool2::happy2::blink:

J atez Wam juz mówię dobranoc. Jeszcze zbiornik złoże do kupy i siępołoże, moze cos w tv nadadza ciekaqego-błahahahahahahahha
No iciuszki na rano trzeb auszykowac. Pobudka o 4-to gorzej, hehe

hej laseczki
jestemw koncu
w piatek i sobite mialam klopoty z netem,w sobote bylismy na weselu,w neidziele na poprawinach wiec dzis spalam do 10:-) z przerwa na wyszykowanie Pauliny do szkoly
wesleee spoko,poprawiny duzo lepsze:tak::tak::tak::tak:
dziewczyny na pprawinach zrobily furore:-)

co u was?

Witam. My już w domku od godziny :tak: pranie zrobiłam, w kuchni posprzątałam i mam z głowy :-) teraz tylko coś na kolację muszę zrobić a nie chce mi się jak nie wiem :sorry: na baletach się wybawiłam i teraz mnie wszystko boli :-) co się dziwić jak od trzech lat tak się nie ruszałam :sorry: z koleżanką stwierdziłyśmy że albo my jesteśmy już stare albo to coraz młodsi przychodzą na balety :tak: no ale super było, co chwilę musiałyśmy uciekać od pasztetów :-D ale się wybawiłam, napiłam, pośmiałam :-) wróciłam do domu po 5,00 :-D a Kuba się obudził o 8,30 :sorry: więc padam dzisiaj na twarz :sorry: zajrzę do Was jutro Laseczki :-)
np to wodze ze poszlaals tak jak i ja:-)
tyle ze sie nie upilam bo waidomo @ i dzieci w domu

A obiecłam mojemu Piciowi że go pochwalę :tak::tak::tak::-D no więc mój kochany Pietruszkowy w weekend posprzątał kuchnię na błysk wszystko z szafek kuchennych powyciągał pomył wywalił co zbędne:tak:wyszorował piekrnik lodówkę no normaalnie mam święta w szafkach :-D:-D:-D:-D:-D
Lunka oj nie fajny ten czas kiedy sie tak mija w drzwiach wiem :-:)-(trzymajcie się
:
uuuuuuuuuuuuuuu
wez go do mnie podeslij co?:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziopy mam akie pytanie bo wiem ze matka moze sie zrzec macierzynskiego na rzecz ojca i wrocic do pracy:tak:
a nie wiecie jak to sie ma na kuroniowce:confused::confused:
bo jesli m ma miec taka slaba zime i dwa miesiace urlopu z czego jakis tydzien ma byc platny a reszta bezplatny to wole zeby macierzynski wzial:tak::tak:
tyle nie wiem czy na kuroniu tez mozna tak zrezygnowac

poczytaj sobie
Serwis ZUS - Zasi

Hej Ana , no jesteś w końcu. Już wczoraj chciałam do Ciebie dzwonić, ale było po 1 w nocy, więc pomyślałam łaskawie-a niech śpi:-D
Fajnie, ze weselicho sie udało. Poprawiny często sa lepszejsze:-)
A ja wyszykowana przymierzam sie by obudzic małą. Tak smacznie śpi-nie mam sumienia:-(
To do wieczorka.

reklama
helo
wstałąm i wpadłam na chwil.mala juz sie budzi,p sie kladzie spac,Paulina w szkole a ja zmaierzam sie ubrac i isc z mala dzis do przedszkola.
za oknem 2stopnie na plusie ale nie jest jakso szczegolnie zimno.

Hej Ana , no jesteś w końcu. Już wczoraj chciałam do Ciebie dzwonić, ale było po 1 w nocy, więc pomyślałam łaskawie-a niech śpi:-D
Fajnie, ze weselicho sie udało. Poprawiny często sa lepszejsze:-)
A ja wyszykowana przymierzam sie by obudzic małą. Tak smacznie śpi-nie mam sumienia:-(
To do wieczorka.
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
to od ktorej u was przedszkole czynne???????????????????????
ja sie martwie jak mala zima przed 7 obudze skoro jeszcze ciemno bedzie,a gdzie mowa o 5 rano:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
toc to srodek dnia:baffled:
Lunka-do mnie dzwonic mozna probowac do polnocy :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzień dobry! :-)

a dżem dobry:tak::tak::tak::tak::tak:

edit-no do widzenia do wieczora
mala sie obudzila elece sie ogarniac.
milego dnia laseczki

Do góry