reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzka jest batdzo mądrą i oststnio grzeczną dziewczynki, tylko nocki są u nas straszne. Ma bardzo płytki sen i bardzo czesto wybudza się w nocy nawet do 6 razy w nocy. Czy któreś dzieci u Was budzą się jeszcze w nocy???
yhym, bo to jedna.:-p;-):-D
I darcie " piiciuuuu chceeemmm".
Witaj i zapraszamy do pogawędek.:-)

Witajcie mamuśki.
Nie nadążam czasem za niczym.
Nie mam czasu kiedy odpocząć. Nie wiem, czy to przez to , że moja organizacja padła, czy zima idzie?:dry:
Zaczęła się walka z jedzeniem starszaków. Masakra, kiedy mają obiad zjeść lub cokolwiek. :wściekła/y: Amelka za to jadła by za trzech. Wiecznie ciamie buźką , choć nie wygląda. :sorry2:
Chorowitkom zdrówka życzę a zdrowym radości.:-)
A propos. luna przeszedł ci kaszel? Matko wykończyć się idzie ,a końca nie widać.
Malinuś gdzie się podziewasz? Jak sobie Adam radzi ?
josephine koszmar z tym strajkiem.:no:
myszunia ucałuj Piotrusia i od nas.:tak:
lidka śnieg?:szok: Nie strasz kobieto.:baffled:
Czy ktoś ma jakieś wieści o As?
Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, młoda ciągnie za portki , bo "pisiu pisiu cie".

reklama
Witam lasencje
Pisze juz z mojego laptopika:tak::tak::tak:Jest naprawiony i wypucowany:tak::tak::tak::-)Bo byl mega zabrudzony:zawstydzona/y:To co bylo w nim zepsute moze sie niestety zepsuc znowu i wtedy bedzie trezba wymienic dysk:no:Moze lecz nie musi bo ten facet mowil ze moze byc teraz dobrze az do konca zywotu laptopa:tak::tak::tak:I oby tak było:-):tak:

MH
Super ze u kardiologa ok:tak::tak::tak:

MYSZUNIA
Dolaczam sie do zyczonek dla Piotrusia:tak::tak::tak:

No i witam nowa mamusie:-)

Udalo mi sie dzisiaj umowic dziewczynki do alergologa bo jakis fajny jest kolo mojej siory:tak::tak::tak:No ale dopiero na 9 grudnia
A ja umowilam sie do pipologa na kontrole po zapaleniu i ide 4 listopada:tak::tak::tak:Akurat mam wizyte w ten sam dzien co moja ciezarna siorka:tak::tak::tak:Z Jej ciaza poki co wszystko ok a to juz 30 tydzien sie konczy:tak::tak::tak:No i mala rosnie bo 1,5 tyg temu wazyla 1280:-):tak:

Zmykam cosik zjesc bo jzu mnie z lekka skreca hehe:szok:

witam znowu

malwina witaj u nas :-D
dowiklus dobrze ze juz naprawiony laptopik :tak::tak: pipologa hahaha dobre... ale ja tez sie musze zapisac bo mialam dostac okres 6 wrzesnia i do tej pory nie mam - ale w ciazy nie jestem :-D a poza tym mam jakies bole podbrzusza :dry: no i trza sie skontrolowac :tak:

za nieldugo tez jakas kolacyjka by sie przydala

ale wiecie co dziewczyny troche sie zawzielam za siebie
zaczynam cwiczyc od 2 dni :-D
ale najwieksza uwage poswiecam mojemu biustowi
po tym karminie to taki flak sie zrobil i mysle ze cos tam go ujedrnie :-D:-D:-D:-D

Witam nową mamuśkę :-D
Dowikla fajnie że laptop działa i oby działał jak najdłużej :tak:
Pati to długo nie masz @ :szok: ja to bym już po miesiącu poleciała jakbym nie miała :tak: idź idź Kochana :tak: a co ćwiczysz dokładnie?
Justa zaglądaj częściej :tak:

No mama zjadła kolację i w brzuchu mi jeździ :sorry2: ostatnio co zjem to mi nie dobrze :sorry2: nie wiem co jest, oby nic poważnego :tak: kupiłam sobie pepsi i oby pomogło :-) M mi pisał że poligon się przedłuży o tydzień :crazy: a ja już doła zaczynam łapać :-(

Wszystkiego naj najlepszego dla Piotrusia!!!!
dołaczam sie !!!
Uwaga moje dziecko jest w kilku procentach dzieci, którym ta wada serca cofa się w ciągu pierwszego roku życia !!! Mała jest zdrowa!!! :biggrin2::biggrin2::biggrin2::-D:-D:-D:-D

Przyłączam się do życzonek :tak:
super wieści kochana gratulacje!!!1
Hejka dziewczyny

Jestem na tym wątku nowa , ale bardzo bym chciałA dołączyć.Jestem mamą Zuzi którą kocham ponad życie.I siedzimy sobie w domku, a M pracuje caałymi dniami.

Zuzka jest batdzo mądrą i oststnio grzeczną dziewczynki, tylko nocki są u nas straszne. Ma bardzo płytki sen i bardzo czesto wybudza się w nocy nawet do 6 razy w nocy. Czy któreś dzieci u Was budzą się jeszcze w nocy???

Pozdarwiam gorąco!!!!:)
wiec witamy:tak::tak:
moj czarek w nocy wstaje zalezy czy sie zleje czy nie ale ostatnio zazwyczaj dwa razy na noc i "maamaaaaaaaaa mokreeeee":sorry2:

witajcie wieczornie
m poszedl kase oddac do sklepu i pewnie zniknie:sorry2:
my z lodym pojechalismy do biedronki jak m z pracy wrocil to na wypchal i co wychodzimy ze sklepu i dupa auto nie pali
musialam dzwonic po tate zeby przyjechal i jeszcze startkable kupil po rodze wiec jeszcze jakies 33 zl w plecy:dry:
a oprocz tego jeszcze akumulator trzeba nowy kupic:dry:
i akurat teraz jak kasy nie ma:no:
az sie boje tej zimy:baffled::baffled:

No to juz sie najadlam,a raczej przejadlam;-):-)Niepotrzebnie wczesniej zezarlam alpejskie mleczko hehe:no:Ale od jutra zaczynam sie diecic i NIE BEDE JADLA SLODYCZY:tak::tak::tak:Przynajmniej sie postaram;-):-p
Klaudia ma goraczke prawie 39 stopni i nie wiem od czego:szok::szok::szok:Juz jak odbieralam Je z przedszkola to byla jakas taka niemrawa i czerwona:no:jak przyszlismy do domu to sie polozyla:no::no::no:no i jakos kiepsko jadla w przedszkolu:no::no::no:A jutro maja teatr "krolewna sniezka..."Chcialabym zeby poszla ale oczywiscie jak nie bedzie miala goraczki:tak:

PATI
Kochana,a co cwiczysz?Ja tez bym musiala bo moj brzuchol jest znowu ogromniasty:no::no::no:

No to juz sie najadlam,a raczej przejadlam;-):-)Niepotrzebnie wczesniej zezarlam alpejskie mleczko hehe:no:Ale od jutra zaczynam sie diecic i NIE BEDE JADLA SLODYCZY:tak::tak::tak:Przynajmniej sie postaram;-):-p
Klaudia ma goraczke prawie 39 stopni i nie wiem od czego:szok::szok::szok:Juz jak odbieralam Je z przedszkola to byla jakas taka niemrawa i czerwona:no:jak przyszlismy do domu to sie polozyla:no::no::no:no i jakos kiepsko jadla w przedszkolu:no::no::no:A jutro maja teatr "krolewna sniezka..."Chcialabym zeby poszla ale oczywiscie jak nie bedzie miala goraczki:tak:

PATI
Kochana,a co cwiczysz?Ja tez bym musiala bo moj brzuchol jest znowu ogromniasty:no::no::no:
pisalam wczesniej ze skupiam sie na mooich cycach :-p
Jędrny biust Fitness - Odchudzanie - Galeria - Odchudzanie - Fitness - Polki - Kobieta - Sprawdzone sposoby na odchudzanie poprzez ćwiczenia, uprawianie sportów i diety
no i brzuszki poki co tylko robie i tam jakies dodatkowe cwiczenia ...
mam nadzieje ze ten zapal mi nie minie :baffled::-D

edit 1:
no normlanie mnie chwile w pokoju nie bylo a mlody jadl kurczaka ktory zostal mu z obiadu no i ja przychodze patrze, Niki sie cieszy jak glupi do sera a Sewek ja nafaszerowal tym kurczakiem a ta cieszy i miele... normlanie szoguny jedne..

edit 2:
no mali jzu okapani, niki juz spi a Sewek jeszcz lezy, ale zaraz tez zasnie, a mnie to se nudzi masakrycznie nie mam co robic, kolacje dla siebie teraz szykuje, ani z kim pogadac bo m w pracy.... nie lubie tego

Ostatnia edycja:
Dowikla ja bez słodkiego żyć nie mogę :-D no ale Tobie cierpliwości życzę :tak:
Pati ćwiczenia fajne i łatwe do zapamiętania :tak: może też zacznę :-) przynajmniej czas mi jakoś zleci :tak: tylko że ja mam sklerozę na takie rzeczy :sorry2: no witamy w klubie ja już tak nie mam do kogo gęby otworzyć przez trzy tygodnie i jeszcze półtora mnie czeka :sorry2: też tak nie lubię :dry: bo co to z Kubą pogadać :-D chyba co chce zjeść i czy siku nie chce nic więcej :-D

Witam wieczorem. My już wykąpani i po kolacji :tak: dzisiaj nic nie ma w tv do oglądania masakra jakaś :sorry2: a mi to biodro zaraz wyskoczy :eek: boli jak cholera :dry: ludzie się na mnie patrzyli dzisiaj jak nie wiem, kule by mi tylko dać aż tak kuleje :no: mam nadzieję że mi przejdzie :tak:

reklama
Późno bo późno ale jestem
Witajcie kobitki
dzień zapracowany i jeszcze się nie skończył, hehe. Pranie wiruje, podłogi schną i okno w kuchni czeka na umycie. No zapał mam nie wiem ską. PO pracy jeszcze poleciałam z bratowa tapety je wybrać-miałąm po móc, ajak zobaczyła ile tego to powiedziała- ty decyduj. Brat zachwycony, hehe. W sobote jak bede miala wolne bede im tapetowac duży i mały pokój. jak dożyje . PO tej robocie plecy wysiadaja na maksa, o ramionach i skrzydełkach nie wspomnę. No ale dzis dałam czadu-zrobiłam siedem kartonów-cos n awypłątę się uzbiera. Szkoda, ze dopiero w przyszłym mieś będzie...

Młoda jużnie smarka, nie kaszle od wczoraj, wigoru ma za całe to jej przedszkole, hehe, tak iwęc jutro Idzie do swojego raju, hehe. No a piesek się nie znalazł i już sie raczej ni eznajdzie. I zastanawiam się co z tych dzieci ma wyrosnąc, jak rodzicę już w tym wieku pozwalają im kraść?????????????

Jutro idę na 6 do pracy do 16 raczej tylko, bo taki zapęd mamy, ze nie trzeba do 18 robić:-)
Wpadnie tesciowa po lekarzu na kawkę. A w środę PIciu ma wypłate - w koncu kupie sobie buty na jesien!hehehhe. Adiday pasują tylko do kurtki kr=tóra choć cieplusi ato i tak jej nie cierpię, a w cichobiegach palce mi odmarzają, no kawałek na pieszo jest do roboty-pół miasta. AL epowiedziałąm, ze nie bede jezdzić autobusem. Raz, ze zaoszczedze na biletach, a dwa troche ruchu jest mi błogosławieństwem, zwłaszcza jak po 10h wstanę z krzesła w robocie, hehehehehe, jak połamaniec:-D

No dośc o sobie, hehe

Dla Myszuniastego Piotrusia samych słodkości w urodzinki i przez cały rok!!!! Pociechy z siostryzczki - nasz dizelny straszy braciszek!

Malinuś no pewnie , ze damy rade, przynajmnej mój sobie przypomni jak się dba o dom i dowie jak trzeba się napracować, zeby ta naszą mał bestię poskromić, zabawić, nakarmić itp:-D:-D:-D
No a aAdaś odwalił, kurcze, ja poamęótam jak udawałam, ze śpię i oglądałm horrory spod kołdry, do tej pory ni epójde do ubikacji jak nikogo w nocy w domu ni ema:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DTYlk cicho, bo ise wstydzę:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MH wspaniałe wieści, nic lepszego nie a isę dziś napisać!!!!!!!!!!

Josephine
to przeprowadzka pełną parą już, mało co zostało. POwodzenia

my co chwilę gdzieś jeździmy więc to wyklucza jakiekolwiek zwierze :sorry2:
jakiekolwiek poza klatkowym - typu chomik, świnka, króliczek, szynszyl ble bel ble itp:-D

Witaj Malwina. Już Cię lubie za sam nick:-D:-D:-D:-D:-D

Justyś kochanie-kaszel nadal jest, mimo inchalatora, tabletek przeciwkoaszlowych i wogóle, ale lżejszy, tzn nie trwa już pól dnia tylko tak do 12:-D:-D:-D:-D
A As dzwoniła dziś do mnie-ciąża martwa:-(

Dowikla no to dbaj już teraz o to swoje cudeńko:-D:-D:-D
No i tryzmam kciukasy za Twoją dietę anty słodyczową i za małą-oby jej to przeszło migiem!

Pati moje tez dentkowe takie sie zrobiły-8 mieśięcy karmienia nie mogło przejśc bokiem. Trochę cwiczyłam i lepiej wyglądają, a późńiej zgasłam i jakoś nie moge zacząć na nowo. A dokładnie takie jak te Twoje. Ze strony Weidera je miałąm chyba. POmagały i w cale nie sa takei niby nic jak wyglądają, hehehehehe.

Natali bo jak sie wali to na całej lini. Znam to. współczuję

No i cos mi wsiąło, bo na bank jeszcze cos miałąm komuś odpisac. Ech....

Anabuba!!!- bo kuriera Ci wyślemy-zaraz wstaniesz na równe nogi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry