reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lidka to teraz cieplutko fajnie w domku :-D a Dowikla pewnie nadrabia zaległości z M :-p:-D
MH to z As jak na razie wszystko dobrze tak? Tylko lekarze nie wiedzą o co chodzi :confused: bawi mnie takie coś że nie wiedzą :sorry2:

No ale Was dużo :dry: ja tu weszłam z nadzieją że coś poczytam a tu co ma być :sorry2: ja w końcu do sklepu pojechałam :tak: Kuba mi o mało do lodówki w mięsnym nie wlazł bo chciał kiełbaskę :-D zjedliśmy teraz mega duuuużżżżoo spaghetti i mi się ruszać nie chce :-) teraz piję sobie cappucinko cieplutkie i nie chce mi się tyłka ruszać z fotela :-D dobrze że sobie posprzątałam dzisiaj, w sobotę będę mieć mniej do roboty :-) łysy świeci, pełnia będzie a mi na pełnie najbardziej się seksu chce :-p i co ja teraz zrobię :confused: tydzień na M trzeba czekać :sorry2: na sobotę się umówiłam z koleżanka ze szkoły na balety :-) ale sobie dupskiem powywijam :-D ach odżyję :-D idę sprzątnąć talerze bo potem będę ser skrobać po spaghetti :-) ja tu jeszcze zajrzę i ma być coś napisane więcej :tak:

reklama
Witam
Ja znowu tylko na chwilke:tak::tak::tak:Bo korzystam z laptopa od tesciowej a internet to jej tak chodzi ze nie daj sie:no::no:masakra jakas:no:
Ja mojego wczoraj zawiozlam i czekam az mi zadzwonia kiedy moge go odebrac:tak:
M polecial wczoraj rano,wiec znowu mam cisze hehe;-):-)Juz se ogarnelam chatke bo wiecie jak to sie sprzata jak facet jest w domu;-)
Sprobuje troszke poczytac ale nie obiecuje ze poodpisuje

czesc dziewuszki

dziekuje za zyczonka buziak dla Was :*
nie mam weny.... ogolnie rzecz biorac :sorry2:
ale pozdrawiam

aha ale zapomnialampowiedziec ze moja mala zaczela niedawno raczkowac i teraz wszedzie za mna idzie jak sie trace to wola mama i idzie za mna :D

Ostatnia edycja:
Uwaga u nas pada śnieg :/
:szok::szok::szok::szok:
no slyszalam ze w zakopanme snieg spadl a Natali nam tu nie melduje:szok:
pewnie juz odsnieza:-D:-D:-D:-D:-D

Poszłam na łatwiznę :-p:-p:-p:-p:-p
czarne getry do nich doszyłam ogon z czarnej bibuły czarny golf do czarnej opaski doszyłam uszy z tektury czarnej wąsy dorysujemy czarną kredką do oczu i będzie git :cool2::cool2::cool2::cool2:
Wiki śnieg:szok::szok::szok::szok::szok::szok: jejciu toć to październik :szok::szok::szok:a Kamilek ci coraz fajniej mówi :-D:-D:-D:-D:-D
Beatko do policji powiadasz byc jednak poszła?????? he he i tu i tu max płci przeciwnej :-D:-D:-Dja bym chyba jednak wolała wojsko :-D:-D:-D:-D:-D
MH a ty jeszcze dziś nie u nas ??czy na allegro dalej buszujesz:-D:-D:-D
Kamcia dziękuję za podpowiedź :tak::tak::tak: ale i tak jak próbuję wgrać 5 suwaczek pokazuje mi że za dużo i też na fire foxie próbuję :baffled: a tam tępa jestem do kompa i tyle :cool2:
Lunka są odciski widać że pracujesz :-D:-D:-D:-D jejku ale pobudki wczesne macie :-(ale za to satysfakcja że kasa że do ludzi że praca no wszystko wynagrodzą ;-)
Anabubka jak ty mi kiedyś napiszesz że składałaś silnik w aucie albo że budujesz komin nic absolutnie nic mnie kobieto już przy tobie nie zadziwi :-D:-D
A teraz wam napiszę tłumaczenie mojej Julki dlaczego dopiero dziś mi powiedziała o stroju..
rano godzina 7.05 matka leży szczęśliwa w łóżku ..wreszcie nie musi wstawac o 6.30...tupot małych stóp w przedpokoju......za chwilę łomot większych gir..... łup i coś ciepłeg ląduje w moim łóżku ...za chwile łup i coś zimnego ląduje obok mnie..myślę jezu gdzie ja jestem...za chwilę mamo mamo wypałam ..(znaczy Antoni mamo wyspałem się :-D) mówię a właściwie przebąkuję to super a gdzie byłeś???? mamo Julom citam bake(mamo z Julką czytam bajkę ) za chwilę Julka mamo ty jeszcze śpisz???!!!! Julia a wyglądam jak bym spała!!!!!!!!!!!!!!!!??? Julka- no tak trochę wyglądasz dobra nie ważne wstawaj bo ja mam dużo zajęć dla ciebie od rana !!!
M-jakich zajęć ??(jeszcze lekko nie tomna)
J-no jakich jakich ...dziś jest czwartek no nie???
M-yhyyyyyy
J-no i w czwartek moje kółko teatralne nie....
M-yhyyyyy
J- mamy przedstawienie nie....
M-yhyyyy....
J-dla emerytów i rencistków(dokładnie nie rencistów a rencistków:-))
M-yhyyy .....
J- no i ja jestem kotem co nie????
M-yhyyyyyyyyy....
J-no i muszę mieć przebranie kota jak sama się domyślasz jeszcze go nie mam....
M-yhyyyyyyy...Jaki strój kota!!!!! o czym ty mówisz ???na który czwartek???!!!
J- o teraz to wyglądasz jakbyś nie spała no mówię ci na ten czwartek na dziś nic wielkiego..kot zwykły kot nie per nie królewski zwykły sierściuch..dachowiec..no dla ciebie nic wielkiego wstajesz kawka nitki pomysł i mam przebranie....
M- Julka do cholery dlaczego mówisz mi o tum dopiero dzisiaj dlaczego nie mówiłaś mi wcześniej???!!!???
J- bo po co miałas wiedzieć wcześniej przecież ty jestes genialna i zrobisz to w sekund no rachu ciachu i będzie gotowe:happy2::happy2::happy2::happy2:
M- Julka nie lubię jak tak robisz!!!!
J- no to ty mamusiu pod prysznic i sie obudzisz a ja ci robię kawkę i wszyscy będą szczęśliwi :-D:-D:-D:-D:-D
Tak się moja córka wytłumaczyła dlaczego na ostatnią chwilkę :cool2::cool2::cool2::cool2:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W

Na allegro wylicytowałam wczoraj wieczorem płaszczyk, wiele nie dałam, wiec jestem baaaardzo ciekawa jak będzie wyglądał na zywo :sorry2: No ale powinno być ok, bo maja prawie same pozytywy :happy2: poczekamy zobaczymy :sorry2:

PŁASZCZ ZIMOWY OCIEPLANY - SZARY XL / 42 (1273807483) - Aukcje internetowe Allegro
fajny:tak::tak::tak:
dla mojeje mamy tez ostatni o przyszedl i tez fajny
a ja ostatio swoj upralam,musze go urasowac i znow bede w nim chodzic.a ma nieskalamac z 10lat:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
ale ma kroj klasyczny-bez stojki,z klapami,taki jaks sie nosilo 30lat temu bo forma wzieta z laszcza mojj mamy:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
ale ja tekie lubi,tyle ze nowy by sie przydal

Dowikla, to ma chłopa w domu :tak:
A As, właśnie wyszła ze szpitala, jeszcze musi poczekać, bo sami nie widza co się dzieje :baffled:
]
czyli co?

sobotę będę mieć mniej do roboty :-) łysy świeci, pełnia będzie a mi na pełnie najbardziej się seksu chce :-p i co ja teraz zrobię :confused: tydzień na M trzeba czekać :sorry2: na sobotę się umówiłam z koleżanka ze szkoły na balety :-) ale sobie dupskiem powywijam :-D ach odżyję :-:

tylko na nic nie wlez przypadkiem jak bedziesz tak wywijac:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Witam
Ja znowu tylko na chwilke:tak::tak::tak:Bo korzystam z laptopa od tesciowej a internet to jej tak chodzi ze nie daj sie:no::no:masakra jakas:no:
Ja mojego wczoraj zawiozlam i czekam az mi zadzwonia kiedy moge go odebrac:tak:
M polecial wczoraj rano,wiec znowu mam cisze hehe;-):-)Juz se ogarnelam chatke bo wiecie jak to sie sprzata jak facet jest w domu;-)
Sprobuje troszke poczytac ale nie obiecuje ze poodpisuje

znow wam si laptop popsul?????????
cos masz pecha do niego
no a chlop w domu to gorzej niz 3dzieci:-)

aha ale zapomnialampowiedziec ze moja mala zaczela niedawno raczkowac i teraz wszedzie za mna idzie jak sie trace to wola mama i idzie za mna :D

znaczy sie ogon Ci urosl :tak::tak::tak::tak::rofl2:

u nas wczora pol dnia padalo a wialo ze malo glowy nie urwalo:szok:
dzis juz lepiej i poki co nie pada ale nie jest za ceplo
z moich wczorajszych plaow tylko prasoanie wyszlo ale odtanczylm 7 godzin przy zelazku:rofl2:
mycie okien odloze na po niedzieli moze nie bedzie tak wialo
dzis pochowam to prasowanie,i planuje segregacje w zabawkach zrobi bo juz niezly sajgon
jak wczoraj wieczorem nadarlam sie na Paulin ze ma bajzel na biurku i w pokoju to mala bez sowa zaczela z lawy sprztac swoje zabawki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ze 3 rzeczy zostaly,mala wykapana,juz prawei spi,za chwile placz jakby sie cos stalo.pytam co sie dzieje , a ona do mnie ze balagan na stole:-D:-D:-D:-D
i musialam ja wycignac zeby mogla wszytsko posprztac:-D:-D:-

witam kolejna :)

bubka tak ogon urosl... juz stoi nade mna i wspina sie na krzeslo...
nic musze ja wziac bo gdzie walnie

juz beczy wiec ide
malej mlewko sie studzi, sewkowi chlebka zrobie a ja juz kawke popijam :)

czesc dziewuszki

dziekuje za zyczonka buziak dla Was :*
nie mam weny.... ogolnie rzecz biorac :sorry2:
ale pozdrawiam

No to super, gratki dla robaczka :)

Byłam z dziewczynami rano u lekarza, helenka może w poniedziałek iść do przedszkola :tak: Niki jeszcze kończy antybiotyk do niedzieli, ale juz jest super :tak: Mama nadzieję, że to koniec :-p
No i dzisaj jeszcze mnie okulista z Niki czeka, jak ja tego nienawidze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Myszunia niech mała sobie zaczyna radzić :-D
Pati to teraz ogonek masz :-)

Witam w słoneczny dzień :-) chata mi się już nagrzała od dachu i duszno w domu jak cholera :tak: i bardzo dobrze niech się nagrzeje :-) Ja dopiero śniadanko skończyłam i oglądam sobie brzydulę :-) ja dzisiaj nic nie robię :-) na obiadek tylko leczo zrobię i chyba później pleśniaka sobie zrobię bo za mną jakieś ciasto chodzi :tak: i chyba sobie przyjaciela na kawkę po południu zaproszę ;-)

Do góry