reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam przy kawce i Ja ;)

My niestety uziemieni w domku z powodu choroby. Ale dziś roczek więc torcik będzie. Usiądziemy z moimi rodzicami, bratem i jego żoną. Kaszel na szczęście przechodzi. Wprowadziłam buraka i nie ma uczulenia z czego bardzo się cieszę:)

ViKamciaG - wszystkiego najlepszego z okazji ślubu :). Jakaś podróż poślubna z planach? :)
Agnes - u nas na kaszel dr każe robić inhalacje z soli fizjologicznej i mucosolvanu - specjalny do inhalacji. oraz oklepywać dziecko pod paszkami i plecki żeby się odklejała wydzielina. Dużo zdrowia dla Was.

maciek nie daje popisać... może jak zaśnie uda mi się coś napisać. Chociaż jeszcze muszę przygotować jedzonko.

Miłego dnia

reklama
100 lat dla Maciusia roczki sa urocze:-D:-D:-):-):-)

hej laski ja na chwile zaa chwile uciekam po dzieci do szkoły i musze jechac do kwiaciarni odebrac wieniec no i na 14 na pogrzeb mykam znow -to juz trzeci ........ile jeszcze??????bo ja mam juz dość:-:)-:)-(

poczytałam was troche i widze ze jest kilka cwiczacych ja chyba tez juz zaczne choc juz troche zgubiłam ale jeszcze by sie przydało schudnąć

a no i VIKAMCIA wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :-):-):-):-)

Kurcze musze spadac ...........

Z konkursem Twoje pudełko to jakaś lipa wyszła.
Kliknijcie kochane ,bo jakiś gościu nas wyprzedził.
Pojawił się znikąd i w kilka dni dostał ponad 10.000 głosów ,potem mu z połowę odjęło i miał ponad 5000.
Ja w nocy wchodziłam to miał ponad 13.000 głosów
TWOJE PUDEŁKO

Coś dziwnego się dzieje ,bo mu i po 200 głosów na minutę przybywa.
bylam przed chwila glosowac to jestesmy na pierwszym a za nami jakis gosc co ma ponad 8 tys glosów:tak:
Super ze jestes dasz rade :tak::tak:ja pamiętam ze strasznie byłam zła jak Martynka dotykała Kamilka strasznie na nią krzyczałam zeby nie dotykała i wogule zła chodziłam ale po miesiącu przeszło..A co do piersi znam ten ból i doskonale cie rozumiem mi az krew leciała z brodawek ale dzieki wietrzeniu i smarowaniu bepantenem pomogło i karmiło sie super Martynke 2 lata a Kamila 10 czy 11 miesiecy bo mnie gryzł:dry::dry:
no wiem wietrze i bepanten tez stosuje
czarek teraz co chwila zaglada do lozeczka i patrzy jak "Marcelek" śpi:sorry2::-D:-D:-D
a jak sie obudzi to podchodzi i ja caluje
:tak::tak::tak::tak:

teraz siedzi i bajki oglada a po supercyfrach idzie nyny
mala narazie spi ciekawe jak długo no ale niech spi mialam planie tez sie polozyc jak beda spac ale chyba nie wyjdzie mi ta sztuka:sorry2:
jeszcze zobaczymy:tak::tak:

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepsz życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!Maciuś życzy e-ciocia Wiktoria z rodzinką

Ostatnia edycja:

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepsz życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!Maciuś życzy e-ciocia Wiktoria z rodzinką
dołączam się do życzeń

STO LATEK!!!

no i dla VIKAMCI serdeczne gratulacje:tak::tak::tak:

Witam i ja
Rano weszlam i tylko poczytalam bo bawilam sie z dziewczynkami i sprzatalam:tak::tak:araz bede odrabiala lekcje z mlodym i musze cosik zjesc:tak::tak::tak:U nas piekne sloneczko ale zimno jak cholera i do tego wieje:no:Bylam sobie na 10 min na solce i od razu lepiej sie poczulam;-):-)

WSZYSTKIM CHLOPCOM TYM DUZYM I TYM MALYM W DNIU ICH SWIETA ZYCZE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO,SPELNIENIA MARZEN,USMIECHU NA TWARZY I SAMYCH CUDOWNYCH I SZCZESLIWYCH DNI:tak::tak::tak:

Hej ja tak szybciutko na chwilkę tylko. Kaufland zaliczony, jeszcze tylk Bezdomka, tylko nie iwme jak, bo Piciu dziś odda samochód do naprawy:baffled::baffled::baffled:Znów wydatek, kurza twarz. No a teraz lecę pozmywac, nim przyschnie wszystko. A zrobłam sobei dziś porządki w przyprawach, ziołach, sosach ito. Alfabetycznei w 3 pzregródkach . Zapomnialam, ze jeszcze za panienkę kupiłam sobie takie pudełko właśnie specjalne, wpakowałam coś do niego i zapomnialam o nim, wczoraj w nocy znalazłam. Piciu mam zakaz zbliżania sie do niego:-D. Bo jak mi tam bałagan zrobi to dłonie przy łokciach powyrywam!:-DPOwaga, no takie pierdułki to musza mieć miejsce co do centymetra.

A skoro wyszło słońce, to i pranie zaraz zrobię, bo wczorajsze już wyschło.

AS zaraz sprawdzę połączenia i napisze na pw, bo znów zapomnę, kurcze, a czas leci:zawstydzona/y::tak::tak::tak:

Lunka wyślij na pw natychmiast adres,bo w kontaktach go nie ma.
Czekam.
hehehehe, no już mnie nie było, zonk:-:)-p:-p

Luna mój bosze co ty robisz o tej porze?! Czy porządki nie mogą poczekać do rana ;-);-)
No ale co mam zrobić jak mi się chce robić????:-D:-D:-D

No i co mięli innego odpowiedzieć? Ja jakoś w te ich tłumaczenia nie wierze. Wycofanie takich parti to kolosalne koszta, nie zrobili by tego, gdyby nie było to konieczne:dry:

Kołtunek wszystkiego naj naj naj dla roczniaka!!!!!!!!

Dziewczynki zamówiłam mojemu psiakowi takie szelki .:tak:

Wykorzystam je do dogoterapii,ale najpierw zmienię napis.
Będzie profesjonalnie ;-):-):-)
Fundacja Pomocna ręka
TERAZ PRACUJĘ

Co o tym myślicie?
Szelki potrzebne do ćwiczenia motoryki małej i nauki utrzymywania się w pionie dla dzieci ze zbyt małym lub za dużym napięciem mięśniowym.:happy2::happy2:

TRIXIE SZELKI UPRZĄŻ XDog 50-100cm 1476 PROMOCJA (1239574994) - Aukcje internetowe Allegro
Fajne to i napis tez dobry.

Spadam jeszcze na jakiś czas. Hej

reklama
Cześć kobitki, ni9e mam czasu poczytać, moaj Niki nudzi się potwornie :no: Chodzi po parapetach meblach :szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Musze mieć oczy do okoła głowy, ani chwili spokoju :sorry2:

Do góry